Testimonials

 
profile-pic
Tamara

Al zoveel meer inzichten gekregen !

 

We hebben de 10 daagse als zeer positief ervaren. We hebben al zoveel meer inzichten gekregen ! Ik heb nog niet alle oefeningen gedaan maar het spelletje met de kaarten is zeer positief ontvangen. Ook hebben we de legopoppetjes al meerdere keren ingezet. Vooral de middelste (prikkelmijder) vond het erg fijn om de goeie eigenschappen te horen. Het is fijn om te zien dat je kind geniet van de complimenten. Ik ben net begonnen met de online training voor (nog) meer verdieping. Dit was het tipje van de sluier zeg maar ! Er is vooral meer rust en vertrouwen in mijn hoofd gekomen dat het goed komt. Dat ik handvatten gekregen heb om het anders aan te pakken.

 
profile-pic
Ilse

Anders naar mijn kinderen kijken !

 

Precies op het juiste moment zag ik de uitnodiging van de 10 daagse op Facebook voorbij komen. Als moeder van 3 kleine kindjes zat ik met m'n handen in het haar. Ruzie, overprikkelde kinderen, niet luisteren... voelde me echt waardeloos als moeder dat ik ze niet aan kon. Tijdens de 10 daagse heb ik zulke handige tips gehad hoe te zorgen dat onze kindjes kunnen ontstressen. Hele handige makkelijk toepasbare tips. Maar dankzij deze 10 daagse heb ik ook geleerd om anders naar de kindjes te kijken. Anders met ze te communiceren. Ik ben heel blij dat ik kennis heb gemaakt met leef intens!

 
profile-pic
Daphne

De beloofde rust is nu al aanwezig in ons huis !

 

Ik ben Daphne, moeder van 2 jongens, 5 en 8 jaar. Ik heb meegedaan aan de 10 daagse om meer rust en minder strijd in huis te krijgen. Wat me enorm aansprak is dat Roel & Sandra alles op een positieve, rustige en duidelijke manier vertellen. Ik vind het fijn dat jullie vanuit eigen ervaring spreken en heel positief zijn over de uitdagende eigenschappen van jullie kinderen. Ook door de omschrijving van met name de prikkelzoeker, heb ik veel meer begrip voor mijn kinderen en kan ik veel gerichter mijn hulp/ondersteuning aanbieden. Ik merk dat mijn kinderen rustig worden van o.a. de checklist, van het rustiger uit school komen, van het afbouwen van de dag. Het zijn na 10 dagen hele andere kinderen met een hele andere moeder. De beloofde rust en harmonie is nu al aanwezig in ons huis.

 
profile-pic
Coen

Goede feedback op het rollenspel !

 

De trainer was erg enthousiast en probeerde de mensen geboeid te houden door middel van humor. Hij koppelde veel terug, wat vooral bij het rollenspel erg nuttig was. Doordat er leuke praktijkvoorbeelden bij zaten was het rollenspel ook een goede toevoeging op deze training. Hij straalde rust uit en gaf goede feedback op het rollenspel.

 
profile-pic
Jack

Goede en leerzame basis voor de consultancy skills training

 

Het was een zeer leerzame en goede basis voor de consultancy skills training. Ik vond het erg nuttig om verschillende stijlen toe te passen om je voor te bereiden op eventuele scenario in de toekomst. De trainer was helder, rustig, en ging goed om met de groep.

 
profile-pic
Marijke

Heel waardevol en erg leerzaam !

 

De 10 daagse was heel waardevol voor ons en ook erg leerzaam ! Het meest waardevol was de oefening met de poppetjes. Wij hebben daar de lego poppetjes voor gebruikt. Ik dacht dat ik al veel wist over hooggevoeligheid maar ik had blijkbaar nog meer te leren. We zijn ook zeer benieuwd naar de vorige 10 daagse, die gaan we zeker terugkijken ! De rust en harmonie in huis is nog niet helemaal teruggekomen, maar als ik de vorige 10 dagen erbij pak hoop ik daar te komen. Ons 'probleemmoment ligt nu voornamelijk nog na schooltijd, net voor het eten. Ik hoop daar met de oefeningen nog dingen in aan te kunnen passen, voor mij en mijn zoon, zodat we daar meer r ust in krijgen.

 
profile-pic
Anita

Jullie vullen elkaar goed aan !

 

Ik ben Anita, moeder van 2 dochters van 17 mnd en 3,5 jaar. Ik ben werkzaam in het onderwijs. Aandacht voor het gezin vind ik erg belangrijk; het leven kan soms erg hectisch zijn met twee jonge kinderen, huishouden, baan in het onderwijs. Meer rust en harmonie is altijd fijn. En tips in deze richting dus ook :). Ik was vooral op zoek naar mogelijkheden om te kijken welke activiteiten bij ons kind passen (ipv dat wij bedenken wat goed is), zoals een rustiger bedritueel. Ik ben wel nieuwsgierig naar het kindermeditatie. Ik vind het geweldig om te zien dat Roel en Sandra elkaar aanvullen, voorbeelden geven, ze hebben duidelijk voldoende kennis. Heel fijn dat jullie ook tussentijds naar jullie doelgroep kijken en contact houden, luisteren om te zien wat het beste past. Top !

 
profile-pic
Paula

Geweldig om ervaren te delen met andere ouders

 

Ik ben moeder van 2 zonen, Gijs van 16 jaar en Teun van 13 jaar. Ik wilde graag meer rust en harmonie in huis, ook om te leren hoe je beter met kinderen kan omgaan en welke problemen anderen ervaren met kinden in huis. Ik vond het prettig dat wij als ouders onze ervaringen met elkaar konden delen. De filmpjes van Jelle Jolles over hoe je pubers moet opvoeden en begeleiden vond ik geweldig !

 
profile-pic
Hannie

Jullie zijn erg open en duidelijk !

 

Ik ben moeder van 2 kinderen. Het sprak mij aan om meer rust in ons gezin te krijgen. Dat ik als moeder relaxed ben naar mijn kinderen toe. Voornamelijk voor mijn oudste meer rust in huis en in het ritme kan creëeren. Ik heb heel veel aan deze 10 daagse gehad. Jullie zijn erg open en duidelijk. Het is prettig om naar jullie te luisteren. Jullie hebben veel kennis van de onderwerpen die besproken zijn. Ik merk dat ik nu duidelijker naar mijn kinderen ben, ook over hoe ik mezelf voel. Als mijn zoontje overprikkeld is hem even te laten, hem op zijn kamer te laten spelen en later met hem verder te praten.

 
profile-pic
Linda

Samen regels maken was een echte eye-opener !

 

Ik ben Linda. Mama van een dochter van vier. Omdat ik altijd open sta voor tools die kunnen helpen in een gezelliger thuis front besloot ik om mee te doen aan deze 10 daagse. Roel & Sandra zijn open, eerlijk, duidelijk en vooral het enthousiasme springt er vanaf. Hebben duidelijk passie voor wat ze doen! Het samen regels maken was toch een eye opener want mijn dochter kwam toch met dingen die ik niet een twee drie verwachte. Heel leuk !