Testimonials

profile-pic
Yuna

Hartstikke leuk !

Ik vond de training hartstikke leuk. Ik kan zelf de juiste oefeningen uitkiezen die ik nodig heb om weer rustig te worden. Dan wordt ik weer heel erg blij. De spelletjes met de kaartjes doe ik nog steeds, de gevoelskaartjes, de kaartjes met de “oh jee” en “oké” gedachten en de kwaliteitskaartjes. De verhaaltjes lees ik ook nog steeds. Het belangrijkste voor mij was het verzinnen van handige oplossingen. Dat vind ik nog steeds wel moeilijk, maar het gaat steeds beter.

profile-pic
Angelique

Leuke blogs !

Ik lees met veel plezier en herkenning je blogs. Ik bewonder je openheid en helderheid in je blogs. Dank

profile-pic
Ellen

Heerlijk verwend !

Omdat ik fibromyalgie heb, vond ik het de eerste keer nog best eng, maar Sandra was erg voorzichtig en het voelde gelijk erg ontspannen aan. Na de behandeling was ik lekker rozig en heb de rest van de dag rustig aan gedaan. Ook de tweede keer, waarbij Sandra nieuwe technieken toepaste, heeft ze me heerlijk verwend. Ook namens mijn mensendiecktherapeut, de complimenten !

profile-pic
Thijs

Weer heerlijk geslapen !

Pas geleden heb ik van Sandra een massage gehad, ik vond het heel spannend, en in het begin moeilijk om mij te ontspannen. Sandra bleef heel rustig en legde alles uit wat ze ging doen, hierdoor werd ik ook rustig, en lukte het wel om te ontspannen. Ik was daarna wel heel moe, maar mijn hoofdje was rustig, waardoor ik heerlijk heb geslapen.

profile-pic
Josine

Bedankt voor je support !

Een paar maanden geleden, ik geloof in Juli, heb ik enkele gesprekken gehad met Roel van Heel. Roel heeft me geleerd dat HSP een kracht is en iets mooi’s, terwijl ik het altijd als een last zag. Roel leerde me dat het kwam door dat vervelende ego mannetje in me hoofd wat bij mij heel sterk is. Ik heb ook nog een ontspanningsoefening gekregen voor na het werk en voor als ik s’morgens opsta. Daardoor word ik rustig en kan ik de dag rustig beginnen. Ik heb hier veel baat bij gehad! Ik heb ook een keer deelgenomen aan het HSP cafe, wat ook leuk is om ervaringen te horen van andere mede HSP’ers. Bedankt Roel voor your support!

profile-pic
Finn

Ik ben weer blij op school

Ik vond de training fijn. Roel was heel aardig. Ik heb het meeste gehad aan de oefeningen rustig ademhalen en de droomtuin. De massage van Sandra vond ik wel spannend maar ook heel fijn. De grootste verandering is dat ik nu blij ben op school.

profile-pic
Pieter

Andere invalshoek

Ja, een andere invalshoek waarmee je naar jezelf kijkt. Het ego in de derde persoon zien. Dat geeft mooie inzichten! Dankzij goede gesprekken met Roel ben ik me daarvan meer bewust geworden. Een aanrader, ook voor niet hoog-sensitievelingen waartoe ik mezelf reken!!

profile-pic
Elga

Een goed gesprek

Een goed gesprek met Roel stemt tot anders denken. Bezinning. Anders naar dingen kijken. Zeker de moeite waard. Dus…niet gewaagd is een gemiste kans! Go for it!

profile-pic
Zonnevlecht Opleidingen

Vlekkeloos uitgevoerd !

Je hebt alles van de eerste tot aan de laatste minuut vlekkeloos uitgevoerd. Alles zag er mooi, vloeiend en in contact uit. Je ziet dat je heel goed weet wat je doet en bent 100% met je aandacht bij je client. Top!

Jouw diploma Klassieke Massage wordt zo snel per post naar je verzonden. Heel veel massage plezier gewenst en graag weer tot ziens bij Zonnevlecht Opleidingen.

profile-pic
Ilse

Meer zelfvertrouwen

Ik heb mijn zoon Finn voor het eerst sinds groep 3 weer met plezier naar school gaan. Door alle prikkels, zoals geluiden, tl-licht , gevoelens van anderen, drukte en herrie was elke schooldag voor hem topzwaar. Hij werd heel moe en kwam tot niets. Finn is nu minder snel moe en weet welke gevoelens bij hem horen en welke bij anderen. Ook heeft hij daardoor meer zelfvertrouwen gekregen.