Testimonials | Leef Intens

Testimonials

 
profile-pic
Linda

Ik ga nog meer essentiële olie aanschaffen !

 

Ik ben Linda, moeder van 3 kinderen. Alle ochtenden ben ik werkzaam buiten de deur. Ik was erg benieuwd hoe een training van jullie eruit ziet ! Ik vind het leuk hoe jullie elkaar aanvullen, verduidelijken en verdiepen. Jullie zijn een goed team ! Ik vond de uitleg over de essentiële olie erg interessant, ik ga er meer aanschaffen ! Door de 10 daagse begrijp ik het gedrag van mijn kinderen nu beter, waardoor ik ze ook beter kan geven wat ze nodig hebben. Bedankt en we spreken, zien elkaar vast in de toekomst. Bedankt voor de goede tips en prettige kennismaking.

 
profile-pic
Annelore

Jullie passie en de kracht was goed te zien !

 

Ik ben Annelore, mama van 2 zoons. De vriendelijk van Roel & Sandra, maar ook de goede uitleg sprak mijn enorm aan. Het was goed te zien dat jullie dit met grote passie doen !

 
profile-pic
Mirjam

Het positieve en het niet oordelen spreekt me erg aan !

 

Mirjam, getrouwd, moeder van 2 hooggevoelige kids van 5 en 7 jaar. Ik kwam de 10 daagse tegen op facebook en het sprak me erg aan. We worstelen soms behoorlijk met de overprikkeldheid van onze kinderen en de manier waarop dit soms geuit wordt. Ook ben ik zelf hooggevoelig dus soms geeft dat lastige situaties. De positieve beschrijving en het positief opvoeden spreekt me heel erg aan. De 10-daagse cursus leek me heel interessant om de handvatten te krijgen om zelf mee aan de slag te gaan. Het contact gaat in dit geval online, maar de snelheid waarmee Roel & Sandra reageren en de positiviteit die ze in hun berichten uitstralen spreekt me erg aan ! Wat voor mij heel erg fijn is, is dat Roel & Sandra een totaalplaatje bieden om thuis werkbaar toe te passen. Daarnaast het niet oordelen spreekt me heel erg aan. Niemand doet het perfect en ze laten je heel erg merken dat dit er gewoon mag zijn als je het maar eerlijk bespreekt. Het gaf me een gevoel van (h)erkenning. Ook het onderwerp om van de slaapkamer een eigen domein te maken waar het kind zich fijn en veilig voelt is iets wat me heel erg heeft gemotiveerd om samen met de kinderen hun kamertje echt van hun te maken! Super! Helaas heb ik veel live sessies niet kunnen meedoen maar de duidelijke hand-outs en filmpjes zorgen ervoor dat ik er op een later moment mee aan de slag kan gaan.

 
profile-pic
Paula

Een groot cadeautje voor mezelf !

 

Ik weet nog dat ik helemaal blij werd toen ik over de cursus las, zoveel raak vlakken, alleen het koste wel wat, dat bracht me aan het twijfelen. Wel/niet, wel/niet...Toch ervoor gegaan en dit was echt de beste keuze ever! Het heeft me veel puzzelstukjes gebracht die op zijn plek zijn gevallen. Veel handvatten om lekker mee door te kunnen en vooral een rustigere mister Mind. Want tjeetje zeg wat was me dat een reus zeg. En hij ligt nog wel eens op de loer, vooral als ik moe ben, want dan kost het me meer moeite om binnen te blijven. Maar ik heb dat veel sneller in de gaten nu en pak dan het ritme weer terug op of zorg even weer wat beter voor mezelf. Ik kan nu wel zeggen dat dit toch echt wel de beste investering was in mezelf en zie het als een groot kado dat ik mezelf hiermee heb gegeven. Bedankt Roel en Sandra.

 
profile-pic
Josine

Bedankt voor je support !

 

Een paar maanden geleden, ik geloof in Juli, heb ik enkele gesprekken gehad met Roel van Heel. Roel heeft me geleerd dat HSP een kracht is en iets mooi’s, terwijl ik het altijd als een last zag. Roel leerde me dat het kwam door dat vervelende ego mannetje in me hoofd wat bij mij heel sterk is. Ik heb ook nog een ontspanningsoefening gekregen voor na het werk en voor als ik s’morgens opsta. Daardoor word ik rustig en kan ik de dag rustig beginnen. Ik heb hier veel baat bij gehad! Ik heb ook een keer deelgenomen aan het HSP cafe, wat ook leuk is om ervaringen te horen van andere mede HSP’ers. Bedankt Roel voor your support!

 
profile-pic
Euphro

Mijn zoon vertelt nu al veel meer dan voorheen !

 

Ik heb dan wel geen enkele live sessie mee kunnen doen, maar ik heb wel heel veel aan de 10 daagse gehad. Ik vond het geweldig om de verhalen van de anderen te horen, de positieve feedback en de fijne, praktische, meteen toepasbare oefeningen. De oefening om de dag te beleven vanuit je kind was een echte eye-opener. Je kan dingen zo makkelijk zelf invullen voor je kind ! Als je vanuit je kind de dag beschrijft, wordt er opeens een hoop duidelijk. De oefening om vanuit de derde persoon met de playmobil poppetjes erbij een gesprek te voeren met mijn zoon vond ik heel fijn. Er kwam zoveel meer uit het gesprek dan dat hij normaal gesproken vertelt. De 10 daagse heeft mij wat meer rust gegeven, meer inzicht in mijn eigen handelen, maar vooral meer inzicht in mijn eigen prikkelgevoelige mannetje. Ik realiseer me dat ik meer geduld moet opbrengen. De 10 daagse heeft daadwerkelijk meer rust in huis opgeleverd, maar ik weet ook dat het hard werken blijft.

 
profile-pic
Yvonne

Echt fantastisch !

 

Echt Fantastisch! Ik kan niet uitdrukken hoeveel verschil deze 10-daagse mij en mijn gezin heeft gebracht, ik ben superblij dat ik heb deelgenomen. Nu gaan we met zijn allen weer vooruit. En luister ik eindelijk naar mijn gevoel, want wat en hoe voel ik mij nu eigenlijk? Dat is een heel belangrijke vraag waar ik inmiddels antwoord op heb gekregen. Ik heb mijn kinderen leren kennen maar inmiddels ook mezelf. Het is een compliment naar jullie toe dat jullie daaraan hebben bijgedragen.

Omdat onze kinderen een week later naar school gingen dan het zuiden zijn wij later gestart met de opdrachten. Ik heb de belangrijke dingen opgeschreven (lees: vrijwel alles) en zo nodig uitgeprint (lees: alle opdrachten en tips). Wij zijn rustig gestart met de opdrachten en doen niet alles volgens de planning van de 10-daagse. Elke week doen we een opdracht. We hebben de Stressmeter in gebruik. Hierdoor ervaren wij dat het makkelijker is om een gesprek te starten en achter het probleem te komen. Ook het memorie-spel hebben we gedaan met het hele gezin. De kinderen waren zo goed aan het mee denken, want bij wie past het bepaalde kaartje het beste. Wij hebben dus nog niet alle opdrachten uitgevoerd. Maar alles ligt uitgeprint klaar. De informatie waar jullie over vertelde wat er omgaat in het hoofd van hooggevoelige en hoe je daarmee om kunt gaan was voor mij de allerbeste informatie die ik kon wensen. Dat is voor mij echt een eye-opener geweest. Ook het stellen van minder vragen aan kinderen uit school was een heel belangrijk punt. Ik ben mij nu actief bewust dat al mijn vragen op het schoolplein of tijdens een druk moment niet werkt. Antwoorden op dezelfde vragen op een rustig moment komen veel meer naar boven want dan wordt het een echt gesprek.

De kinderen zijn zoveel rustiger. Ze voelen zich gehoord, de druk in huis lijkt ook minder zwaar. We hebben hebben echte gesprekken, maar met minder woorden. Grappig om dat te ervaren, want hoe kan je met minder woorden meer bereiken? Nou, op deze manier dus. En wat hebben we veel lol en plezier gehad samen. De harmonie is weer terug. Niet op een overdreven manier, maar gewoon waar wij ons allen fijn bij voelen.

Ik heb er zelf ook heel veel van geleerd. Ik heb veel nagedacht. Ik wist dat veel strijd en irritatie en boosheid kwam doordat ik verkeerd reageerde. Maar als je je kind niet begrijpt dan is het lastig om op een juiste manier te reageren. Ik stel mezelf nu soms op als begeleider en dat brengt meer nuchter- en duidelijkheid mee. Ik voel me ook niet meer aangevallen door mijn kind, waardoor ik geen irritatie meer laat zien want ik voel die emotie niet meer. Ook heb ik veel over mezelf geleerd want ik ben erachter gekomen dat ik ook hooggevoelig ben. Ik had mijn ogen hiervoor gesloten omdat ik vond dat ik anders was dan anderen en dat vond ik lastig. Want wie wil niet zijn dan de 'gewone standaard mens'? Jullie hebben me een spiegel voorgehouden en ik lijk in het proces te zijn gestapt om mezelf te vinden en mijn kwaliteiten te accepteren want die zijn eigenlijk heel mooi. Ik zat vast, vast in en met mezelf, vast in mijn gezin en vast op mijn werk.

Mijn gezin heeft er daadwerkelijk veel rust door gekregen, heel veel rust zelfs. Ik vind het wonderbaarlijk. Ik voel me uitgerust maar ook de kinderen. Want nu begrijp ik veel beter dat zij hun rust nodig hebben. En doordat zij zich rustiger voelen voel ik mij ook veel rustiger.

 
profile-pic
Muriel

Interactieve Middag !

 

Het was een hele interactieve middag, waarin alle aspecten in de werk en privé sfeer aan bod kwamen. Prettig ook dat het verhaal ook een persoonlijk tintje had. Het was een duidelijk verhaal ! Het rollenspel was erg leuk, dat had nog wel wat langer mogen duren !

 
profile-pic
Esther

Veel praktisch toepasbare handvatten !

 

Ik ben Esther, moeder van een heerlijke 4 jarige kleuter. Ik werk parttime. Daarnaast ook echtgenote en af en toe tussendoor me 😉. Ik gun mijn dochter een rustige, ontspannen jeugd, waarin ze vol zelfvertrouwen leert te zijn wie ze is. Met al haar emoties. Ik was op zoek naar praktisch ingestelde coaches, zonder zweverigheid. Die heb ik gevonden in Roel & Sandra, waardoor de training erg prettig is voor mij. Door eigenlijk vooral veel te bevestigen wat ik al weet samen te vatten in de 10 daagse workshop met praktisch toepasbare handvaten, heb ik veel geleerd !

 
profile-pic
Paula

Geweldig om ervaren te delen met andere ouders

 

Ik ben moeder van 2 zonen, Gijs van 16 jaar en Teun van 13 jaar. Ik wilde graag meer rust en harmonie in huis, ook om te leren hoe je beter met kinderen kan omgaan en welke problemen anderen ervaren met kinden in huis. Ik vond het prettig dat wij als ouders onze ervaringen met elkaar konden delen. De filmpjes van Jelle Jolles over hoe je pubers moet opvoeden en begeleiden vond ik geweldig !