Training voor Kinderen

Als er een of meerdere mensen binnen het gezin prikkel- of hooggevoelig zijn is het nooit saai. En hoe zeer jij als ouder ook je best doet, er zullen zich telkens weer nieuwe uitdagingen voordoen. Iedereen heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing en daarom is het ook zo belangrijk om naar de persoon zelf te kijken. Wat heeft die persoon nodig ? Welke gebruiksaanwijzing heeft hij ? Wij helpen je om een antwoord te vinden op deze vraag en nog vele anderen.

        

        

ik ben goed zoals ik ben

In deze training helpen wij kinderen om zelf een oplossing te kunnen vinden als ze niet lekker in hun vel zitten. Hoe kunnen ze leren voelen dat hun lichaam stress ervaart ? En wat kunnen ze dan doen ? We geven verschillende oefeningen mee die ouders thuis met hun kinderen kunnen doen. Samen brengen we in kaart hoe veilig je kind zich thuis en op school voelt en wat de stappen zijn om die veiligheid te vergroten.

        

        

ik denk in beelden

Wanneer kinderen in plaatjes denken, denken ze in 32 plaatjes per seconde, daar waar kinderen die in taal denken in 2 a 3 woorden per seconde denken. Omdat in beelden denkende kinderen dus anders denken, kunnen ze ook sneller last hebben van faalangst. In deze training helpen wij kinderen om zich beter te concentreren, hun leer- en luisterhouding te verbeteren, maar geven we ze ook voldoende handreikingen om beter te presteren in de klas. Met de mooie gave die ze hebben.

        

        

CITO in beeld

Kinderen die in beelden denken, vinden het moeilijk om zich te concentreren op de opgave. Aangezien ze zo snel denken zijn ze ook snel afgeleid door alles en iedereen om hen heen. Doordat ze anders denken (en vaak ook dingen letterlijk nemen) hebben ze de neiging om lager te scoren op de CITO toets. Met deze training bereiden we ook jouw in beelden denkende kind optimaal voor op de CITO !

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Roel van Heel
 • Transformatiecoach
 • 06 21 390 312
 • envelope-open
  roel@leefintens.com
 • Sandra van Heel
 • Ontspanningscoach
 • 06 248 59 356
 • envelope-open
  sandra@leefintens.com

Ik ben weer blij op school

Ik vond de training fijn. Roel was heel aardig. Ik heb het meeste gehad aan de oefeningen rustig ademhalen en de droomtuin. De massage van Sandra vond ik wel spannend maar ook heel fijn. De grootste verandering is dat ik nu blij ben op school.

profile-pic
Finn