5 Daagse | Leef Intens

gratis online training:
hoe kies je voor jezelf met al die drukte om je heen ?

maandag 22 oktober 2018 t/m
vrijdag 26 oktober 2018

groei uit tot de
beste versie van jezelf

voel jij je gestresst of geleefd en wil je het roer eens flink omgooien?

 • heb je last van stress en en vind je het moeilijk om te ontspannen ?
 • voel je haarfijn aan wat andere mensen van je vinden ?
 • ervaar je fysieke klachten in je lichaam en ben je vaak moe ?
 • check
  moet jij je altijd haasten in de ochtend en is het altijd druk ?
 • check
  lijkt het soms of alles en iedereen een oordeel heeft ?
 • check
  heb je soms last van de negatieve energie van een ander ?
 • check
  voel jij je soms somber, overprikkeld, gestresst of moe ?
 • check
  heb je soms het gevoel dat je in je hoofd meer wil dan dat je lichaam aan kan ?
 • check
  merk je dat jjij je veel bezig houdt met "wat als" scenario's ?
 • check
  voel jij je 's avonds futloos en ervaar je pieken en dalen in je energie ?
 • check
  voel jij je soms anders,  alleen of onbegrepen ?
 • check
  vind je het soms moeilijk om je eigen grenzen aan te geven ?
 • check
  zou je graag je eigen keuzes willen maken, maar lukt dat nog niet ?

"We leven in een prestatiemaatschappij waar veel van ons verwacht wordt. Goed bedoeld of niet, alles en iedereen om ons heen heeft wel bepaalde verwachtingen van ons. Wat doe je dan? Probeer je zoveel mogelijk te voldoen aan al die verwachtingen? En wanneer je dat doet, wat blijft er over van je eigen persoonlijkheid? Zou je graag willen opstaan, je eigen keuzes maken, willen stralen, maar vind je dat nog moeilijk ? Doe vooral dan mee met deze 5 daagse en kies je eigen pad naar het ware geluk !

hoe zou het zijn als...?

 • je kan leren om je ochtend al goed te beginnen zodat je met volle energie de dag in kan ?
 • check
  je vol met zelfvertrouwen, kracht en energie de dag begint en op die manier veel meer aan kan ?
 • check
  als je weet hoe je de drukte in je hoofd kan tegen gaan en de rust weer kan vinden zodra je die nodig hebt ?
 • check
  je beschikt over voldoende zelfregulatie technieken die je altijd en overal kan doen zonder dat anderen dat doorhebben ?
 • check
  je weet hoe je het jezelf makkelijker kan maken zodra je weerstand ervaart ?
 • check
  je weet wat je moet doen zodra je spanningen ervaart ?
 • check
  jij weer beter moeilijke beslissingen kan nemen ?
 • check
  jij kan leren om minder met je omgeving bezig te zijn ?
 • check
  jij weet hoe je ervoor kan zorgen dat je minder last hebt van de soms negatieve energie van anderen ?
 • check
  je weet hoe je om moet gaan met weerstand, zowel die van jezelf als die van uit je omgeving ?
 • check
  je meer kan genieten van de kleine dingen om je heen ?
 • check
  jij je eigen grenzen beter kan bewaken ?
 • check
  wat je moet doen om je nieuwe situatie vast te houden ?
 • check
  je leert om je een nieuwe levensstijl aan te meten die beter bij je past ?
 • check
  jij jezelf altijd en overal van je beste kant kan laten zien ?

Voor wie is deze 5 daagse ?

Altijd Druk

Ik vertel het zo vaak tijdens alle filmpjes, workshops en trainingen. Om in de maatschappij van vandaag echt gelukkig te kunnen zijn, heb je lef nodig. Als je om je heen kijkt zie je dat vele mensen op de automatische piloot leven. Mensen gaan blind op in de drukte die om hen heen ontstaat. Als je terug kijkt naar hoe dat de afgelopen twintig jaar is verlopen, dan kun je zien dat de technologische ontwikkeling enorm gegroeid is. Een van de gevolgen is dat we de informatiestroom aan appjes, e-mailtjes, nieuwtjes, artikelen, filmpjes en nog veel meer niet meer kunnen bijhouden. Onze hersenen zijn er gewoon niet op gemaakt om die enorme stroom aan informatie bij te houden. En toch willen we dat heel graag doen. Want als we op de hoogte zijn van alle ins en outs, dan voelen we ons gewaardeerd en gerespecteerd.

​Steeds minder gerichte aandacht

Die enorme opmars van de technologie heeft grote gevolgen voor de manier waarop we leven. Doordat we nu op grote afstand kunnen communiceren met elkaar, via skype, via whatsapp, via diverse social media, waaronder facebook, is onze vriendengroep groter geworden. Hoe groter je vriendengroep, hoe meer energie je erin moet steken om alle contacten te onderhouden. Voordat je het weet zit je met je hele gezin aan tafel terwijl jij nog even snel een aantal appjes of e-mailtjes beantwoord van mensen die je al een tijdje niet meer gesproken hebt. Er is steeds minder gerichte aandacht voor datgene wat echt belangrijk is : de mensen die dichtbij je staan en die jou een goed gevoel geven, waaronder je gezin, je ouderlijke gezin en goede vrienden.

Ontevreden gevoel

Vroeg of laat krijg je dat ontevreden gevoel. Het gevoel dat er iets mist. Of misschien merk je wel dat je te veel moeite doet om die enorme informatiestroom bij te houden, levert het stress op dat je te veel vriendschappen aan het onderhouden bent, pik je de stress op van een ander en krijg je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven. Wanneer je op dat moment besluit om je leven te beteren, om stappen te nemen die goed voelen voor jou, zul je merken dat je eigen lichaam al vrij snel weerstand vertoont. Je doet dingen opeens anders en steekt daarmee je kop boven het maaiveld uit. Andere mensen uit je omgeving vinden het maar raar wat je doet. En dus zit je in tweestrijd. Terug naar het patroon wat eigenlijk niet goed voelt en je geaccepteerd en gewaardeerd voelen ? Of  toch gewoon je eigen ding doen, misschien wat weerstand ervaren, maar uiteindelijk het ware geluk vinden ?

​Kies voor jezelf en daarmee voor je eigen ware geluk !

Op 22 oktober begint de 5 daagse die ik organiseer voor jou ! Ik heb in het verleden diverse uitdagingen gekend. Ik kreeg een zware burn-out en mijn vrouw Sandra kreeg borstkanker. Het was voor ons een pittige tijd, maar ook een tijd van bewustwording. Wij zien het als een tik op de vingers, dat jij je leven anders moet gaan leiden. De zoektocht die we toen begonnen heeft ons zoveel mooie dingen opgeleverd ! Met redelijk eenvoudige stappen hebben we een enorme positieve draai aan ons leven gegeven. We hebben daarbij ons gehele gezin meegenomen en zijn als team van 4 (wij hebben een dochter van 12 en een zoon van 10) enorm gegroeid. In deze 5 daagse help ik jou om een zelfde groei door te maken.

Wat gaan we doen ?

Ik neem je in 5 dagen mee en laat je zien hoe je stap voor stap een begin kan maken met een nieuwe levensstijl die beter bij je past. In onze drukke prestatiemaatschappij leren we van jongs af aan al hoe we ons moeten gedragen om erbij te horen, om ons geaccepteerd en gerespecteerd te voelen. Vroeg of laat ontdekken we echter dat we ons wellicht te veel aanpassen en dat het ware geluk waar we zo hard naar op zoek zijn niet op die plek te vinden is. Voor jezelf kiezen is echter moeilijk. Zodra jij voor jezelf kiest voel je je nog meer anders, je steekt je hoofd als het ware boven het maaiveld uit. Voor jezelf kiezen vergt moed en lef. We willen graag gelukkig zijn, maar ook niet te veel opvallen.

In deze 5 daagse krijg je 5 puzzelstukjes van mij. Elk puzzelstukje vormt een stap tot de sleutel van je ware geluk. Combineer de 5 puzzelstukjes na afloop van de 5 daagse en je zult zien dat je leven onder je eigen ogen meteen begint te veranderen ! Leer om meer in je eigen kracht te staan om je te concentreren wat je zelf nu eigenlijk echt wil. Want daar zit de sleutel tot geluk verborgen. Wanneer jij je echt verdiept in deze 5 daagse, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn...

Elke avond om 20:00u ga ik live en geef ik je nieuwe tips, adviezen en inzichten. Aan het einde van de live sessie krijg je een opdracht mee die je de dag erop gaat toepassen. Hoe ver je komt in je zoektocht ligt voor een groot deel aan je eigen inzet. Hoe meer jij je in de materie verdiept, hoe verder je komt. In de besloten facebook groep deel jij je ervaringen met andere deelnemers en kun je foto's delen, vragen stellen en sparren met de anderen. Uiteraard sta ik ook voor je klaar om je vragen te beantwoorden !

 • Roel van Heel
 • Stress- en Burn-out Coach
 • 06-21 390 312
 • roel@leefintens.com

Heb je nog een vraag voor me ?

Heb je nog een vraag waar je al een tijdje mee kampt ? Stel hem hier, dan neem ik hem mee in de live sessies tijdens deze 5 daagse. Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag.
>