Bedankt voor jouw deelname ! | Leef Intens

gratis online masterclass

de unieke kracht van de sensitieve medewerker

13, 19 en 25 augustus om 20:00u

Bedankt voor jouw deelname !

Wat fijn dat je naar mijn masterclass hebt gekeken en dat je mee hebt geholpen aan mijn onderzoek door de stress test in te vullen. Ik hoop dat je er nu al veel aan hebt gehad en dat je weet welke stappen je voor jezelf moet nemen om op een positieve manier met de sensitiviteit van anderen maar ook van die van jezelf om te gaan. 

Zou je me willen helpen ? Deze masterclass is een voorproefje op de workshop die ik binnen bedrijven geef. Bedrijven krijgen dan een grondige stress scan die hun verteld welke stappen zij kunnen nemen om de prestaties van het gehele team naar een hoger niveau te tillen. Maar ook jij als werknemer zal je meer gewaardeerd en gerespecteerd gaan voelen als alle neuzen in dezelfde richting staan. 

Door de onderstaande testimonial in te vullen help je mij om mijn masterclass en workshop te verbeteren. Jouw input stel ik zeer op prijs !

Dank je wel ! 

Groetjes,

Roel.

Hoe heb jij de masterclass ervaren?

Wie ben je ?
Wat was voor jou de aanleiding om deel te nemen aan deze masterclass ?
Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Roel, is dat hij in staat is om... (vul het talent of eigenschap in dat je in ons waardeert)
Door... (iets wat je heel goed bevallen is) hielp Roel mij om (noem een specifiek of meetbaar resultaat wat veel voor jou betekend heeft)
Door meer te letten op... (een verbeterpunt wat je hebt opgemerkt) zou de masterclass nog beter kunnen zijn.
>