gratis online challenge : meer rust in je hoofd in 4 dagen

'meer rust in je hoofd' challenge

15 t/m 18 april 20:00u

ontdek het grootste geheim hoe jij zelf meer controle krijgt over je manier van denken en handelen krijg zo meer rust in je hoofd waar je al tijden zo naar verlangt !

ontdek hoe je meer rust kan creëeren in je hoofd door je eigen gedachten en emoties zelf bij te sturen zodat jij je niet langer gek laat maken en gebruik maakt van de kracht van je eigen gedachten

Tegenwoordig heeft iedereen het zo druk en moeten we van alles. Ons hoofd vult zich als vanzelf met allerlei taken. We zijn te veel bezig met wat anderen van ons vinden en proberen ons in allerlei bochten te wringen zodat we alsnog een goed gevoel krijgen over onszelf. Herken jij jezelf in de onderstaande punten ?

 • voel je haarfijn aan wat andere mensen van je vinden ?
 • check
  lijkt het soms of alles en iedereen een oordeel heeft ?
 • check
  heb je soms last van de negatieve energie van een ander ?
 • denken die andere mensen nog in termen van goed en fout, plakken ze als het ware labeltjes op je en heb je daar schoon genoeg van ?
 • check
  voel jij je soms somber, overprikkeld, gestresst of moe ?
 • check
  voel jij je soms anders,  alleen of onbegrepen ?
 • check
  vind je het soms moeilijk om je eigen grenzen aan te geven ?
 • check
  zou je graag je eigen keuzes willen maken, maar lukt dat nog niet ?
 • vraag jij je vaak af, "is dit het nou" en zou je graag dingen anders willen doen maar weet je niet zo goed hoe ?

Dankzij de snelle ontwikkeling van de technologie zijn we altijd en overal online, bij de kapper, in de supermarkt en zelf op straat. We kunnen altijd en overal e-mails lezen, whats-appjes versturen en zo in contact blijven met vrienden uit de straat maar ook aan de andere kant van de wereld. Onze hersenen kunnen het echter niet altijd bijbenen. Het wordt druk in ons hoofd en als dat te lang duurt krijgen we stress. Wordt het niet eens tijd om het roer om te gooien ?

hoe heerlijk zou het zijn als je zelf meer controle hebt over die drukte in je hoofd en jij jezelf op die manier op tijd kan bijsturen zodat stress en spanning geen kans krijgen ?

In onze maatschappij word er veel van ons verwacht. We leven binnenstebuiten en wij reageren op drukte en stress door onszelf in een constante overlevingsmodus te plaatsen. We trappen niet op de rem, maar geven juist gas en blijven maar doorgaan. Het wordt zo enorm druk in ons hoofd dat we geen kans krijgen om even bij te tanken. Ons lichaam schreeuwt om hulp !

Hoe heerlijk zou het zijn als je kan leren om naar de daadwerkelijke oorzaak te kijken van dit alles : stress...? Hoe heerlijk zou het zijn als je alles veel makkelijker kan loslaten en om eens op een hele andere manier te kijken naar aangeleerde gewoonten en tradities die soms belemmerend kunnen aanvoelen ? 

Ik heb door de jaren heen geleerd om de drukte in mijn hoofd te verminderen, waardoor de moeilijke keuzes die ik moest maken opeens vele malen makkelijker werden. Ik draaide het om, ik ging eerst kijken wat ik er zelf echt van vond en ging daarna pas mijn bevinding spiegelen met mijn omgeving.

Deze hele andere manier van leven heeft zowel mijn vrouw als mijn kinderen veel vrijheid gebracht. Hoe fijn is het om je te concentreren op zaken waar je energie van krijgt en om alle dingen die je energie kosten los te laten ?

Samen met mijn gezin hebben we onze manier van leven, onze denkwijze en manier van handelen aangepast, wat ons veel vrijheid heeft gegeven. In deze 5 daagse helpen we jou om hetzelfde te doen !

"Als je blijft doen wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg."

in deze challenge onthul ik het grootste geheim wat ik de afgelopen jaren heb ontdekt !

 • hoe zou je het vinden om te ontdekken hoe je de regie neemt over je eigen gedachten en hoe je die het makkelijkste kan bijsturen wanneer nodig, zodat je weer kan genieten van de kleine dingen om je heen ?
 • ontdek hoe jij kan stoppen met het leven op de automatische piloot en het denken in goed en fout kan loslaten waardoor je weer kan stralen van zelfvertrouwen
 • ontdek hoe je met een goede planning meer structuur aanbrengt in je gedachten en hoeveel makkelijker je dingen kan loslaten waardoor je veel efficiënter te werk kan gaan
 • ontdek hoe je meer rust kan creëeren in je hoofd door je eigen gedachten en emoties bij te sturen zodat jij je beter kan afschermen en de rust in je hoofd en lichaam weer terugkeert ?

wat gaan we doen ?

In 5 dagen tijd deel ik al mijn kennis met jou en hoe je echt een groot verschil kan maken. Jouw lichaam beschikt over een natuurlijk waarschuwings- en herstelmechanisme die je kan gebruiken om de rust in je hoofd te bewaken. We zitten alleen zo enorm in ons hoofd dat we daar geen gebruik van maken ! Hoe zonde is dat ? Ik laat je in vijf dagen tijd zien hoe je dit mechanisme kan activeren en hoe meer rust in je lichaam kan leiden tot meer rust in je hoofd. Je zult merken dat je snel weer in je kracht kan gaan staan en weer kan genieten van de kleine dingen om je heen.

1

elke avond een gratis online training

Elke avond ga ik een in live sessie van ongeveer een uur het materiaal van die dag behandelen. Je kan vooraf je vraag stellen of je ervaring met me delen. Ik zal tijdens de live sessie je vraag behandelen. Geen zorgen, tijdens de live sessie zie jij mij en hoor je mij. Ik zie en hoor jou niet. Wanneer ik je vraag behandel noem ik alleen je voornaam. Jij blijft ten alle tijden anoniem, tenzij je er zelf voor kiest om actief je verhaal te delen.

2

elke dag een nieuwe opdracht in je mailbox

Ik ga je van alles leren ! Om het goed te verankeren in je hoofd, vertel ik je het in de live sessie die ik 's avonds doe, maar probeer je het uit op de dag erna. Dat kan op je werk zijn, of in je eigen gezinssituatie. Om het nog beter te verankeren doe je de opdracht die je per mail krijgt toegestuurd.

In deze challenge ga je ontdekken hoe je met je eigen gedachten, emoties en gevoelens je lichaam kan bijsturen. Maar ook andersom: ik leer je hoe je met je met je lichaam je gedachten, emoties en gevoelens kan bijsturen. De rode draad van deze challenge is dat jij ontdekt hoe je meer controle krijgt over je lichaam, jouw stress en jouw lichaam dan dat je nu denkt.

Deze challenge is life changing ! Waarom zou je niet mee doen ?

 • Geen tijd ? Juist door deze challenge te volgen zul je beter zijn in het aanbrengen van prioriteit in de dingen die je doet. Ik deel een aantal geheimen die je juist veel tijd zullen opleveren waardoor je alleen nog maar meer bezig kan zijn met de dingen die je graag doet en waar je energie van krijgt ! Hoe lang wil je nog wachten voordat je zelf de controle neemt ?
 • Later volgen ? De challenge is het meest waardevol als je deelneemt aan de live sessies. Daar deel ik al mijn kennis met je en heb je de gelegenheid tot het stellen van vragen. Op deze manier neem je nog sneller de regie in eigen handen ! Bovendien, als je niet nu meteen ingrijpt, wanneer doe je het dan wel ?
 • Niet nodig ? Weet je zeker dat je niet op de automatische piloot leeft ? Er zit iets in jou dat deze challenge zo interessant vond dat je toch bent gaan kijken. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je leven compleet op zijn kop gezet wordt en dat je opeens zoveel rust ervaart in je leven dat je opeens dolgelukkig bent. Hoe erg is dat ?
>