Bedankt voor jouw deelname! | Leef Intens

bedankt voor jouw deelname !

Wat geweldig dat je meedoet ! Het enige wat je moet doen om het maximale uit deze 5 daagse te halen is het ontdekken van jouw vastbeslotenheid ! Neem voordat je meedoet eens wat afstand van alles en iedereen en zet voor jezelf eens de dingen op een rijtje. Waar ben je heel tevreden over ? Wat zou je graag anders willen ? Heb je last van een negatieve werksfeer ? Is de werkdruk hoog ? Wordt er te veel van je verwacht ? Ervaar je onbegrip, thuis of op je werk ? Ben je echt gelukkig of moet er nog iets veranderen voordat jij jezelf echt gelukkig voelt ? En wat is dat dan ? 

In deze 5 daagse ga ik je helpen om juist dat te doen. Ik help je op weg om grote stappen te maken. Hoe meer vastbesloten jij bent, hoe groter de verandering is die we samen teweeg brengen !

Hoe gaan we nu verder ?

stap 1

Over enkele ogenblikken ontvang je een bevestiging van jouw deelname aan deze 5 daagse in je mailbox. Je zult vanaf nu automatisch een herinnering krijgen voor deelname aan de live sessies.

stap 2

Vlak voordat de 5 daagse begint ontvang je van mij een uitnodiging om deel te nemen aan een besloten facebook groep. Hoe meer jij je ervaring deelt met anderen, hoe meer we elkaar als groep kunnen inspireren en motiveren. Hier kun jij ook je vragen stellen. Niet alleen ik, maar ook de andere deelnemers, zullen je graag op weg helpen !

stap 3

Op 22 oktober gaan we beginnen ! We zullen dan tot de 26e elke dag live gaan. Ze deze datums alvast in je agenda en maak deze week vrij zodat we samen een optimaal resultaat kunnen boeken. Je krijgt de 21e automatisch een bericht voor deelname aan de eerste live sessie.

Het ware geluk kun je niet vinden door te leven op een automatische piloot en precies en exact te doen wat er van je verwacht wordt. Om het ware geluk echt te kunnen vinden, zul je moeten opstaan, zul je alle moed en lef moeten verzamelen om te doen wat goed voelt voor jou. Laten we elkaar helpen en steunen in dit proces. Ik zal je laten zien hoe je een goede start maakt in je eigen zoektocht. Ik zie je graag terug op 22 oktober om 20:00u tijdens onze eerste live sessie.

>