gratis online masterclass : In zes stappen naar de beste versie van jezelf

gratis online masterclass

in 6 stappen naar de beste versie van jezelf

13, 20 en 29 november 2018 20:000u

Leef Intens

ben je actief op zoek naar meer rust en wil jij je eigen keuzes maken maar lukt het nog niet zo goed ?

  • ben je al aan de slag geweest met anders opstaan ?
  • doe je al allerlei ontspanningsoefeningen ?
  • ben je al bezig met gezond eten ?
  • claim jij al tijd en ruimte voor jezelf om te herstellen van een drukke dag ?
  • ben je al bezig met yoga of mindfulness ?
  • doe je al vrij veel maar merk je dat er toch nog iets ontbreekt ?
  • lukt het je niet om de meningen van anderen opzij te zetten en voor jezelf te kiezen?
  • zou je graag willen weten waarom het moeilijk is om deze veranderingen blijvend toe te passen ?
  • zou je het jezelf makkelijker willen maken ?
  • zou je graag willen weten wat er voor nodig is om voor eens en voor altijd in rust en in harmonie te leven ?

waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan ?

Aan jezelf werken is soms echt moeilijk, complex zelfs. Zodra je het besluit neemt dat het anders moet en je gaat aan de slag, merk je dat niet alleen je lichaam maar ook je omgeving weerstand biedt. Bovendien... als je aan jezelf wil werken, waar begin je dan ? In deze masterclass laat ik je zien hoe makkelijk het is om de bron van je problemen over te slaan. Zodra jij het besef hebt waar het probleem begonnen is, wordt het ook vele malen makkelijker om actie te ondernemen. Ik laat je zien waar de bron daadwerkelijk ligt en geef je vervolgens een gouden tip mee om het jezelf makkelijker te maken om het gevonden probleem op te lossen. Deze waardevolle les mag je absoluut niet missen!

leven op de automatische piloot

Roel van Heel

Wanneer mensen in een stressvolle situatie belanden die uiteindelijk kan resulteren in een burn-out, zijn ze niet meer zichzelf. Het kan zijn dat je een kort lontje hebt, dat je mensen afsnauwt die eigenlijk heel belangrijk voor je zijn. Vaak willen we in ons hoofd vele malen meer dan dat ons lichaam aan kan. We zijn meerdere malen gewaarschuwd met behulp van lichamelijke klachten dat het anders zou moeten, maar we hebben er niet naar geluisterd. 

Wat we ons vaak niet realiseren is dat we er misschien wel jaren over hebben gedaan om op dit punt uit te komen. Door jezelf drie weken lang onder te dompelen in gratis tips, challenges, cursussen, trainingen, boeken, yoga en mindfulness kun je wel vooruitgang boeken, maar in vele situaties zal deze vooruitgang slechts tijdelijk zijn. Er is veel meer voor nodig om definitief het roer om te gooien.

Ik ben Roel van Heel, stress- en burn-out coach bij Leef Intens. Een aantal jaren geleden heb ik zelf een burn-out gehad. Alles waar ik voor stond, mijn werk, mijn gezinsleven, mijn vriendenkring, alles stond in die tijd op zijn kop. Het was hard nodig om een paar stappen terug te doen en eens echt goed te kijken wat ik daadwerkelijk nodig had. Ik kwam erachter dat ik een aantal verkeerde keuzes had gemaakt die ik dringend moest gaan herstellen. Het pad wat ik toen bewandelde was niet eenvoudig of kort, maar het heeft me wel vele goede dingen gebracht. Ik heb een nieuwe wending gegeven aan mijn leven, en wil dat graag met je delen.

Deze masterclass is speciaal gemaakt voor mensen die het zat zijn om geleefd te worden, om stress te ervaren of bang zijn om (opnieuw) in een burn-out te belanden. Ik ga je laten zien wat een goede, snelle en efficiƫnte manier is om echt aan jezelf te werken waarbij je resultaten boekt die voor eens en voor altijd blijven staan.