Bruist - Minder stress, meer genieten ! | Leef Intens

Bruist - Minder stress, meer genieten !

OOSTERHOUT – Het gaat hierbij niet alleen om hoog gevoelige personen, maar juist ook om de ‘gewone mens die in een bepaalde levensfase belandt waarin hij of zij spanning ervaart en een manier zoekt om hiermee om te gaan.

VOOR WIE?

“In onze praktijk horen wij veel verschillende verhalen. Dit kan bijvoorbeeld die alleenstaande vrouw zijn die al tijden op veel onbegrip stuit, zowel op haar werk als vanuit haar omgeving. Of die drukke moeder die een heel gezin draaiende probeert te houden, dagelijks alle ballen hooghoudt en nu ze zelf kinderen heeft tegen patronen uit haar eigen jeugd aanloopt. Maar ook die man die moeilijk over zijn gevoelens praat en het zat is om met spanningen te worstelen, is van harte welkom.”

GRATIS KENNISMAKING

Tijdens 1 op1 sessies leer je bewust naar eigen gedrag te kijken. Mensen zijn geneigd zich te identificeren met van alles om hen heen. Met een gedachte uit het verleden, met wat een ander zegt of vindt. Al die prikkels worden een steeds groter negatief ‘iets’ in je hoofd wat zorgt voor weerstand. “Wij leren je meer vanuit gevoel te leven, in het moment van nu. Het werk van een transformatiecoach klinkt wellicht vaag, maar ik maak het juist heel concreet voor mijn cliënten door inzicht te geven en communicatieve vaardigen aan te leren waardoor zij bijvoorbeeld beter voor zichzelf kunnen opkomen.”

Leef Intens biedt nieuwe klanten nu een eerste gratis coaching sessie aan (kan ook via skype) plus 3 waardevolle tips.

Roel van Heel

Transformatiecoach

roel@leefintens.com

 

Sandra van Heel

Ontspanningscoach

sandra@leefintens.com

 

Basielhof 65, OOSTERHOUT

06 248 59 356 | www.leefintens.com

>