Aromatouch Kit | Leef Intens

 

AromaTouch Techniek

"De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen"

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens het welzijn. De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie. De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd. Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtief en geeft de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Eenvoudig en intuïtief

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen. De AromaTouch techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren. Het autonome zenuwenstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase).

AromaTouch Kit


Deze kit stelt je in staat om de olietjes van de AromaTouch techniek in je eigen praktijk te integreren. Deze set bevat 8 flesjes essentiële olie:

 • check
  Balance - Helpt je aarden
 • check
  Lavendel - ontspant en kalmeert, verzacht huidirritaties, bevordert de nachtrust
 • check
  Melaleuca - Versterkt het immuunsysteem, verzacht bij huidirritaties
 • check
  On Guard - Versterkt het immuunsysteem, ondersteunt de ademhaling, verkwikkend
 • check
  AromaTouch - Ontspant de spieren, kalmeert, ondersteunt de bloedsomloop
 • check
  Deep Blue - Verzacht pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten
 • check
  Wild Orange - Sterke anti-oxidant, natuurlijke zuiveraar, versterkt het immuunsysteem
 • check
  Pepermunt - Verzacht bij een maag die van streek is, ondersteunt bij ademhalingsproblemen, ondersteunt bij een druk in het hoofd en vermoeidheid

Ja, ik wil graag deze kit !

Door het formulier hieronder in te vullen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt deze kit dan zo snel mogelijk opgestuurd,

user-circle
envelope-open
>