Gratis E-Book : 10 tips om makkelijker te ontspannen en voor meer energie | Leef Intens

10 Tips om makkelijker te ontspannen en voor meer energie

heb je 's ochtends vroeg nooit tijd en voel je je gestresst ?

  • Voel jij je vaak gestresst, futloos en moe aan het einde van een dag ? 
  • Wil je heel graag ontspannen, maar lukt het niet ?
  • Merk je dat je overdag weinig energie hebt ?
  • Heb je het gevoel dat je het altijd druk hebt en iets moet doen ?

Wanneer jij je gestresst voelt, verkeert je lichaam in overlevingsmodus. Je lichaam is alert en paraat om het maximale te geven omdat je lichaam het signaal krijgt dat dat nodig is. Er wordt extra aandacht gegeven aan je zicht, spieren en hart. Alle andere delen, zoals de spijsvertering en het immuunsysteem krijgen minder aandacht. Daar beginnen vaak de eerste klachten bij stress. Er kunnen ook allerlei andere klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, migraine, kramp in nek en schouders. Kortom : de hoogte tijd om actie te ondernemen om een nieuwe wending aan je leven te geven.

Ik zal eerlijk met je zijn. Het geven van een nieuwe wending aan jouw leven is niet eenvoudig. Je hoofd, je lichaam en wellicht je omgeving zal weerstand bieden aan je nieuwe plannen. Toch is het belangrijk om ten alle tijde te onthouden waar je het voor doet en hoe graag je dat wil. Met het e-book wat je hieronder kan downloaden, kom je al een heel eind !

In mijn gratis e-book deel ik mijn waardevolle tips die mijn hele gezin al geholpen hebben om een heel ander leven te leiden, waarin er meer ruimte is voor rust en intens genieten. 

10 tips om voor eens en voor altijd af te rekenen met dat drukke, volle en gestresste gevoel. 

user-circle
envelope-open

Uiteraard behandel ik jouw gegeven vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

>