gratis online training : omgaan met belemmerende overtuigingen

het e-book wordt naar je toe gestuurd

Geweldig dat je mijn e-book "meer rust in je hoofd hoe doe je dat ?" hebt aangevraagd, maar je download het e-book natuurlijk niet voor niets...

VOEL JIJ JE NOG STEEDS ONRUSTIG EN GEJAAGD
EN HEB JE DE OPLOSSING NOG NIET GEVONDEN ?

doe dan mee met de gratis online training

"herprogrammeer je hersenen bij stress"

het bestrijden van stress was nog nooit zo eenvoudig !

ontdek hoe je zelf kan ingrijpen voordat stress überhaupt kans maakt om toe te slaan

herken je dit ?

 • wanneer je opstaat schieten er meteen allerlei gedachten door je hoofd die je vertellen wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt vandaag
 • je hebt weinig energie
 • je hebt geen zin om naar je werk te gaan, je ziet daar te weinig uitdaging of voelt je onbegrepen
 • je hebt het gevoel dat je veel meer kan, maar je gaven en talenten komen nu niet zo goed tot hun recht
 • je hebt het gevoel dat je van alles moet
 • je verkeert in een tunnelvisie en weet niet zo goed hoe je eruit komt
 • je ervaart lichamelijke klachten zoals hartkloppingen, een hoge bloeddruk of je hebt gevoelens van angst, paniek of stress
 • je slaapt al een tijdje slecht en daardoor ben je elke dag moe

...dan is deze online training speciaal voor jou !

hoe zou je het vinden als...

 • je ontdekt hoe je weer optimaal kan presteren, met meer voldoening en meer kwaliteit, omdat je meer focus aanbrengt en je met gerichte aandacht werkt en de onrust in je lichaam verdwijnt ?
 • je ontdekt hoe jij jezelf in een positieve spiraal kan plaatsen en je dolenthousiast en vol met passie praat over wie je bent en wat je doet, omdat je veel beter omgaat met tegenvallers en weerstand ?
 • je ontdekt hoe je nog zelfverzekerder kan zijn en je makkelijker je eigen keuzes maakt die beter bij je passen, omdat je een meer bewuste leefstijl hebt gevonden die beter bij je past ?
 • je een gegarandeerd positief resultaat kan boeken, door een bewezen methode te volgen waarbij je stap voor stap leert om zelf de controle te nemen over je eigen lichaam ?

Voor wie is deze masterclass ?

Deze masterclass is speciaal voor de mensen die merken dat ze in hun hoofd zoveel meer willen dat dat hun lichaam toestaat. Het kan zijn dat de druk op je werk oploopt en jij daar onvoldoende uitdaging ziet of je niet begrepen voelt. Misschien heb je een dierbare verloren, lig je in een scheiding of heb je een verkeersongeluk gehad. Er zijn vele situaties waardoor een gevoel van stress kan ontstaan.

Herstellen van stress is niet eens zo moeilijk, je bent zelf je ergste vijand en je grootste blokkade. We zijn zo gewend om dingen op een bepaalde manier, ook al is die manier niet helemaal goed voor ons. Het is soms best moeilijk om afscheid te nemen van een manier van denken en bepaald gedrag die we onszelf in de afgelopen jaren eigen hebben gemaakt. Onze manier van denken stuurt ons lichaam aan en veroorzaakt een gevoel van stress. Maar het kan ook andersom. Wanneer jij je meer bewust bent van je lichaam, en wat daarin allemaal gebeurt, kun jij vanuit je lichaam ook je hersenen opnieuw programmeren. In deze webinar ga ik je leren hoe je dat moet doen.

Ben jij dus vastbesloten dat het roer om moet ? Ben je bereid om jezelf uit je comfort-zone te halen om vervolgens een ijzersterk resultaat neer te zetten ? De eerste stappen te zetten naar een nieuwe leefstijl en dat jij je door niets en niemand laat tegenhouden ? Dan ben je met deze online training aan het goede adres !

de Leef in Balans methode

leef in balans methode

Door de jaren heen heb ik veel mensen ondervraagd en geïnterviewd. Ik heb geïnformeerd naar de klachten die ze hadden, hoe ze omgingen met prikkels, of ze overprikkeld of onderprikkeld raakten, of ze over voldoende uitdagingen beschikten en nog veel meer. Al snel bleek dat veel mensen wel actief aan de slag gaan, maar dat ze lang niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Dit zorgt ervoor dat het herstel van deze mensen vaak nog langer duurt dan de tijd die nodig was om in deze situatie te raken. Terwijl het zoveel sneller en makkelijker kan !

Ik heb een eigen methode ontwikkeld, de Leef In Balans methode, die ik inmiddels al jaren toepas in mijn praktijk. Met deze bewezen techniek help ik mensen om in een paar maanden tijd helemaal verlost te zijn van de uitdagingen waar ze nu mee kampen. Hoe fijn is het om snel en effectief aan de slag te gaan, dat ik je aan de hand neem en je laat zien hoe je in no time het droomleven kan leiden waar je altijd van gedroomd hebt ? Ik hou van snel gaan, knallen en daarbij verspil ik liever geen tijd. Met deze techniek help ik jou om niet alleen dat droomleven te bereiken, maar ook om het vast te houden, voor altijd.

In de masterclass van vanavond vertel ik over een stukje uit deze methodiek en hoe je hem kan toepassen om te komen tot een vliegende start naar jouw droomleven. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk, je moet alleen weten wat je wanneer en hoe moet doen. Ik vertel het je in deze masterclass...!

aan het einde van de online training ga jij naar huis met...

 • concrete oefeningen die je thuis kan doen om je hersenen opnieuw te programmeren
 • meer kennis en inzicht hoe je hersenen werken en hoe je ze zelf kan beïnvloeden
 • het vertrouwen dat je altijd en overal, in elke situatie, jezelf kan bijsturen en op die manier stress kan voorkomen
 • inzicht in wat er eerst nodig is voordat je een stap verder gaat, zodat je niet meer gaat jojo-en en een stabiel en definitief resultaat boekt
>