fbpx

het e-book wordt naar je toe gestuurd

Geweldig dat je mijn e-book "meer rust in je hoofd hoe doe je dat ?" hebt aangevraagd, maar je download het e-book natuurlijk niet voor niets...

VOEL JIJ JE NOG STEEDS ONRUSTIG EN GEJAAGD
EN HEB JE DE OPLOSSING NOG NIET GEVONDEN ?

​speciale aanbieding : bestel de videoreeks vandaag nog met € 70 korting !

videoreeks "stress de baas"

95% van alle gedachten die in je hoofd rondspoken zijn onbewuste gedachten. Deze gedachten vormen jou automatische piloot. Je staat er niet bij stil en neemt keuzes omdat anderen dat ook zouden doen of omdat je familie dat al jaren zo doet. Deze automatische piloot past echter niet meer zo goed bij jou. Je merkt dat je analytisch brein overuren draait en dat je op die manier stress ervaart. Je wil het wel anders doen, maar je weet niet zo goed hoe je dat moet doen. In deze videoreeks help ik je niet alleen op weg, ik geef ook nog een aantal oefeningen mee die je helpen om je analytisch brein te laten vertragen waardoor er echt meer rust ontstaat.

meer inzicht

Ik leg je uit hoe het komt dat het zo druk is in je lichaam en wat er daadwerkelijk in je hersenen gebeurt. Wanneer schiet jouw analytisch brein in overdrive en hoe herken je dat ? Wat kun je er aan doen om dit te voorkomen en hoe doe je dat dan ? Hoe eerder jij de signalen van je eigen lichaam herkent, hoe makkelijker het wordt om op tijd in te grijpen.

ontspanningsoefeningen

De truc uit deze training is dat je 's morgens vroeg de dag al begint met het uitzetten van je analytische brein. Wanneer je dit goed doet, zul je een bepaald gevoel ervaren, een gevoel dat je rust brengt en ervoor zorgt dat je stevig in je schoenen staat. Door andere, eenvoudige oefeningen te doen, gespreid over de dag, kun je dit ontspannen gevoel vasthouden en zal geen enkele gespannen situatie nog de overhand krijgen. Hoe geweldig is dat ?

ontstaan van trauma's en (psychische) stress

Stress ontstaat niet in een paar dagen of een paar weken tijd. Op het moment dat je merkt dat je stress ervaart, is het eigenlijk al te laat. Stress gaat veel dieper. De wortels van jouw stress ontstaan doordat jij de eerste zeven jaar van je leven alles blind spiegelt, het positieve maar ook het negatieve gedrag van je ouders. Op oudere leeftijd ontdek je pas dat je dingen hebt overgenomen waar je helemaal niet blij mee bent. Hoe ga je dan te werk ? Ik laat je zien dat het overwinnen van deze obstakels makkelijker is dan dat je denkt.

over deze videoreeks

Ons analytisch brein heeft het maar druk. Het is constant bezig om betekenis te geven aan prikkels en sensaties die door de buitenwereld op ons af worden gevuurd. Druk op je werk, druk thuis met je eigen gezin, druk met je vrienden en kennissen... Druk zijn is een trend tegenwoordig. Het betekent ook echt wat als je heel trots kan vertellen dat je het drukker hebt dan je buurman.


In feite is het niets om trots over te zijn. Druk zijn betekent dat je analytisch brein constant bezig is, ook in rust modus. Even stil zitten op de bank zit er niet meer bij, je hoofd is constant bezig. Op een gegeven moment geven je hersenen het noodsignaal af, dat er iets extra's nodig is om te situatie aan te kunnen. Er is een wondermiddel nodig dat ervoor zorgt dat je langer kan doorgaan, zodat je aan alle verwachtingen kan voldoen.

Dat wondermiddel is Cortisol, het stresshormoon. Het zorgt ervoor dat je lichaam harder gaat werken. Je hart gaat sneller kloppen om al het zuurstof rond te pompen, je spieren vragen om meer suiker omdat ze harder moeten werken. Dat is natuurlijk heel fijn, maar als dit te lang duurt, is het schadelijk voor je lichaam en wordt je lichaam sneller ouder. Bovendien schiet je analytisch brein door in overdrive. Jouw brein denkt dat je aan het overleven bent en duwt alles en iedereen aan de kant om altijd en overal op de eerste plaats te staan. Je krijgt een kort lontje en snauwt iedereen af, zonder dat dat echt de bedoeling is.


Hoe zou je het vinden als ik je help om deze situatie weer te herstellen ? Hoe zou je het vinden als ik je kan leren om dit analytisch brein weer te temmen, dat het langzamer gaat werken en dat het van tijd tot tijd echt uit staat ? Alleen op die manier kun je echt tot rust komen en weer realiseren waar je mee bezig bent. Op die manier kun je met een frisse blik zien waar je mee bezig was en hoe het op een vele fijnere manier totaal anders kan.  In deze videoreeks help ik je hiermee. Bovendien krijg je ook nog eens vier gratis ontspanningsoefeningen van me mee !

nu van € 97 voor € 27

>