fbpx

het e-book
wordt naar je
toe gestuurd


VOEL JIJ JE NOG STEEDS
ONRUSTIG EN GEJAAGD
EN HEB JE DE OPLOSSING
NOG NIET GEVONDEN ?

SPECIALE AANBIEDING : BESTEL DE VIDEOREEKS VANDAAG NOG MET € 70 KORTING !

maak het even helemaal stil in je hoofd

Wat geweldig dat jij spijkers met koppen wil slaan en meteen aan de slag gaat met onze 10 tips om meer rust te creëeren in je hoofd. Natuurlijk is er meer voor nodig dan alleen maar het lezen van een e-book met 10 tips om echt een verschil te maken. Je hebt er immers jarenlang over gedaan om de drukte en de stress op te bouwen die je nu ervaart. De tips die je zometeen gaat lezen zijn enorm waardevol, maar gaan alleen werken als jij je ook echt inzet. Als jij echt vastbesloten bent om het roer definitief om te gooien, gaat het ongetwijfeld werken.


Toch wil ik je vragen om nog een stapje verder te gaan. Ik heb namelijk speciaal voor jou een online training gemaakt waarin ik je leer om je hersenen tijdelijk even te laten zwijgen. Geen wat/als scenarios meer, geen angst, geen paniek, geen drukte, even helemaal niets. Hoe zou je dat vinden ? Echt herstellen van drukte en stress kan alleen maar als je het soms even helemaal stil maakt daar. 


Weet je, elke dag schieten er honderden gedachten in je hoofd. 95% van al die gedachten zijn onbewust. Veel van die gedachten zijn het resultaat van je opvoeding, de normen en waarden die je ouders en je omgeving daar geplaatst hebben. Dingen die jij altijd al als heel normaal hebt beschouwd, dingen waarvan jij je nooit hebt afgevraagd of ze nog wel goed voor je zijn. De overige 5% zijn gedachten die heel bewust je hoofd binnendringen. Dit zijn de gedachten die je de komende tijd zult moeten omarmen. Het zijn gedachten die je helpen om te genezen en te herstellen. Gedachten die je vertellen dat jij je gisteren ook al zo voelde, en de dag ervoor, de week ervoor en dat het lang genoeg geduurd heeft. Gedachten die je vertellen dat die pijn in je hoofd en schouders nu wel lang genoeg geduurd heeft. Gedachten die je helpen om te zien waar nu je obstakels liggen, maar belangrijker nog, waar jouw quick wins liggen.


Deze online training kun jij volgen vanuit je luie stoel, wanneer jij er tijd voor hebt en maakt. Hij bestaat uit vijf instructievideos waarin ik je vertel hoe jij te werk kan gaan. Daarnaast zitten er nog 4 oefeningen bij die je helpen om de rust te vinden doordat jij je hersenen even laat zwijgen en die overige 5% van bewuste gedachten omarmt om zo snel mogelijk te kunnen groeien.

waarom deze online training ?

Het is altijd mijn droom geweest om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om hun eigen keuzes te maken en veel bewuster te gaan leven. Je kan alleen maar gelukkig zijn als je daar zelf heel bewust en hard aan werkt.


De beste manier om dat te doen is door het zelf te ervaren. Ik kan uren vertellen over dit onderwerp, maar het kwartje zal bij jou pas vallen op het moment dat je ervaart waar ik over vertel. Misschien kun jij je niet voorstellen dat je het echt stil kan maken in je hoofd, maar dat kan echt. En ja, dat kan ook als je deze oefeningen nog nooit hebt uitgevoerd. Sterker nog: als ik deze oefening met mijn klanten doe, die dit meestal nog nooit hebben gedaan, zie ik meteen dat ze een diepe rust ervaren. Verbaasd openen ze hun ogen dan en vertellen over de rust die ze nog nooit eerder hebben ervaren.


Omdat ik jou deze rust ook gun, heb ik het meest waardevolle stukje uit mijn training verpakt in deze online training. Normaal gesproken vraag ik voor deze training € 97, maar omdat ik het zo geweldig vind dat je de eerste stap hebt gezet door dit e-book te downloaden en ik jou die rust echt gun, geef ik je vandaag € 70 korting. Je mag de online training dus kopen voor €27. Wat is € 27 als je het daarmee echt stil kan maken in je hoofd en je echt diepgaande rust ervaart ?

waarom je dit programma niet mag missen

voordelen van deze online training

 • volledige rust in je hoofd
  Als het even helemaal stil is in je hoofd, ervaar je pas echte, diepgaande rust. Gebruik die rust om door te pakken !
 • rust als anti-stress response
  Daar waar drukte en stress je lichaam alert maken en harder laten werken, zorgt de rust ervoor dat je lichaam de kans krijgt om te herstellen.
 • de dag starten op een energieke manier
  Wanneer jij jouw dag start op de manier die ik je in deze training leer, begin je de dag met energie voor 10. Niets zal jou nog omver blazen.
 • nooit meer een inkak moment
  De oefeningen uit deze training zullen je leren hoe je jouw energie gedurende de dag ook op peil houdt zodat je nooit meer een inkak moment ervaart!
 • minder ergernissen en frustratie
  Vanuit de rust die je vindt, zul jij je minder storen aan het gedrag van anderen omdat je weet en voelt dat die ergernissen niet van jou zijn.
 • diepgaande banden met familie en vrienden
  Jij bent minder bezig met jezelf, met overleven en hebt dus energie over om in anderen te steken. Je zult meer dingen opmerken in anderen en er sneller op in kunnen spelen.
>