fbpx

gratis e-boek

Ik wil rust in mijn hoofd, 

hoe doe ik dat?


gouden tip 10


Doe het niet alleen 

Weet jij alles al

Veel mensen denken dat ze alles "moeten" kunnen, ook als ze het nooit hebben geleerd. Ik vind het knap als je mijn accountant begrijpt en waar al die cijfertjes voor dienen. Uiteraard heeft hij dat geleerd! Ik vind het ook knap als je zelf de ultieme ontspanning gaat vinden met de 10 tips die je afgelopen week hebt gelezen in het E-book:"Ik wil meer rust, hoe doe ik dat"! Als dat namelijk zo makkelijk was, hoe komt het dan dat 1 op de 6 mensen in een burn-out belandt en dat 1 op de 5 mensen met depressieve klachten rondloopt?  


Wanneer ga jij ingrijpen?

Er is een reden tot aanzet geweest om dit E-book te downloaden. Wat was jou reden? Heb je het te druk? Pieker je veel? of heb je geen idee hoe je kan ontspannen? Ik ga er vanuit dat je niet in een burn-out wilt belanden of depressies wilt worden. Zou het dan een idee zijn om dit voor nu voor te zijn en vanaf vandaag actie te gaan nemen? Want hoe belangrijk is je gezondheid voor jou? Belangrijker dan je limo waar je elke dag in rondrijd? Of je vakantie die je helemaal uit je stress gaat halen en na 1 dag werken weer helemaal kwijt bent? 


Kom nu in actie!

Het lijkt heel makkelijk om je eigen belemmerende overtuigingen overboord te gooien en je oude gewoontes even te veranderen. Hoe groot is de kans dat je terugvalt in je oude patroon? precies, die is heel groot. Laat dit nu voor jou het moment zijn om voor eens en altijd je leven anders aan te pakken.


Hoe gaaf is het:
  • Als je elke ochtend relaxed op kan staan zonder dat je hoofd gelijk vol staat met de taken van die dag?
  • Als je makkelijk je grenzen aan kan geven en alleen nog dingen doet die goed voelen voor jou?
  • Als het je niets uitmaakt wat anderen mensen van je denken?
  • Als je elke dag voldoende tijd overhoudt voor jezelf?
  • Als je elke dag uitgerust bent en de dag vol energie aan kan?


Als je vanaf vandaag direct grip krijgt op jou stress gaat jou leven in een korte tijd positief veranderen en zal je voldoende ontspanning vinden voor elke dag. Als je vragen hebt of je wilt een keer een half uurtje sparren en weten wat voor jou de mogelijkheden zijn, mag je mij altijd mailen naar sandra@leefintens.com


Ben je al lid van de besloten facebook groep meer regie over drukte en stress ? Word hier lid als je er helemaal klaar mee bent met al die drukte en stress. Hier vind je dagelijks gratis waardevolle tips, informatie en inspiratie.

 

>