Een huisapotheek op natuurlijke basis | Leef Intens

Een huisapotheek op natuurlijke basis

Door Sandra van Heel | essentiële olie

feb 01

Ken je dat? Dan kom je thuis van een drukke dag werken. Je hebt veel zeurende klanten gehad, een meningsverschil met je collega en ook nog een half uur lang in de file gestaan. Als je thuis bent rennen de kinderen heel blij naar je toe. Je hebt nog moeite om je gedachte van je werk af te houden en je bent gestrest door je dag. De ene vraag na de andere komt al om je oren, “Mama, mag ik op de i-Pad!” of “Mama, hij pakt mijn paardjes af!”. Je snapt het al, na de zoveelste huilbui is het kwestie van tijd dat ik als moeder ontplof! De sfeer wordt er dan niet gezelliger op. Een huisapotheek op natuurlijke basis kan een oplossing zijn.

Na het eten ga ik met mijn jongste zoon naar de hockeytraining. Daar sta ik dan, met mijn plastic bekertje thee onder een paraplu in de regen, te bibberen van de kou!  Ondertussen stijgt de stress al richting mijn hoofd. Aftellen wanneer ik weer naar huis kan. Wat heb ik zin in een heerlijk warm bad.

Eindelijk thuis

Eindelijk thuis! Gauw kinderen naar bed gebracht, hond uitgelaten, Mag ik eindelijk gaan zitten op mijn heerlijke bank! Alleen kan ik er nou niet bepaald van genieten. Ik ben inmiddels moe en chagrijnig. Het lukt me eigenlijk  niet echt meer om goed tot rust te komen. Ik ben te moe om in bad te gaan en ga uiteindelijk maar naar bed. Ik lig nog een tijdje naar het plafond te staren. Uiteindelijk val ik dan gelukkig toch in slaap, de volgende ochtend ben ik brak van de vorige nacht. Zo gaat het regelmatig in veel huishoudens. We hebben het allemaal druk en last van veel stress.

De kracht van Essentiële Oliën

Nu heb ik pas geleden een nieuw essentiële oliën pakket aangeschaft. Ik dacht inderdaad hetzelfde als wat jij nu denkt. Weer een vrouw die mij even gaat vertellen wat goed voor me is en denkt dat ze het beter weet. Het mooie is dat ik me heb over laten halen door een vrouw die me heel goed kon vertellen waar de oliën allemaal goed voor zijn! Enerzijds heb ik het pakket gekocht omdat ik nieuwsgierig was en anderzijds het was een geloofwaardig verhaal. Ik heb het pakket nu een aantal weken gebruikt. Het is werkelijk fantastisch!

Doterra Lavender voor schaafwonden

Mijn zoontje haalde twee weken geleden weer eens een van zijn capriolen uit. Hij wilde iets hebben van het bovenste vakje uit de kast in de badkamer. Hij bedacht om op de onderste lade te gaan staan en kon er net bij. Door zijn evenwicht ging de lade open en hij schoof met zijn been van enkel tot onderkant knie langs de punt van de lade. Gevolg: Een oorverdovend lawaai en een enorme verdrietige en hysterische jongeman met een aardig schaafwond. Ik wilde er eerst ijs op doen, bedacht dat ik in het bezit was van een geweldig pakket van essentiële oliën. Ik pakte een flesje wat speciaal was bedoelt voor schaafwonden en deed het op zijn plek. De volgende morgen, echt ongelofelijk maar waar! Het was bijna helemaal weg…Hij had er zelfs geen pijn meer aan. Nou, dat is heel bijzonder voor mijn prikkelgevoelige mannetje! Normaal had hij daar nog zeker een hele week mee gelopen.

Doterra Lavender en Doterra Lemon om lekker te slapen

Mijn dochter, een prikkelgevoelige lieve meid, heeft in de avond soms nogal moeite om te gaan slapen. Ze probeert het ook altijd te rekken door nog even een verhaaltje te lezen of met de vraag of we nog even een spelletje te doen. In bed gaat ze vaak malen. Mijn geweldige pakket komt weer goed van pas. Ik smeer tegenwoordig een beetje olie op haar slapen of ik doe wat op haar kussen en vervolgens valt ze al gauw in slaap. Er zit zelfs nog een olie bij om door te kunnen slapen. Echt waar, geweldig spul!!

Helemaal gelukkig

Komt je man gestrest van je werk! Pak gauw een olie en het wordt een stuk rustiger in huis. Heb je last van je darmen? De olie werkt letterlijk binnen 5 minuten en je bent van je buikpijn af! Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe medicijndoos! Het mooie van dit hele verhaal is dat we geen chemische stoffen meer in ons lichaam hoeven te stoppen als paracetamol wat veel mensen nogal gauw pakken. Deze magische doos bevat alleen maar flesjes met ingrediënten van planten over de hele wereld die op een schone grond geteeld zijn. Ze zijn 100% puur en bevatten geen kunstmatige stoffen.

Ik wil onze klachten op een natuurlijke manier behandelen en niet meer met chemische rotzooi in mijn lijf… Dat wil jij toch ook?

Follow

About the Author

Sandra is ontspanningscoach bij Leef Intens. Met haar stressverminderende massages en de krachtige essentiële olietjes van moeder natuur timmert ze hard aan de weg om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te helpen ontspannen.

>