Happy Life | Leef Intens

Speciale "Happy Life" aanbiedingen !

Op 8 september vond het Happy Life Festival plaats, een festival voor jong en oud ! Op dit festival willen wij zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om eens goed naar hun drukke, volle, gestresste leven te kijken. Vaak is een verandering in gedrag of levenswijze niet zo heel moeilijk, dat kan al met enkele simpele en eenvoudige stappen. Op het festival gaf ik een lezing over hoe jij kan uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Tijdens deze lezing heb ik een aanbieding gedaan die tot 48 uur na mijn lezing actief is. Ik geef er een anti-stress massage en kindermeditatie gratis weg wanneer je een training aanschaft ! Je krijgt ook nog eens 10% korting op mijn trainingen. Wees er op tijd bij, want deze aanbieding is slechts geldig tot 15 september.

deze aanbieding is geldig tot:

02
Days
07
Hours
06
Minutes
53
Seconds

gratis sessie !

Wanneer je voor de 10% korting kiest, zit je nog nergens aan vast. Ik bied je een gratis sessie aan waarin we samen gaan kijken naar wat je nodig hebt. Ik luister naar je verhaal en geef je enkele gratis tips en adviezen mee waar je meteen mee aan de slag kan. Na afloop van het gesprek bepalen we samen wat de meest logische vervolgstap is voor jou. Als je die gratis sessie vanavond nog boekt krijg je er van mij een GRATIS visualisatie voor volwassenen bij zodat je vanavond nog kan beginnen aan je nieuwe levensstijl.

gratis online training

Dit is een mooie kans om je kind of jezelf te verwennen met een mooie online training. Op je eigen gemak en in je eigen tempo ga je aan de slag om je weer "Happy" te voelen. Wanneer je hiervoor kiest, ga ik je zo snel mogelijk toegang geven tot de online training. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

10%
korting

training : snel herstellen van stress en burn-out

meer rust in je hoofd en meer focus op jezelf

10%
korting

training : ontspannen als een nieuwe levensstijl

geef je lichaam meer energie en balans

gratis

online training : anti-stress massage voor kinderen

lekker slapen
minder stress

gratis

online training : leer je kind mediteren en ontspannen

begin vol zelfvertrouwen aan een nieuwe dag

gratis

gratis visualisatie 
voor volwassenen

begin vol zelfvertrouwen aan een nieuwe dag

Heb je nog een vraag voor mij ?
>