Leef Intens | Neem de regie over eigen gedachten en lichaam

gratis online training : nooit meer te druk !

Voel jij je onrustig, zit er chaos in je hoofd en ben je het zat ?

Jij zet je altijd in met veel passie voor alles wat je doet. Je staat altijd klaar voor anderen en alles wat je doet wil je goed doen. Je vind het belangrijk om een onderdeel te zijn van het team, op je werk of thuis met je gezin. Je doet er alles aan om bij het team te horen. Maar af en toe verlies je daardoor het contact met jezelf. Je raakt gestresst, je hebt altijd haast en je kan niet meer zo goed genieten van de kleine dingen om je heen. Je slaapt niet meer zo goed, worstelt altijd met opstaan en als je niet hoeft te werken moet je nog allerlei andere dingen doen van jezelf. Je voelt dat je lichaam tegensputtert terwijl je in je hoofd nog graag zoveel verder zou willen gaan. Voor jezelf kiezen voelt egoïstisch want zoveel mensen om je heen hebben je nodig. Je verlangt zo naar die rust en harmonie, maar hoe en waar moet je die vinden ?

mijn gouden inzichten voor jou

herken je dit ?

 • zou je 's morgens ook het liefste willen terugkruipen in bed ?
 • ben je 's morgens nog moe en futloos en vind je het moeilijk je dag te starten ?
 • heb je 's morgens vroeg al het gevoel dat je nog zoveel moet en dat er veel van je wordt verwacht ?
 • heb je het gevoel dat je het altijd druk hebt en iets moet doen ?
 • Heb je het gevoel dat je hoofd enorm vol zit ?heb je moeite om in slaap te komen of slaap je onrustig ?
 • heb je al van alles gedaan, waaronder yoga en mindfulness, maar lukt het nog steeds niet om te ontspannen ?
 • heb je al psychologen of andere coaches gesproken, maar heb je het gevoel dat je nog geen stap verder bent gekomen ?
 • heb je het gevoel dat je na een tijdje weer terugvalt in je oude gewoonten en dat je dan opnieuw kan beginnen ?

hoe zou jij het vinden als...

 • jij niet meer zo vaak in je hoofd zit, maar zoveel rust ervaart in je lichaam dat je elke fysieke verandering op tijd opmerkt en daardoor direct kan ingrijpen zodat stress geen kans maakt ?
 • jij het geheim ontdekt wat ervoor gaat zorgen dat je elke dag boordevol met energie opstaat zodat het niet meer uit maakt wat er die dag gebeurt omdat je met twee voeten stevig op de grond staat ?
 • jij kan leren om met eenvoudige technieken en oefeningen je gedachten en emoties bij kan sturen waardoor jij veel meer controle krijgt over hoofd en lichaam en je weer gaat stralen van zelfvertrouwen ?
 • je ontdekt hoe jij, als het even wat minder gaat, direct het roer kan omgooien doordat je weet hoe jij het jezelf wat makkelijker kan maken en de steun en veiligheid kan vinden die je nodig hebt zodat je in no-time weer op de been bent ?
 • jij je gaven en talenten weer opnieuw kan vinden doordat je weer helder kan nadenken en makkelijker keuzes kan maken, zodat jij je in korte tijd optimaal kan ontplooien ?

dit zeggen mijn klanten

profile-pic
Els

Een doeltreffend effect !

Jarenlang was ik slachtoffer van depressies. Roel werd al snel mijn vertrouwenspersoon. Hij was geduldig en rustig en ik voelde me er 100% goed bij. Op een aangename en gemakkelijke manier heeft hij me geleerd hoe ik depressieve gevoelens en stress kan verminderen. De technieken die hij me leerden hebben een doeltreffend effect.De impact was groot, op dingen waarvan ik nooit dacht dat ik ze kon veranderen.

profile-pic
Corine

Ik kan mijn situatie zelf veranderen !

Ik ben overspannen momenteel, ik heb 10 jaar geleden een burn out gehad. Door meer inzicht te krijgen via een coach wil ik meer balans vinden in mijn leven. En het liefst burn out of overspannenheid voorkomen. Wat mij aanspreekt is dat Roel en Sandra in staat zijn om droge kost boeiend te vertellen en ook daardoor zeer inzichtelijk te maken. Zo wordt de informatie ook beter opgenomen. Verder ook de open en ongedwongen sfeer ! Roel en Sandra voelen de cursisten goed aan en spelen hier op in !

Het meest waardevol vond ik dat ik meer inzicht heb gekregen hoe overspannenheid of burn-out ontstaat en hoe het actueel blijft. Ik ben nu in staat om wat ik geleerd heb toe te passen waardoor ik zelf deze situatie kan veranderen ! Het is natuurlijk wel iets waar ik aan moet blijven werken.

profile-pic
Floortje

Gezondheid in body én mind

Roel keek vanaf een afstandje mee naar mijn persoonlijke situatie. Roels professionele kennis van stress, burn-out en hoogsensitiviteit was een aangename verrassing. Ik heb vele tips en oefeningen meegekregen. Door lichamelijke en mentale klachten aan elkaar te verbinden, om alles als één geheel te zien. Gezondheid in mind en body.

gratis e-book :
meer rust in je hoofd, hoe doe je dat ?

* uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om !

>