Leef Intens | Neem de regie over eigen gedachten en lichaam

gratis online training : nooit meer te druk !

Voel jij je onrustig, zit er chaos in je hoofd en ben je het zat ?

Jij zet je altijd in met veel passie voor alles wat je doet. Je staat altijd klaar voor anderen en alles wat je doet wil je goed doen. Je vind het belangrijk om een onderdeel te zijn van het team, op je werk of thuis met je gezin. Je doet er alles aan om bij het team te horen. Maar af en toe verlies je daardoor het contact met jezelf. Je raakt gestresst, je hebt altijd haast en je kan niet meer zo goed genieten van de kleine dingen om je heen. Je slaapt niet meer zo goed, worstelt altijd met opstaan en als je niet hoeft te werken moet je nog allerlei andere dingen doen van jezelf. Je voelt dat je lichaam tegensputtert terwijl je in je hoofd nog graag zoveel verder zou willen gaan. Voor jezelf kiezen voelt egoïstisch want zoveel mensen om je heen hebben je nodig. Je verlangt zo naar die rust en harmonie, maar hoe en waar moet je die vinden ?

mijn gouden inzichten voor jou

herken je dit ?

 • zou je 's morgens ook het liefste willen terugkruipen in bed ?
 • ben je 's morgens nog moe en futloos en vind je het moeilijk je dag te starten ?
 • heb je 's morgens vroeg al het gevoel dat je nog zoveel moet en dat er veel van je wordt verwacht ?
 • heb je het gevoel dat je het altijd druk hebt en iets moet doen ?
 • Heb je het gevoel dat je hoofd enorm vol zit ?heb je moeite om in slaap te komen of slaap je onrustig ?
 • heb je al van alles gedaan, waaronder yoga en mindfulness, maar lukt het nog steeds niet om te ontspannen ?
 • heb je al psychologen of andere coaches gesproken, maar heb je het gevoel dat je nog geen stap verder bent gekomen ?
 • heb je het gevoel dat je na een tijdje weer terugvalt in je oude gewoonten en dat je dan opnieuw kan beginnen ?

hoe zou jij het vinden als...

 • jij niet meer zo vaak in je hoofd zit, maar zoveel rust ervaart in je lichaam dat je elke fysieke verandering op tijd opmerkt en daardoor direct kan ingrijpen zodat stress geen kans maakt ?
 • jij het geheim ontdekt wat ervoor gaat zorgen dat je elke dag boordevol met energie opstaat zodat het niet meer uit maakt wat er die dag gebeurt omdat je met twee voeten stevig op de grond staat ?
 • jij kan leren om met eenvoudige technieken en oefeningen je gedachten en emoties bij kan sturen waardoor jij veel meer controle krijgt over hoofd en lichaam en je weer gaat stralen van zelfvertrouwen ?
 • je ontdekt hoe jij, als het even wat minder gaat, direct het roer kan omgooien doordat je weet hoe jij het jezelf wat makkelijker kan maken en de steun en veiligheid kan vinden die je nodig hebt zodat je in no-time weer op de been bent ?
 • jij je gaven en talenten weer opnieuw kan vinden doordat je weer helder kan nadenken en makkelijker keuzes kan maken, zodat jij je in korte tijd optimaal kan ontplooien ?

dit zeggen mijn klanten

profile-pic
Rian

gestopt met anti-depressiva !

Ik ben een oma van 7 kleinkinderen. Ik ben vast gelopen in mijn werk uitgevallen door een burn- out, maar ook door dingen uit het verleden die ik niet volledig verwerkt heb. Ik heb gekozen voor een traject bij Roel en Sandra omdat ik voelde dat er nog puntjes op i moest worden gezet. Ik was al ver maar er ontbraken nog een aantal dingen. Ik vond het geweldig om te zien dat de samenwerking tussen Roel en Sandra er een is van twee zielen en een gedachte. Ze vullen elkaar ook goed aan: de voortvarendheid van Roel en de rust van Sandra. dankzij hun hulp en hun inzichten is het me gelukt om te stoppen met anti-depressiva en geniet ik weer van het leven !

profile-pic
Chantal

ik voel me fantastisch !

Ik ben creatief en ondernemend en had mijn hulpvraag om beter met mezelf om te gaan bij Roel en Sandra neergelegd. Ik ken Roel en Sandra al enige jaren en voelde me vertrouwd om mijn gevoelens, onrust van binnen en gedrag in de praktijk te bespreken. Zij werken vanuit passie en voel herkenbaarheid. Hierdoor kon ik beslissingen beter nemen en ben ik meer tijd voor mezelf in gaan delen. Roel heeft bij mij de gezondheidscan afgenomen. Sandra heeft mij geholpen met essentiële oliën en vitamine. Dit gaf mij zoveel inzicht en rust. Pure verslaving geworden. Ben met mijn ochtendritueel, avondritueel en mediteren zoveel vooruit gegaan. Voel me fantastisch !

profile-pic
Ger

een echte wakeup call !

Mijn besluit om te leren omgaan met mijn gevoeligheid was het beste besluit sinds jaren. Roel nam echt de tijd voor me, luisterde aandachtig, oordeelde niet, toonde begrip en gaf me het gevoel dat ik alles kon vertellen dat me bezighield en dwars zat (hetgeen ik dus gelukkig ook deed). De zelfreflectie en training hebben me veel mooie inzichten gegeven en een hoop duidelijk gemaakt voor me. Een goede basis voor de toekomst.

gratis e-book :
meer rust in je hoofd, hoe doe je dat ?

* uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om !

>