Intake | Leef Intens

Wil je nog even een half uurtje napraten en profiteren van mijn kennis en ervaring waar ik inmiddels al vele anderen mee heb geholpen om hun leven een nieuwe wending te geven ?

vul dan nu het dit intake formulier in

Ik help mensen bij het omgaan met hun gevoeligheid, stress of burn-out verschijnselen door ze te helpen om meer balans aan te brengen in hun lichaam. Het is een verandering in levensstijl die je voor eens en voor altijd veel zal gaan brengen, niet alleen voor mijn klant zelf, maar ook voor zijn hele gezin. Natuurlijk is het soms echt moeilijk om om te gaan met de weerstand die je lichaam zelf, of met de weerstand die je omgeving soms kan bieden. Omdat ik als geen ander weet hoe moeilijk deze belangrijke stap uit je leven kan zijn, bied ik je een gratis sessie aan. Samen gaan we kijken naar jouw situatie en op welke manier jij grote stappen kan zetten. Het is namelijk eenvoudiger dan je denkt ! Als ik mijn leven compleet op zijn kop kan zetten, op een positieve manier, dan kan jij dat ook!

Door het onderstaande formulier in te vullen, krijg ik een goed beeld van wat er speelt. Ik kan me dan goed voorbereiden en zal daarna contact met je opnemen voor een afspraak. Samen gaan we knallen!

Meld je aan voor een gratis sessie

Na het invullen van het onderstaande formulier, neem ik je aanmelding zo snel mogelijk in behandeling !

  • jouw gegevens
  • jouw huidige situatie
  • ontspannen
  • controleren en verzenden

>