fbpx

GRATIS MINI-TRAINING

meer rust en

ruimte in je hoofd

binnen 4 dagen


11 t/m 14 November 2019

binnen 4 dagen een aanzienlijk merkbaar verschil

Je bent altijd druk en op alle fronten hebben ze je nodig. Je werkgever, je kinderen, je partner, vrienden en collega's. Hoe zou je het vinden om ondanks al deze drukte toch altijd rustig en kalm te blijven ?

Merk je dat:

  • ...je de neiging hebt om alles alleen te doen, je niet om hulp durft te vragen en je daardoor het gevoel hebt dat er nooit een einde komt aan de dingen doe je moet doen ?
  • ...je altijd voor anderen klaar staat en daardoor te weinig tijd neemt voor jezelf, waardoor je achterblijft met een uitgeblust gevoel ?
  • ...jij je schuldig voelt wanneer je 's avonds op de bank zit, omdat je het gevoel hebt dat je kinderen, je partner of andere dierbaren niet voldoende aandacht hebben gekregen ?
  • ...jij elke dag meerdere petten op hebt en alles belangrijk lijkt te zijn, waardoor je het moeilijk vind om prioriteiten te stellen en je grenzen aan te geven ?
  • ...de emoties zich achter je ogen opwellen, omdat je weet dat je te streng bent geweest voor jezelf, het niet langer meer zo kan en je meer rust nodig hebt ?

"vergelijk jezelf niet met andere mensen,
iedereen kent zo zijn eigen uitdagingen,

sommige mensen verbergen het alleen beter dan anderen"

begin de dag met meer dan genoeg energie en gebruik deze kracht in je eigen voordeel !

Jarenlang was opstaan een enorm drama voor mij. Ik was nauwelijks wakker en er ontstonden al allerlei takenlijstjes in mijn hoofd, waar maar geen einde aan kwam ! Zo ben ik in een vicieuze cirkel beland waar ik lange tijd niet meer uit zou komen, totdat mijn lichaam aangaf dat het genoeg was geweest. Nu heb ik ontdekt hoe ik de dag op een hele andere manier kan beginnen. Voor mij is het belangrijk om in alle rust de dag te starten en daar ook echt de tijd voor te nemen. Ik ben op dat moment zelf het belangrijkste wat er is. Dan zijn er even geen partner en geen kinderen om me heen. Die tijd is voor mij. Tijdens die power boost die ik in de ochtend neem, laadt ik met diverse oefeningen mijn persoonlijke batterij op. Nooit meer een brakke ochtend, moeite met opstaan of gehaastheid, maar in plaats daarvan nog meer rust, energie en vertrouwen. In deze mini-training laat ik je zien hoe je dat doet !

ontdek wat goed bij je past (en wat juist niet) en focus je op wat echt belangrijk voor jou is !

Het bizarre is dat zowel Roel als ik pas ontdekten waar onze daadwerkelijke gaven en talenten lagen, nadat we beide ziek zijn geweest. Ik kreeg borstkanker, Roel kreeg een zware burn-out. Tijdens die periode werden we gedwongen om echt verder te kijken dan dat onze neus lang was. We moesten niet alleen dingen veranderen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Dat heeft ons zoveel waardevolle zaken opgeleverd ! We zijn ons steeds meer gaan richten op wat belangrijk is voor ons, wat goed bij ons past, en keken daarbij wat minder naar wat anderen daarvan zouden vinden. Het heeft ons in korte tijd niet alleen een enorme persoonlijke groei opgeleverd, maar ook ons zelfvertrouwen een flinke boost gegeven ! Deze stappen kun ook jij in korte tijd gaan maken ! Wij laten je zien hoe je dat moet doen.

Je bent niet perfect en mag je soms ook rot voelen. Ontdek hoe je sterk en krachtig blijft, zodat het niet zijn eigen leven gaat leiden.

In een gezin waarin drie van de vier gevoeliger zijn voor prikkels dan gemiddeld, is het niet altijd makkelijk. Vooral niet wanneer perfectionisme en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel regelmatig parten spelen. Daarbij ben ik zelf ook de meest strenge persoon voor mezelf. Ik wilde alles alleen doen, op eigen kracht omdat ik dacht dat dat goed was. Nu weet ik dat dit er juist voor zorgde dat ik te veel dingen tegelijkertijd op een perfecte manier wilde doen. Ik heb geleerd dat ik niet overal goed in hoef te zijn en dat ik om hulp mag vragen bij de mensen die voor mij belangrijk zijn. Als ik me uiteindelijk toch even rot voel, accepteer ik dat en sta ik mezelf toe om me even zo te voelen. Ik weet dat dit gevoel later opgeruimd zal zijn en dat ik dan weer verder kan.

"vrij zijn is jezelf ontmoeten
met compassie in je hart
en dat met liefde volgen !"

Wat gaan we doen ?

1.

elke avond live

‚ÄčWe gaan van 11 t/m 14 November, elke avond om 20:00u live. We delen al onze kennis met jou, geven je nieuwe inzichten en gouden tips, maar ook oefeningen die je thuis kan doen zodat je dezelfde week al verschil gaat merken !

2.

gratis oefeningen

We geven gratis oefeningen mee die we zelf nog elke dag doen en die ons in staat hebben gesteld om het rustiger te maken, zowel in je hoofd als in je lichaam. Jij kan ook in korte tijd grote stappen zetten als je deze oefeningen toepast !

3.

besloten facebook groep

Tijdens de vier daagse wordt een besloten facebook groep geopend, waarin wij dagelijks aanwezig zijn. Je kan hier al je vragen stellen en wij zullen onze kennis met jou delen. Bovendien is het ook enorm waardevol dat niet alleen wij, maar ook de anderen uit de mini-training je enorm zullen steunen !

>