fbpx

gratis online training : nooit meer te druk !

Rian

oma van 7 kleinkinderen

gestopt met anti-depressiva

Roel en Sandra vullen elkaar goed aan : de voortvarendheid van Roel en de rust van Sandra. Dankzij hun hulp en hun inzichten is het me gelukt om te stoppen met anti-depressiva en geniet ik weer van het leven!

Roel van Heel

leefstijl & vitaliteitscoach

"steeds meer Nederlanders hebben het "druk" en geven alleen maar gas bij in plaats van dat ze het rustiger aan doen"

16%

16% van alle Nederlanders krijgt uiteindelijk een burn-out

Een op de vier mensen in Nederland is extra gevoelig voor positieve en negatieve prikkels van buitenaf. Een op de zes mensen worstelen er zo mee dat ze in een burn-out belanden. Een gemiddelde burn-out heeft minimaal een jaar aan hersteltijd nodig.

60%

60% van alle werkende moeders vind het zwaar om alle ballen in de lucht te houden

Moeders hebben vaak meerdere petten op en zijn constant bezig met brandjes blussen. Als ze klaar zijn op het werk, wachten man en kinderen thuis op ze en mogen ze daar nog een paar uurtjes verder gaan. Waar blijft de tijd voor jezelf ?

80%

80% van alle kankergevallen wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl

Er ontstaan steeds meer auto-immuunziekten in Nederland, ziekten waarvoor er in eerste instantie geen verklaring te vinden is. De medische wereld kiest er dan voor om het symptoom te bestrijden. Onderzoek wijst uit dat stress en drukte leiden tot een ongezonde leefstijl, en dat die leefstijl het echte probleem is.

"drukte overkomt je niet, drukte laat je toe"

Druk zijn is een mode trend geworden. We lijken er heel trots op te zijn dat we het zo druk hebben, terwijl we er zowel fysiek als mentaal een hoge prijs voor betalen. De maatschappij is er ook zo op ingericht: in een gemiddelde winkelstraat wordt je doodgegooid met uithangborden en reclameborden die je aansporen om iets te kopen, bij de bushalte praten mensen niet meer met elkaar, maar zit iedereen met zijn kop in een beeldscherm. We gaan niet meer op zoek naar de oorzaak van onze klachten maar nemen genoegen met een pilletje die slechts de symptomen van je klachten verzacht. Niets doen of meegaan in deze drukke trend is het meest eenvoudige wat je kan doen. Daadwerkelijk naar de oorzaak kijken is vele malen moeilijker, je hebt er moed en lef voor nodig !

ontdek wat er echt voor nodig is om de drukte en onrust in je lichaam te verjagen zodat het leven je weer toelacht !

wat gaan we doen ?

ontdek dat je het niet druk hebt, maar dat je het druk maakt


We laten je zien hoe makkelijk het is om op de automatische piloot te leven en hoe de maatschappij daar aan meewerkt. Vandaag gaat het roer om !

ontdek welke giftige en gezonde trends een positieve of negatieve impact hebben in je dagelijkse leven

Bewust naar je leven kijken, daar gaat je leven pas echt door veranderen ! We kijken met je terug naar welke trends heel normaal zijn tegenwoordig, maar die ook behoorlijk giftig kunnen zijn. We vervangen ze door nieuwe, gezonde trends die je leven vele malen makkelijker maken !

ontdek hoe drukte ontstaat en hoe makkelijk het is om het tegen te gaan !

We geven je diverse waardevolle inzichten die je meteen al, op eenvoudige wijze, helpen om het vanaf vandaag op een hele andere manier te doen !

over Roel & Sandra

Mijn naam is Roel van Heel. Lange tijd was drukte heel normaal in het leven van mij en mijn gezin. We waren altijd bezig en het leek heel normaal om op de automatische piloot altijd maar druk te zijn. Totdat ik een zware burn-out kreeg en mijn vrouw borstkanker kreeg. We zijn allebei flink op de vingers getikt en werden gedwongen om eens goed na te denken hoe we vanaf dat moment verder wilden gaan. Omdat we ook onze kinderen iets heel anders wilden meegeven zijn we actief aan de slag gegaan en hebben we een eigen methode geschreven, gebaseerd op onze ervaringen, hoe je beter in het leven kan staan. Hoe je uit die automatische piloot kan stappen en meer kan genieten van het leven, in plaats van dat je het altijd alleen maar zo druk hebt.

deze mensen gingen je voor, en trokken wel op tijd aan de bel...

Het is nooit te laat om aan de bel te trekken en om te besluiten dat het anders moet. Waarom zou je wachten totdat je lichaam een wake-up-call geeft in de vorm van overspannenheid, burn-out of ziekte ? Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden terwijl professionals daar al jaren onderzoek naar gedaan hebben ? Wees vastbesloten en begin vandaag nog aan jou zoektocht naar meer rust. Laat ons je helpen!

Chantal

ondernemer

ik voel me fantastisch !
Roel en Sandra werken vanuit passie en ik voel herkenbaarheid. Hierdoor kon ik beslissingen beter nemen en ben ik meer tijd voor mezelf in gaan delen. Hun hulp gaf mij zoveel inzicht en rust : het is nu een pure verslaving geworden. Ik ben zoveel vooruit gegaan ! Ik voel me fantastisch !

ger

werkzoekende

Het beste besluit sinds jaren !
Mijn besluit om te leren omgaan met mijn gevoeligheid was het beste besluit sinds jaren. Roel nam echt de tijd voor me, luisterde aandachtig, oordeelde niet, toonde begrip en gaf me het gevoel dat ik alles kon vertellen dat me bezighield en dwars zat (hetgeen ik dus gelukkig ook deed). De zelfreflectie en training hebben me veel mooie inzichten gegeven en een hoop duidelijk gemaakt voor me. Een goede basis voor de toekomst.

CORINE

zorgmedewerker

Ik kan zelf mijn situatie veranderen !
Wat mij aanspreekt is dat Roel en Sandra in staat zijn om droge kost boeiend te vertellen en ook daardoor zeer inzichtelijk te maken. Ik heb meer inzicht heb gekregen hoe drukte, overspannenheid of burn-out ontstaat en hoe het actueel blijft. Ik ben nu in staat om wat ik geleerd heb toe te passen waardoor ik zelf deze situatie kan veranderen ! 

hoe lang wacht jij nog voordat jij aan de bel trekt ?

>