Over Leef Intens | Leef Intens

Over Leef Intens

Over Roel van Heel

Transformatiecoach

Hooggevoeligheid, voor sommigen een vloek, voor anderen een zegen. In onze westerse maatschappij zijn we gewend geraakt aan het idee dat gevoeligheid een zwakte is, iets wat verstopt moet worden en wat niemand mag zien. Maar toch zie ik vele mensen om me heen ermee worstelen. Mannen moeten natuurlijk stoer zijn, praten over voetbal, auto’s en vrouwen, bier drinken noem maar op. In die wereld is geen plaats voor hooggevoeligheid. Vrouwen staan vaak wat meer open voor gevoeligheid, maar laten zich op het schoolplein verleiden om hun kinderen met elkaar te vergelijken. “Mijn kind is al heel populair in de klas”, “Mijn kind kan al lezen”, “Mijn kind…”. De moeder met het gevoelige kind staat dan achter aan de rij, zuchtend en steunend “Mijn kind kan dat allemaal niet hoor, mijn kind is weer zooo gevoelig (zucht) !”

Deze mensen zijn vergeten dat gevoeligheid eigenlijk iets heel moois is. Je dochter die je zo goed aanvoelt en uit zichzelf je komt helpen met afdrogen, je zoon die een arm om je heen slaat en je de meest geweldige papa noemt die er is. Mijn eigen leven is behoorlijk omgegooid op het moment dat ik erachter kwam dat ik ook anders tegen het leven aan kan kijken. Door meer en meer te gaan vertrouwen op mijn eigen gevoel, en mezelf niet meer zozeer te spiegelen aan mijn omgeving, ben ik een heel ander leven gaan leiden. Ik werd hier zo enthousiast over, dat ik deze nieuwe levenswijze graag deel met de mensen om me heen.

De eerste stap is bewustwording. In mijn praktijk zijn er diverse mogelijkheden om op je eigen manier bewust te worden de mogelijkheid om je leven op sommige punten net iets anders te gaan leiden. Naast de diverse trainingen voor kinderen, volwassenen en ouders, zijn er ook losse sessies en workshops die je kan boeken. Er vinden regelmatig bijeenkomsten plaats waarin gevoelige en hooggevoelige mensen elkaar ontmoeten. Of misschien vind je het leuk om eens een informatieavond of webinar bij te wonen ? Diverse mogelijkheden, voor ieder wat wils.

Neem gerust eens een kijkje op mijn website en neem geheel vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over Sandra van Heel

Ontspanningscoach

Druk, druk, druk. Vanaf het moment dat je ’s morgens je ogen open doet ben je al bezig. De kinderen moeten op tijd klaar zijn om naar school te gaan, jij moet nog gaan beginnen met je ochtendritueel en ook nog heel veel andere dingen doen. Hoe ga je het in hemelsnaam voor elkaar krijgen vandaag ? Deze gedachten komen regelmatig voorbij. We leven allemaal drukke levens waarin we het zo druk hebben dat we vergeten dat tijd voor jezelf ook heel belangrijk is. Hoe kun je er nu zijn voor je partner, je kinderen, als je er niet voor jezelf bent…?

Ik ben in het verleden kraamverzorgster geweest, en ik vang als gastouder nog steeds kinderen op. Ik vind het heerlijk om de kinderen die ik opvang de mogelijkheid te geven om zich heerlijk te kunnen ontspannen na een drukke dag op school. Ze moeten ook zoveel op zo’n jonge leeftijd…! In mijn opvang mogen ze gewoon zichzelf zijn, en mag iedereen zijn zoals hij wil zijn. Ook zie ik van dichtbij hoe druk het leven van een vader of moeder kan zijn.

Sinds kort heb ik besloten om de diensten van Leef Intens te gaan uitbreiden met ontspanningsmassages. De klassieke massage bestaat uit massages voor de rug, schouders, hals, armen en benen. Bij deze massage kun je kiezen voor de rug, schouders en hals (30 minuten), een korte klassieke massage behandeling (30 min) of een lange klassieke massage behandeling (60 min). Verder zullen er ook hoofdmassages en massages voor hooggevoelige volwassenen en kinderen beschikbaar zijn binnenkort.

Massages vormen een mooie aanvulling op het bewustwordingsproces wat binnen onze praktijk getriggerd wordt. Het bewustzijn ontwikkeld zich uiteraard sneller als je ontspannen bent! Ben je nieuwsgierig geworden over de verschillende massages die ik binnen deze praktijk verzorg ? Kijk dan gerust eens rond op deze website, of neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Summary
Photo ofRoel van Heel
Name
Roel van Heel
Nickname
(Roel)
Website
Job Title
Transformatiecoach
Company
Leef Intens
Address
Basielhof 65,
Oosterhout, NB, 4907AH