fb pixel Over Leef Intens | Leef Intens

Over Leef Intens

Ik ben Roel van Heel

Stress & Burn-out Coach

Ik ben Roel van Heel

Stress & Burn-out Coach

basis informatie


Persoonlijke Gegevens

Roel van Heel
  • Roel van Heel
  • Stress & Burnout Coach
  • 06 21 390 312
  • roel@leefintens.com

Welkom


Over Mij

Mijn naam is Roel van Heel. Ik ben stress en burn-out coach bij Leef Intens. Ik help mensen die last hebben van stress of tegen een burn-out aan lopen om hun leven weer een nieuwe draai te geven. Een leven waarbij er meer plaats is om weer te ontspannen waardoor er ruimte komt om aan je mindset en je grenzen te werken.

In de eerste stap kijk ik hoe jij je ontspant. Heb je het meteen al te druk op het moment dat jij 's morgens vroeg je ogen open doet ? Komen de takenlijstjes dan al voorbij ? Hoeveel uur slaap je ? Stress en prikkels worden het beste verwerkt wanneer je slaapt. Samen gaan we naar je ochtend- en avondritueel kijken, bespeuren we de uitdagingen voor jou en lossen we ze samen op. Ik geef je tips om de dag beter te beginnen, frisser en met een opgeruimder hoofd. Ik help je om je dag beter af te bouwen zodat je met een prettiger gevoel kan gaan slapen.

In de tweede stap kijken we samen naar je mindset en je grenzen. Als je deze stap bereikt hebt is je hoofd al minder vol en is er meer ruimte om vanaf een afstandje naar jezelf te kijken. Nog steeds kan je hoofd op momenten erg vol zitten. Ik noem dat psychische entropie. In je hoofd lijkt het wel een druk verkeersplein. Ik leer je om afstand te nemen en om met zelfreflectie aan de slag te gaan. Ik leer je om deze drukte in je hoofd te verwerken en om er anders mee om te gaan. Samen gaan we ook kijken naar hoe jij stress ervaart op je werk maar ook in je privé kringen en hoe jij met bepaalde rituelen je gedrag en je manier van denken kan afbuigen naar het nieuwe pad.

Ik begrijp heel goed waar jij nu staat. Mijn leven heeft ook vele uitdagingen gekend. Samen met mijn vrouw Sandra, mijn dochter en mijn zoon, hebben wij ervoor gekozen om ons leven meer te gaan leiden op basis van ons gevoel, zoals dat voor ons goed voelt. Dat heeft ons veel goede dingen gebracht ! Ik begeleid mijn kinderen al hierin vanaf het moment dat ze kunnen kruipen. Op het moment dat jij ervoor kiest om actief aan de slag te gaan met jezelf, help je niet alleen jezelf, je hele gezin groeit en ontwikkelt met je mee.

Mijn klanten typeren mij als iemand die heel rustig en open kan praten over complexe onderwerpen. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en confronteer je met zaken waarover je diep gaat nadenken. Ik ben heel betrokken bij mijn klanten en creëer een vertrouwensband, iets wat voor mij heel belangrijk is. Met mijn sensitieve gaven voel ik heel goed aan wat mijn klant nodig heeft en stel ik hem de juiste vragen. Ik geef naast verschillende inzichten ook praktische oefeningen mee waardoor jij meer in je kracht gaat staan.

Ik kijk er naar uit om je te spreken in mijn praktijk.

mijn specialisaties


Ik help mensen op de volgende gebieden

leef intens stress

stress

ik help mensen om minder stress te ervaren door samen te werken aan nieuwe denkwijzen, nieuw gedrag en nieuw handelen.

leef intens burn-out

burn-out

ik help mensen om beter te ontspannen, hun energieniveau weer te herstellen en te kijken naar een nieuwe levensstijl die beter past

leef intens hooggevoeligheid

hooggevoeligheid

ik help hooggevoelige mensen om van hun gevoeligheid een instrument te maken die ze in hun voordeel kunnen inzetten

Mijn trainingen & Workshops


mijn werkzaamheden

leef intens - 4 daagse
leef intens  - 10 daagse - meer rust en harmonie
leef intens - de unieke kracht van de sensitieve medewerker
leef intens - ontspanning als een nieuwe levensstijl
leef intens - 10 daagse - strong willed
leef intens - nooit meer stress op de werkvloer in 2 stappen
leef intens - geef je kind meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
leef intens - snel herstellen van stress en burn-out
leef intens - visualisaties

mijn certificeringen


Ik ben aangesloten of gecertificeerd bij

hoogsensitief.nu

HSP Begeleiders Nederland

Master Burnout
Coach

CITO in Beeld Coach

Poptalk
Coach

Beelddenk
Coach

doTERRA wellness advocate

let's get in touch


Contact Details

Heb je interesse in een van de trainingen die ik geef of heb je een andere vraag ? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag !

phone number

06 21 390 312

e-mailadres

roel@leefintens.com

skype

leefintens