Over mij old | Leef Intens

Ik ben Roel van Heel

Stress & Burn-out Coach

Ik ben Roel van Heel

Stress & Burn-out Coach

persoonlijke gegevens


  • Roel van Heel
  • Stress & Burnout Coach
  • 06 21 390 312
  • roel@leefintens.com

Over mij


Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in alles wat te maken heeft met het vinden van een nieuwe, andere levensstijl. Als ik mij ergens in verdiep, verandert mijn hoofd in een ideeën machine, je stopt er een kwartje in, en er komt een rijksdaalder uit. Dat is ook wat ik zo heerlijk vind aan mijn werk. Met mijn vastbeslotenheid om het onderste uit de kan te halen, zoek ik verbinding met mijn klant en gaan we samen aan de slag om je leven voor eens en altijd een nieuwe wending te geven.

Geniet ervan dat je anders bent

Als hooggevoelige man voelde ik als kind zijnde al aan dat ik anders was. Ik heb daar vroeger veel last van gehad en wilde mezelf aanpassen, veranderen zodat ik het gevoel had dat de mensen om me heen me meer zouden accepteren en respecteren. Het resultaat was dat ik iemand werd die ik niet wilde zijn. Ik was zo enorm met mijn omgeving bezig dat ik het contact met mezelf verloor en dat er van mij slechts een leeg omhulsel overbleef. 

“Tegenwoordig geniet ik ervan dat ik anders ben en dat mensen dat soms vreemd vinden. Het bewijst voor mij dat ik over unieke gaven en talenten beschik”

Tegenwoordig geniet ik ervan dat ik anders ben. Mijn hooggevoelige eigenschappen zorgen ervoor dat ik mensen goed kan scannen en kan doorgronden. Ik hoor, zie en voel wat mensen uitspreken, maar ik zie ook wat mensen uitstralen en of hetgeen ze zeggen ook daarmee overeenkomt. Dat is vaak niet het geval. Ik kom mensen tegen die bewust met een boog om me heen lopen omdat ze bang zijn dat ik zie wat ze graag willen verbergen. Tegenwoordig geniet ik daar stiekem ook wel weer van, want het bewijst voor mij dat ik over bijzondere en unieke gaven beschik waar ik veel mensen mee kan helpen. 

Hoe mijn klanten mij zien
Mijn klanten beschrijven mij als een coach die goed kan luisteren zonder oordeel. Ik vind dat ook heel belangrijk, ik ben ervan overtuigd dat er geen goed of fout bestaat in onze wereld. Iedereen heeft zijn eigen belevingswereld en dat is helemaal oké. 

“In mijn sessies maak ik complexe zaken eenvoudig en biedt ik ze op een visuele manier aan zodat we samen snel kunnen knallen en grote stappen kunnen zetten.”

In mijn coaching sessies maak ik complexe zaken heel eenvoudig en biedt ik ze aan op een visuele manier zodat we samen dat snelle en rappe tempo kunnen aanhouden om samen te knallen. Ik hou er van om meteen tot de kern te komen en laat je op die manier volgens een hele andere manier naar de punten kijken die je nu nog als een last ervaart. Jij beschrijft je eigen droom, en ik help je om daar op een snelle en efficiënte manier, zonder omwegen, naar toe te gaan. Ik hou van knallen, no nonsense, obstakels overwinnen en helemaal gaan voor jou droom.

Een bewuste levensstijl
Ik leef mijn leven bewust en maak bewust keuzes die goed bij mij passen. Als hooggevoelig persoon met een enorm empatisch vermogen kun je nooit egoistisch zijn als je besluit om eerst aardig te zijn voor jezelf. Om deze bewuste levensstijl vast te kunnen houden, haal ik mezelf regelmatig uit de drukte en maak ik een lange fietstocht, een wandeling in de natuur zodat er weer ruimte komt voor mijn eigen ding. Doordat ik deze bewuste levensstijl toepas haal ik mensen dichterbij die zich aangetrokken voelen tot deze keuze.

“Ik geniet er enorm van om mijn klanten te zien groeien onder mijn eigen ogen. Om te zien hoe ze opstaan en de buitenwereld laten zien hoe bijzonder en uniek ze zijn.”

Het is geweldig om te zien hoe de klanten in mijn praktijk dit van me overnemen. Tijdens onze gesprekken zie ik mijn klanten diep nadenken en zie ik al dat mijn inzichten een soort van grote schoonmaak houden in hun hoofd. Vervolgens gaan ze er actief mee aan de slag door die inzichten toe te passen op het werk, maar ook in de privé situatie. Twee weken later zit er een compleet ander persoon aan tafel. Op die manier zie ik mensen onder mijn ogen compleet veranderen. Ze staan opeens sterker in hun schoenen, bewaken hun grenzen veel beter en staan in hun kracht. Maar het mooiste is nog dat ik zie dat ze hun gevoeligheid niet langer meer als een last zien, maar dat ze het inzetten als een instrument en daarmee aan de buitenwereld laten zien dat ze ook een bijzonder en uniek persoon zijn die iets te brengen heeft en daarmee een enorme toegevoegde waarde biedt aan de maatschappij.

mijn specialisaties


Ik help mensen op de volgende gebieden

stress

ik help mensen om minder stress te ervaren door samen te werken aan nieuwe denkwijzen, nieuw gedrag en nieuw handelen.

burn-out

ik help mensen om beter te ontspannen, hun energieniveau weer te herstellen en te kijken naar een nieuwe levensstijl die beter past

hooggevoeligheid

ik help hooggevoelige mensen om van hun gevoeligheid een instrument te maken die ze in hun voordeel kunnen inzetten

mijn certificeringen


Ik ben aangesloten of gecertificeerd bij

Master Burnout
Coach

HSP Begeleiders Nederland

Poptalk
Coach

doTERRA wellness advocate

let's get in touch


Contact Details

Heb je interesse in een van de trainingen die ik geef of heb je een andere vraag ? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag !

phone number

06 21 390 312

e-mailadres

roel@leefintens.com

skype

leefintens

>