Over Roel | Leef Intens

Ik ben Roel van Heel

Stress & Burn-out Coach

Ik ben Roel van Heel

Stress & Burn-out Coach

basis informatie


Persoonlijke Gegevens

  • Roel van Heel
  • Stress & Burnout Coach
  • 06 21 390 312
  • roel@leefintens.com

Welkom


Over Mij

Mensen die hooggevoelig zijn hebben zintuigen die extra scherp zijn afgesteld. Ze krijgen letterlijk meer informatie binnen dan iemand die niet hooggevoelig is. Ze zijn in staat om zowel verbaal als non-verbaal meer informatie te filteren uit een gesprek. Ze zijn dus in feite gevoeliger voor zowel positieve als negatieve prikkels uit hun omgeving. Dat maakt hun niet kwetsbaar, maar gewoon gevoeliger voor prikkels van buitenaf.

In het verleden heeft mijn eigen hooggevoeligheid zeker enorme uitdagingen gekend. In de maatschappij van vandaag sta je vrijwel constant onder druk, je moet van alles, veel mensen verwachten dingen van je. In het verleden kreeg ik op deze manier vaak het signaal dat hooggevoeligheid een zwakte was en dat het er niet mocht zijn. In de lange zoektocht die in mijn jeugd begon om daar mijn weg in te vinden heb ik veel geleerd. Gevoelig zijn is juist een kracht, iets wat jou als sensitief medewerker op de werkvloer juist kan onderscheiden van de rest. Ik ben gaan inzien dat een sensitieve medewerker juist een meerwaarde heeft, doordat hij met zijn scherpe zintuigen beter complexe problemen kan oplossen, kritisch kan nadenken, naast verbale signalen met zijn empathische gaven ook non-verbale signalen kan oppikken. Ik heb jarenlang in de consultancy wereld gewerkt, en daar ontdekt dat mijn sensitieve gaven mij op deze manier bijzonder en uniek maken. Ik heb geleerd en gezien dat grote leiders in de zakenwereld vaak juist sensitief zijn doordat ze met hun gaven hun team goed kunnen inspireren en motiveren. Sindsdien heb ik er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat een sensitief medewerker niet kwetsbaar is, maar juist een enorme toegevoegde waarde kan bieden.

Samen met mijn vrouw Sandra heb ik twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze zijn allebei hooggevoelig, maar allebei ook op een andere manier. Ik begeleid mijn kinderen al vanaf het moment dat ze 4 jaar waren. Ze weten allebei inmiddels behoorlijk veel van het onderwerp af en ook hoe ze ermee moeten omgaan. Het is zo geweldig om te zien dat ze nu veel meer weten dan dat de gemiddelde volwassene weet over dit onderwerp. Mijn kinderen zijn en blijven voor mij een grote inspiratiebron. Naast mijn werk als burn-out coach begeleid ik ook gezinnen om dezelfde rust en harmonie te bereiken in hun eigen gezin.

Mijn klanten typeren mij als iemand die heel rustig en open kan praten over complexe onderwerpen. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en confronteer je met zaken waarover je diep gaat nadenken. Ik ben heel betrokken bij mijn klanten en creëer een vertrouwensband, iets wat voor mij heel belangrijk is. Met mijn sensitieve gaven voel ik heel goed aan wat mijn klant nodig heeft en stel ik hem de juiste vragen. Ik geef naast verschillende inzichten ook praktische oefeningen mee waardoor jij meer in je kracht gaat staan.

Wanneer jij of je kind niet zo goed in zijn vel zit is het heel belangrijk dat je eens goed gaat kijken naar hoe jij je leven hebt ingericht en waar de echte oorzaak vandaan komt waardoor jij of je kind in deze situatie terecht bent gekomen. Ik help je om je minder te richten op de vele sensaties om je heen, maar je meer te concentreren op jezelf. Jij mag in je eigen kracht gaan staan en weer stralen. Wij gaan samen op zoek naar de nieuwe levensstijl die het beste bij je past. Jij bent uniek en de hele wereld mag dat zien !

Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons.

mijn specialisaties


Ik help mensen op de volgende gebieden

burn-out

ik help mensen om tijdens een burn-out vanuit alle rust binnen 8 weken weer te reïntegreren 

hooggevoeligheid

ik help mensen om hun gevoeligheid weer als iets positiefs te zien en te gebruiken als een kracht

beelddenken

ik help kinderen die in beelden denken om deze gave in hun eigen voordeel in te zetten

opvoeden

ik help ouders om de behoefte achter het gedrag van hun kind te zien zodat het kind weer gaat stralen

Mijn trainingen & Workshops


mijn werkzaamheden

mijn certificeringen


Ik ben aangesloten of gecertificeerd bij

hoogsensitief.nu

HSP Begeleiders Nederland

Master Burnout
Coach

CITO in Beeld Coach

Poptalk
Coach

Beelddenk
Coach

doTERRA wellness advocate

let's get in touch


Contact Details

Heb je interesse in een van de trainingen die ik geef of heb je een andere vraag ? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag !

phone number

06 21 390 312

e-mailadres

roel@leefintens.com

skype

leefintens