Yvonne wil zich graag begrepen voelen | Leef Intens

Yvonne wil zich graag begrepen voelen

  • profiel
  • in de training
  • essentiële olie

Yvonne maakt veel mee in een korte tijd. De essentiële oliën zijn een geweldige ondersteuning voor haar. Ze is er erg enthousiast over! De oliën zorgde er in de tijd van haar depressies voor, dat ze haar dagen door kwam. Vooral de Vetiver is voor haar in die tijd een geweldige ondersteuning geweest! Ze was erg down in die tijd en dankzij de oliën kon ze de gebeurtenissen die haar zijn overkomen beter verwerken. Ze is ervan overtuigd dat dit veel met haar heeft gedaan.

Ze neemt altijd haar tasje oliën mee!

Nadat het weer wat beter ging met haar, kwam ze haar huis weer uit. Ze deed altijd eerst wat Console olie op haar jasje. Dat gaf haar net het beetje zekerheid en bescherming voor haar verdriet. Ze neemt altijd haar tasje met oliën mee. Vooral de roller met Pepermunt vind ze geweldig en ideaal in gebruik, vooral als ze flinke moeheid voelde opkomen. De olie werkt altijd meteen. Bij onrust bracht ze direct Lavendel aan. Ze wilt niet meer zonder.

Console

Yvonne heeft veel last van negatieve emoties van andere mensen. Ze vindt het moeilijk om bij zichzelf te blijven en ze raakt uit balans en verliest zichzelf. Voor Karin zou het goed zijn om elke morgen 4 tot 6 druppels Balance onder de voeten aan te brengen of om enkele druppels Balance in een diffuser te doen. Karin komt nu meer in contact met zichzelf en het versterkt de verbinding met de aarde. Ze zal nu minder met haar energie in haar hoofd zitten. Ze komt meer in balans en zal meer krachten krijgen om aan zichzelf te werken.

Lavendel

Yvonne heeft veel last van verdriet. Ze ervaart door alle negatieve gedachtes veel stress. Ze heeft chronisch slaaptekort. Voor Yvonne is het fijn als ze in de ochtend enkele druppels lavendel aanbrengt in haar nek en op haar polsen, zodat ze dit kan inhaleren. Ze zal nu meer rust gaan ervaren en haar emoties wat meer onder controle houden. Het zou voor Yvonne ook fijn zijn als ze elke avond voordat ze naar bed gaat, enkele druppels Lavendel onder haar voeten aanbrengt, zo zal ze meer rust ervaren en daardoor ook beter gaan slapen.

Pepermunt

Yvonne heeft door alle gebeurtenissen van de afgelopen periode last van chronische vermoeidheid. Alle emoties putten haar uit. Het is voor Yvonne fijn om enkele druppels Pepermuntolie uit een olieroller aan te brengen in haar nek en achter haar oren. Dit is heel handig met een roller, dan kan ze het altijd en overal gebruiken en makkelijk aanbrengen als ze de vermoeidheid voelt opkomen. Ze zal meer energie ervaren op het moment dat ze het gebruikt.

Vetiver

Yvonne maakt veel mee. Ze heeft last van opstapelingen van verschillende trauma's die gebeuren in een korte tijd. Yvonne raakt in een depressie en weet even niet hoe ze al deze gebeurtenissen moet verwerken. Voor Yvonne zou het goed zijn om elke morgen als ze opstaat enkele druppels Vetiver onder haar beide voeten aan te brengen. Yvonne heeft nu een ondersteuning bij het verwerken van deze trauma's. De olie zorgt er ook voor dat ze beter bij zichzelf kan blijven en de dag door zal komen.

Ylang Ylang

Yvonne heeft last van enorme woede en frustraties vanwege haar baas. Ze wilt graag begrepen voelen en praten over wat haar bezig houdt. Ze voelt zich enorm aan de kant gezet en weet even niet hoe ze verder moet en hoe ze hier nou het beste mee om kan gaan. Voor Yvonne zou het fijn zijn om elke dag enkele druppels Ylang Ylang op haar borst aan te brengen. Deze olie zal haar kalmeren van haar boosheid en angsten. De olie helpt haar ook tegen de stress.

Tasje voor Yvonnenu van € 55 voor € 45

user-circle
envelope-open