Testimonials | Leef Intens

Testimonials

profile-pic

Waardevolle tips en handvatten voor mijn kinderen

Ik maakte me soms zorgen om mijn kinderen en zou graag bewuster willen leren omgaan met de stress die zij soms ervaren. Ook met betrekking tot het gedrag dat ik op dat moment als ongewenst of niet leuk ervaar. Binnen de workshop vond ik de persoonlijke aanpak en de persoonlijke aandacht erg prettig. Ook dat het een kleinschalige workshop was zodat er volop de gelegenheid was om ervaringen te wisselen. We kregen een hand-out en er was het een en ander op het scherm te zien, en er waren veel concrete voorbeelden. Deze avond herkende ik zowel mezelf als mijn kinderen in het verhaal. Ik heb zowel een prikkemijdend en een prikkelzoekend kind. Ik heb waardevolle tips en hanvatten gekregen !

Eefje
profile-pic

Heerlijk verwend !

Omdat ik fibromyalgie heb, vond ik het de eerste keer nog best eng, maar Sandra was erg voorzichtig en het voelde gelijk erg ontspannen aan. Na de behandeling was ik lekker rozig en heb de rest van de dag rustig aan gedaan. Ook de tweede keer, waarbij Sandra nieuwe technieken toepaste, heeft ze me heerlijk verwend. Ook namens mijn mensendiecktherapeut, de complimenten !

Ellen
profile-pic

Goede feedback op het rollenspel !

De trainer was erg enthousiast en probeerde de mensen geboeid te houden door middel van humor. Hij koppelde veel terug, wat vooral bij het rollenspel erg nuttig was. Doordat er leuke praktijkvoorbeelden bij zaten was het rollenspel ook een goede toevoeging op deze training. Hij straalde rust uit en gaf goede feedback op het rollenspel.

Coen
profile-pic

Interactieve Middag !

Het was een hele interactieve middag, waarin alle aspecten in de werk en privé sfeer aan bod kwamen. Prettig ook dat het verhaal ook een persoonlijk tintje had. Het was een duidelijk verhaal ! Het rollenspel was erg leuk, dat had nog wel wat langer mogen duren !

Muriel
profile-pic

Vooral de interactie vond ik leuk !

Ik vond de workshop zeer informatief en herkenbaar ! Er komen altijd onderwerpen aan bod die op dat moment bij een situatie past. De tips of opmerkingen neem je met je mee en probeer je te herkennen. Daardoor probeer je het anders aan te pakken. Het leukste vond ik de interactie in de workshop en de reacties van de andere ouders. Ik herkende mezelf en mijn kinderen meteen in het verhaal, en kan het thuis ook goed toepassen. Een echte aanrader voor andeere ouders !

Chantal
profile-pic

Weer heerlijk geslapen !

Pas geleden heb ik van Sandra een massage gehad, ik vond het heel spannend, en in het begin moeilijk om mij te ontspannen. Sandra bleef heel rustig en legde alles uit wat ze ging doen, hierdoor werd ik ook rustig, en lukte het wel om te ontspannen. Ik was daarna wel heel moe, maar mijn hoofdje was rustig, waardoor ik heerlijk heb geslapen.

Thijs
profile-pic

Een groot cadeautje voor mezelf !

Ik weet nog dat ik helemaal blij werd toen ik over de cursus las, zoveel raak vlakken, alleen het koste wel wat, dat bracht me aan het twijfelen. Wel/niet, wel/niet...Toch ervoor gegaan en dit was echt de beste keuze ever! Het heeft me veel puzzelstukjes gebracht die op zijn plek zijn gevallen. Veel handvatten om lekker mee door te kunnen en vooral een rustigere mister Mind. Want tjeetje zeg wat was me dat een reus zeg. En hij ligt nog wel eens op de loer, vooral als ik moe ben, want dan kost het me meer moeite om binnen te blijven. Maar ik heb dat veel sneller in de gaten nu en pak dan het ritme weer terug op of zorg even weer wat beter voor mezelf. Ik kan nu wel zeggen dat dit toch echt wel de beste investering was in mezelf en zie het als een groot kado dat ik mezelf hiermee heb gegeven. Bedankt Roel en Sandra.

Paula
profile-pic

Hartstikke leuk !

Ik vond de training hartstikke leuk. Ik kan zelf de juiste oefeningen uitkiezen die ik nodig heb om weer rustig te worden. Dan wordt ik weer heel erg blij. De spelletjes met de kaartjes doe ik nog steeds, de gevoelskaartjes, de kaartjes met de “oh jee” en “oké” gedachten en de kwaliteitskaartjes. De verhaaltjes lees ik ook nog steeds. Het belangrijkste voor mij was het verzinnen van handige oplossingen. Dat vind ik nog steeds wel moeilijk, maar het gaat steeds beter.

Yuna
profile-pic

Vele punten waarmee ik mijn dochter kan helpen !

Ik wilde graag leren hoe ik moet omgaan met de stress die mijn dochter ervaart en hoe wij als gezin hiermee om kunnen gaan. Ik vond het fijn om zoveel tips mee te krijgen en om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Ik herken mijn dochter in veel opzichten in het verhaal, maar ik merk ook dat mijn dochter vele kanten heeft waar ik haar mee kan helpen. Ik kan zeker een aantal dingen toepassen, vooral hoe ik zelf om kan gaan met de chaos in mijn hoofd en hoe ik overkom op mijn kinderen.

Linda
profile-pic

Op een rustige manier en op mijn eigen tempo vooruit...!

Ik merkte dat ik me veel bezighield met wat anderen van me vonden en spiegelde dit op mezelf. Ik realiseerde me later dat ik ook vele momenten uit het verleden erbij haalde, die de situatie er niet beter op maakten. Dit was niet de manier om me te uiten, ik wilde graag mijn manier van denken veranderen. Roel heeft me enorm geholpen, doordat ik zelf mijn eigen tempo kon bepalen in de coaching. Hij heeft het rustig uitgelegd, deze manier van uitleggen paste goed bij mij. Ik vond het prettig dat het nooit een probleem was om even te bellen of om een berichtje te sturen als ik ergens mee zat. Ik heb geleerd om me meer kwetsbaar op te stellen. Ook heb ik geleerd dat het niet nodig is om mezelf te verdedigen als ik negatieve prikkels binnenkrijg van een ander. Echt heel fijn !

Marcel
profile-pic

Vlekkeloos uitgevoerd !

Je hebt alles van de eerste tot aan de laatste minuut vlekkeloos uitgevoerd. Alles zag er mooi, vloeiend en in contact uit. Je ziet dat je heel goed weet wat je doet en bent 100% met je aandacht bij je client. Top!

Jouw diploma Klassieke Massage wordt zo snel per post naar je verzonden. Heel veel massage plezier gewenst en graag weer tot ziens bij Zonnevlecht Opleidingen.

Zonnevlecht Opleidingen
profile-pic

Bedankt voor je support !

Een paar maanden geleden, ik geloof in Juli, heb ik enkele gesprekken gehad met Roel van Heel. Roel heeft me geleerd dat HSP een kracht is en iets mooi’s, terwijl ik het altijd als een last zag. Roel leerde me dat het kwam door dat vervelende ego mannetje in me hoofd wat bij mij heel sterk is. Ik heb ook nog een ontspanningsoefening gekregen voor na het werk en voor als ik s’morgens opsta. Daardoor word ik rustig en kan ik de dag rustig beginnen. Ik heb hier veel baat bij gehad! Ik heb ook een keer deelgenomen aan het HSP cafe, wat ook leuk is om ervaringen te horen van andere mede HSP’ers. Bedankt Roel voor your support!

Josine