Testimonials | Leef Intens

Testimonials

profile-pic

Een goed gesprek

Een goed gesprek met Roel stemt tot anders denken. Bezinning. Anders naar dingen kijken. Zeker de moeite waard. Dus…niet gewaagd is een gemiste kans! Go for it!

Elga
profile-pic

Meer zelfvertrouwen

Ik heb mijn zoon Finn voor het eerst sinds groep 3 weer met plezier naar school gaan. Door alle prikkels, zoals geluiden, tl-licht , gevoelens van anderen, drukte en herrie was elke schooldag voor hem topzwaar. Hij werd heel moe en kwam tot niets. Finn is nu minder snel moe en weet welke gevoelens bij hem horen en welke bij anderen. Ook heeft hij daardoor meer zelfvertrouwen gekregen.

Ilse
profile-pic

Vooral het deel over overprikkeld thuiskomen was zeer herkenbaar !

Ik was samen met mijn vrouw op zoek naar handvaten om de kinderen zelfverzekerder te krijgen. Het was een leuke, interactieve, workshop ! Ik herkende zowel onszelf als de kinderen in de workshop. Zeker het laatste deel over overprikkeld thuiskomen, was zeer herkenbaar voor mij. Ik kan het ook goed toepassen op de kinderen.

Jochem
profile-pic

Goede feedback op het rollenspel !

De trainer was erg enthousiast en probeerde de mensen geboeid te houden door middel van humor. Hij koppelde veel terug, wat vooral bij het rollenspel erg nuttig was. Doordat er leuke praktijkvoorbeelden bij zaten was het rollenspel ook een goede toevoeging op deze training. Hij straalde rust uit en gaf goede feedback op het rollenspel.

Coen
profile-pic

Goede en leerzame basis voor de consultancy skills training

Het was een zeer leerzame en goede basis voor de consultancy skills training. Ik vond het erg nuttig om verschillende stijlen toe te passen om je voor te bereiden op eventuele scenario in de toekomst. De trainer was helder, rustig, en ging goed om met de groep.

Jack
profile-pic

Vooral de interactie vond ik leuk !

Ik vond de workshop zeer informatief en herkenbaar ! Er komen altijd onderwerpen aan bod die op dat moment bij een situatie past. De tips of opmerkingen neem je met je mee en probeer je te herkennen. Daardoor probeer je het anders aan te pakken. Het leukste vond ik de interactie in de workshop en de reacties van de andere ouders. Ik herkende mezelf en mijn kinderen meteen in het verhaal, en kan het thuis ook goed toepassen. Een echte aanrader voor andeere ouders !

Chantal
profile-pic

Heerlijk verwend !

Omdat ik fibromyalgie heb, vond ik het de eerste keer nog best eng, maar Sandra was erg voorzichtig en het voelde gelijk erg ontspannen aan. Na de behandeling was ik lekker rozig en heb de rest van de dag rustig aan gedaan. Ook de tweede keer, waarbij Sandra nieuwe technieken toepaste, heeft ze me heerlijk verwend. Ook namens mijn mensendiecktherapeut, de complimenten !

Ellen
profile-pic

Vele punten waarmee ik mijn dochter kan helpen !

Ik wilde graag leren hoe ik moet omgaan met de stress die mijn dochter ervaart en hoe wij als gezin hiermee om kunnen gaan. Ik vond het fijn om zoveel tips mee te krijgen en om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Ik herken mijn dochter in veel opzichten in het verhaal, maar ik merk ook dat mijn dochter vele kanten heeft waar ik haar mee kan helpen. Ik kan zeker een aantal dingen toepassen, vooral hoe ik zelf om kan gaan met de chaos in mijn hoofd en hoe ik overkom op mijn kinderen.

Linda
profile-pic

Alles helder op een rijtje !

Ik heb aan de workshop meegedaan omdat ik graag meer handvaten wilde voor het omgaan met de overprikkeling van de gastkinderen die ik opvang. Dat is zeker gelukt ! Alles werd helder op een rijtje gezet. Vooral stap 3 vond ik heel interessant. Ik herkende mezelf en mijn beide kinderen in het verhaal en ik kan het materiaal thuis goed toepassen.

Edith
profile-pic

Vlekkeloos uitgevoerd !

Je hebt alles van de eerste tot aan de laatste minuut vlekkeloos uitgevoerd. Alles zag er mooi, vloeiend en in contact uit. Je ziet dat je heel goed weet wat je doet en bent 100% met je aandacht bij je client. Top!

Jouw diploma Klassieke Massage wordt zo snel per post naar je verzonden. Heel veel massage plezier gewenst en graag weer tot ziens bij Zonnevlecht Opleidingen.

Zonnevlecht Opleidingen
profile-pic

Meer zelfvertrouwen voor mij en mijn dochter

Ik heb aan de workshop deelgenomen omdat ik meer zelfvertrouwen wenste voor mij en mijn dochter. Het mooie was dat ik zowel mijn dochter als mijzelf meteen terugherkende in het verhaal !De praktijkvoorbeelden uit de workshop spraken me enorm aan. De uiteenzetting van de prikkelzoeker en de prikkelmijder waren zeer verhelderend ! Ik heb uiteindelijk voldoende tips meegekregen die zeer verhelderend waren en die ik thuis meteen kan toepassen ! Bedankt voor de leerzame avond !

Petra
profile-pic

Beter omgaan met onze onzekere dochter

We besloten om deel te nemen aan deze workshop omdat we beter willen kunnen omgaan met onze onzekere dochter. Het sprak ons enorm aan dat er veel concrete voorbeelden werden genoemd. Het prikkelmijder en prikkelzoekerverhaal verklaarde veel voor ons, ook al vertoont onze dochter kenmerken van beiden. We hoorden deze avond veel dingen waarin we ons meteen herkenden, zowel onszelf als onze dochter. Wij zijn nu in staat om thuis beter in te schatten wat er aan de hand is, waardoor ik mijn reactie beter kan laten aansluiten op wat ze nodig heeft. Super !

Lies & Bart