Training voor Ouders | Leef Intens

Training voor Ouders

Als er een of meerdere mensen binnen het gezin prikkel- of hooggevoelig zijn is het nooit saai. En hoe zeer jij als ouder ook je best doet, er zullen zich telkens weer nieuwe uitdagingen voordoen. Iedereen heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing en daarom is het ook zo belangrijk om naar de persoon zelf te kijken. Wat heeft die persoon nodig ? Welke gebruiksaanwijzing heeft hij ? Wij helpen je om een antwoord te vinden op deze vraag en nog vele anderen.

        

        

geef je kind meer zelfvertrouwen en eigen waarde

In deze online training gaan we samen kijken naar de specifieke gebruiksaanwijzing van jouw kind. We kijken in deze training niet naar het hokje waar we je kind in kunnen stoppen, maar naar de specifieke behoefte van jouw kind en hoe jij je kind kan helpen op een manier die perfect bij hem past !

        

        

meer rust en harmonie in je gezin binnen 90 dagen

Wil je liever een training die offline is en waar je andere ouders kan ontmoeten ? Het overleggen met andere ouders is namelijk ontzettend waardevol ! Ook in deze training kijken we naar de specifieke gebruiksaanwijzing van je kind en hoe je hem het beste kan helpen. Uiteindelijk heeft elk kind zijn eigen gebruiksaanwijzing !

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Roel van Heel
 • Transformatiecoach
 • 06 21 390 312
 • envelope-open
  roel@leefintens.com
 • Sandra van Heel
 • Ontspanningscoach
 • 06 248 59 356
 • envelope-open
  sandra@leefintens.com

De training is een deel geworden van ons leven !

Door de training zijn we ten eerste onze zoon beter gaan begrijpen. Heel belangrijk, want als ouders zijn wij zijn veilige basis. Maar om je ergens veilig te voelen moet je je wel begrepen voelen. Door de lesstof zijn we op een andere manier naar onze zoon gaan kijken. Voorheen vonden we hem vaak overdreven reageren en zeiden hem dit ook... Bij de training hebben we geleerd dat ie door z'n hooggevoeligheid alles ook daadwerkelijk veel intenser beleeft. En geven we hem juist begrip. Ten tweede viel er voor ons zoveel op z'n plaats.. Eindelijk wisten we wat er is met onze zoon! En dat maakt alles een stuk beter te begrijpen. Zoveel herkenning. De training is deel geworden van ons leven.

profile-pic
Anita
Geef je kind meer zelfvertrouwen en eigenwaarde