Training voor Volwassenen | Leef Intens

Training voor Volwassenen

Als er een of meerdere mensen binnen het gezin prikkel- of hooggevoelig zijn is het nooit saai. En hoe zeer jij als ouder ook je best doet, er zullen zich telkens weer nieuwe uitdagingen voordoen. Iedereen heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing en daarom is het ook zo belangrijk om naar de persoon zelf te kijken. Wat heeft die persoon nodig ? Welke gebruiksaanwijzing heeft hij ? Wij helpen je om een antwoord te vinden op deze vraag en nog vele anderen.

        

        

gebruik je gevoeligheid als een kracht !

Aan het einde van de dag ben je moe. Je hebt een kort lontje. Misschien heb je wel last van een burn-out en zou je het graag anders willen doen maar weet niet goed hoe. Ik ga je helpen om heel anders tegen dingen aan te kijken zodat je veel minder stress ervaart. Je zal een compleet anders mens worden, zowel op de werkvloer als thuis in je eigen gezin.

        

        

ontspanning als een levensstijl

Je zou maar wat graag wat beter willen kunnen ontspannen. Misschien heb je last van stress of loop je tegen een burn-out aan. Of misschien ben je gewoon op zoek naar wat meer handvatten over hoe je (nog) beter kan ontspannen. In deze training ga ik samen met jou op zoek naar een nieuwe levensstiil die beter bij je past. Een levensstijl waarbij je volledig jezelf kan zijn en heerlijk ontspant.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Roel van Heel
 • Transformatiecoach
 • 06 21 390 312
 • envelope-open
  roel@leefintens.com
 • Sandra van Heel
 • Ontspanningscoach
 • 06 248 59 356
 • envelope-open
  sandra@leefintens.com

Bedankt voor je support !

Een paar maanden geleden, ik geloof in Juli, heb ik enkele gesprekken gehad met Roel van Heel. Roel heeft me geleerd dat HSP een kracht is en iets mooi’s, terwijl ik het altijd als een last zag. Roel leerde me dat het kwam door dat vervelende ego mannetje in me hoofd wat bij mij heel sterk is. Ik heb ook nog een ontspanningsoefening gekregen voor na het werk en voor als ik s’morgens opsta. Daardoor word ik rustig en kan ik de dag rustig beginnen. Ik heb hier veel baat bij gehad! Ik heb ook een keer deelgenomen aan het HSP cafe, wat ook leuk is om ervaringen te horen van andere mede HSP’ers. Bedankt Roel voor your support!

profile-pic
Josine