Workshops voor Ouders en Volwassenen | Leef Intens

Workshops voor Ouders en Volwassenen

Als er een of meerdere mensen binnen het gezin prikkel- of hooggevoelig zijn is het nooit saai. En hoe zeer jij als ouder ook je best doet, er zullen zich telkens weer nieuwe uitdagingen voordoen. Iedereen heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing en daarom is het ook zo belangrijk om naar de persoon zelf te kijken. Wat heeft die persoon nodig ? Welke gebruiksaanwijzing heeft hij ? Wij helpen je om een antwoord te vinden op deze vraag en nog vele anderen.

        

        

4 Daagse : Hoe kun je die rust nu vinden als het zo druk is in je hoofd ?

In deze gratis online training hebben wij ouders geholpen om meer rust te vinden in hun hoofd. Want hoe geweldig is het, als je eerst goed voor jezelf zorgt, het hele gezin met je mee groeit ? Wanneer je deze 4 daagse gemist hebt, kun je rustig aan, vanuit je luie stoel, deze 4 daagse alsnog herbeleven. Bekijk alle live sessies opnieuw en doe alle opdrachten. In deze 4 daagse zitten ook nog diverse cadeautjes verstopt !

        

        

10 daagse : meer rust en harmonie binnen je gezin

In deze gratis online training hebben wij ouders 10 dagen lang voorzien van gratis tips en adviezen hoe ze meer rust en harmonie in huis kunnen krijgen. We gaven de ouders elke dag een oefening mee en gingen elke avond live om hun vragen te beantwoorden. Je kan met deze online workshop alle live sessies nogmaals terugkijken en de oefeningen alsnog uitvoeren. Dit keer in je eigen tijd en op je eigen tempo.

        

        

10 daagse : hoe krijg je meer rust in huis wanneer je kind een sterke eigen wil heeft ?

In deze 10 daagse hebben we ouders weer 10 dagen lang gratis tips en adviezen gegeven, dit keer rondom het begeleiden van hun drukke, prikkelzoekend kind. Met deze online workshop kun je alle live sessies nog eens terug kijken en alle oefeningen opnieuw doen.

        

        

anti-stress massage

De anti-stress massage biedt je kind wat extra rust na een drukke dag. Op momenten dat het even spannend was op school of er gewoon wat te veel is gebeurd, kun je met deze online workshop wonderen verrichten. Je kind slaapt wat beter en zal in staat zijn zijn prikkels makkelijker te verwerken. Op die manier staat hij de volgende ochtend weer fris op om naar school te gaan !

        

        

WEBINARS VAN GAST-Experts

Wij werken regelmatig samen met diverse experts. We houden events maar ook online webinars waarin onze klanten vragen kunnen stellen aan onze experts. Deze webinars zijn tegen betaling terug te kijken. We werken samen met diverse experts op het gebied van beelddenken, reflexintegratie en huiswerkbegeleiding.

        

        

kindermeditaties

Is het druk geweest op school ? Merk je dat je kind nog vol zit met energie en het moeilijk vind om zijn dag af te bouwen ? Is het nog te druk in zijn hoofd ? Of merk je dat je kind 's morgens vroeg al stress ervaart ? Met deze kindermeditaties vang je twee vliegen in een klap : je kan je kind helpen om zijn ideale ochtendritueel uit te voeren waarbij hij de dag rustig begint. Maar je kan hem ook helpen om zijn dag beter af te bouwen.

        

        

Visualisaties voor volwassenen

Merk je dat je moe bent aan het einde van de dag ? Dat je een kort lontje hebt en dat je snel geraakt wordt ? Is het druk in je hoofd ? Dan is het wellicht tijd om hier eens voor eens en voor altijd mee af te rekenen. Deze visualisatie oefeningen helpen je om weer rustig te worden en om het "binnen" gevoel op te wekken. Dit gevoel zorgt ervoor dat je minder last hebt van de prikkels en sensaties die in de buitenwereld aanwezig zijn en dat je meer rust creëert in hoofd en lichaam.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Roel van Heel
 • Transformatiecoach
 • 06 21 390 312
 • envelope-open
  roel@leefintens.com
 • Sandra van Heel
 • Ontspanningscoach
 • 06 248 59 356
 • envelope-open
  sandra@leefintens.com

De stressmeter was erg fijn !

Ik heb de 10 daagse als heel fijn ervaren. De aardingsoefeningen, het bespreken van de verschillende reacties van prikkelzoekende en prikkelmijdende kinderen was heel verhelderend. Ook het verhaal over Mr Mind was een echte eye-opener. Mijn zoon vind de stressmeter erg fijn, zo weet mama hoe hij zich voelt zonder dat hij moet vertellen als hij niet wil. De 10 daagse heeft me aangezet om meer te oefenen met mijn kind en vanop een afstand te kijken. Ik heb zelf veel gehad aan het verhaal hoe ik op school het contact moet onderhouden met de leerkracht en hoe ik hun kan uitleggen hoe ze mijn zoon het beste kunnen benaderen. De 10 daagse heeft me zeker meer rust en harmonie gebracht.

profile-pic
Katelijn