Workshops voor Professionals | Leef Intens

Workshops voor Professionals

Binnen bedrijven werk je met teams, soms op korte en soms op lange termijn. Binnen een team kunnen veel verschillende type medewerkers werkzaam zijn, dat er vroeg of laat altijd wel spanningen ontstaan. Door van te voren afspraken te maken, begrip voor elkaars standpunt te tonen en elkaar met respect te behandelen kom je vaak al een heel eind. De onderstaande trainingen zijn interactieve trainingen waarbij de discussie actief wordt gevoerd in een groepje van 8 a 12 personen.

        

        

de unieke kracht van de sensitieve medewerker

Sommige mensen denken dat sensitieve medewerkers de zwakkere collega's zijn. Maar niets is minder waar. Sensitieve medewerkers zijn juist de leiders, de innovatieve medewerkers binnen een bedrijf die enorm waardevol zijn ! In deze interactieve en informatieve workshop laat ik jullie zien dat sensitief zijn op de werkvloer juist enorme voordelen biedt.

        

        

nooit meer stress op de werkvloer in 2 stappen

Hoe voer je nu de moeilijke gesprekken binnen je team ? Hoe kun je nu zeggen wat je wil zeggen zonder dat er conflicten ontstaan ? Wat doe je als je op het matje wordt geroepen door je baas ? Hoe zorg je ervoor dat het gesprek niet uit de hand loopt of dat het je te veel spanningen oplevert ? Ik laat je in twee stappen zien hoe je dat moet doen.

        

        

Effectief en sensitief leiderschap

Een effectief en sensitief leider heeft de gave om de mensen binnen zijn team goed aan te voelen. Om te zien, te voelen en te weten wat er speelt, vaak zelfs nog zonder dat je er naar vraagt. Maar om deze gave te beheersen is het wel nodig dat je je eigen gedachten en gevoelens onder controle hebt. Hoe kun je deze gave leren te beheersen en hoe zet je hem om in een kracht die jou uniek maakt ?

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Roel van Heel
  • Transformatiecoach
  • 06 21 390 312
  • envelope-open
    roel@leefintens.com

Interactieve Middag !

Het was een hele interactieve middag, waarin alle aspecten in de werk en privé sfeer aan bod kwamen. Prettig ook dat het verhaal ook een persoonlijk tintje had. Het was een duidelijk verhaal ! Het rollenspel was erg leuk, dat had nog wel wat langer mogen duren !

profile-pic
Muriel