Trainingen & Workshops | Leef Intens

Trainingen & Workshops

trainingen

Met de onderstaande trainingen help ik jou op weg naar een leven waarin er meer ruimte is voor rust en harmonie. De meeste trainingen zijn trainingen die ik 1-op-1 met jou doe. Na afloop kun je het een en ander nalezen op mijn leeromgeving waar ook extra materiaal beschikbaar is, zoals filmpjes, oefeningen, enzovoorts. De online training hieronder doe je in je eigen tijd en op je eigen tempo. Alle online trainingen hebben de mogelijkheid tot persoonlijk contact.

online workshops

De onderstaande workshops zijn mini-trainingen waarin je het materiaal uit een live workshop nog eens kan nalezen of waarin je bepaalde oefeningen worden aangereikt om direct meer rust te ervaren.

videoreeks met opdrachten

In het verleden heb ik diverse videoreeksen gemaakt. De lengte van de videoreeksen verschillen van 4, 5 tot 10 dagen. Elke dag bevat een live sessie waarin ik vragen van de deelnemers beantwoord. Elke dag gaf ik een opdracht die de deelnemers thuis uitvoerden. Beleef deze uitdagingen opnieuw en kijk de videoreeks terug, vanuit je luie stoel.

HEB JE NOG EEN VRAAG VOOR ME ? 

Twijfel je nog welke trainingsvorm het beste bij je past ? Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag.

  • je berichtje
  • controleren en verzenden

>