fb pixel Snel herstellen van stress en burn-out | Leef Intens

Snel herstellen van stress en burn-out

1-OP-1 TRAINING VOOR volwassenen

 • check
  ervaar jij je gevoeligheid als een last en zou jij het als een kracht willen gaan gebruiken ?
 • check
  je merkt dat je soms kortaf bent, prikkelbaar en vaak moe... wil je het graag anders doen, maar weet je niet goed hoe ?
 • check
  merk je dat het soms behoorlijk druk kan zijn in je hoofd ?
 • check
  merk je dat er dan soms niets meer bij kan ?
 • check
  dat jij je grenzen dan niet meer zo goed kan bewaken ?
 • check
  en als je kinderen of je partner dan over die grenzen gaan, jij zowat explodeert ?
 • check
  voel jij je dan schuldig achteraf ?
 • check
  merk je dat je in je hoofd vaak bezig bent met het verleden ?
 • check
  of hou jij je vooral bezig met de toekomst ?
 • check
  vergelijk jij jezelf vaak met andere mensen ?
 • check
  wordt je snel geraakt door wat ze zeggen over jou ?
 • check
  vind je het moeilijk om op te komen voor je eigen mening ?
 • check
  heb je moeite om je gevoelens onder woorden te brengen ?
 • check
  heb je het gevoel dat andere mensen je niet begrijpen ?
 • check
  wil je graag doen wat iedereen van je verwacht, maar wil het niet lukken ?
 • check
  stel je te hoge eisen aan jezelf ?
 • check
  zit je 's avonds uitgeblust op de bank ?
 • check
  merk je dat het je niet meer lukt om te ontspannen ?

WERKWIJZE

Zou het een oplossing zijn als:

 • check
  jij meer rust krijgt in je hoofd ?
 • check
  jij je grenzen beter kan aangeven ?
 • check
  jij op tijd kan aanvoelen wanneer je even een time-out moet nemen ?
 • check
  jij leert en voelt dat wanneer je eerst tijd voor jezelf neemt, jij er dan ook beter kan zijn voor anderen ?
 • check
  jij kan beseffen dat jouw beleving net zo goed is dan die van anderen (of beter nog) ?
 • check
  jij kan leren dat de mening van anderen niet altijd belangrijk is ?
 • check
  jij kan leren om je niet alles aan te trekken wat andere mensen over je zeggen ?
 • check
  jij kan leren  om gedrag en gezichtsuitdrukkingen beter te interpreteren ?
 • check
  jij kan leren om als een aanschouwer naar je prikkels te kijken die voorbij komen ?
 • check
  jij kan leren om makkelijker te communiceren in moeilijke situaties, gewoon vanuit jezelf ?
 • check
  jij door al deze technieken meer zelfvertrouwen krijgt ?
 • check
  jij zoveel ruimte krijgt in je hoofd dat je beter en makkelijker beslissingen nemen kan ?
 • check
  jij je gevoeligheid kan gaan inzetten als een instrument, als een kracht ?
 • check
  je anderen daarmee ook beter kan helpen ?

Anderen zijn al geslaagd in hun zoektocht. Lees hieronder hun verhaal...

Yvonne

Het gaat eigenlijk heel goed op het werk. Maar toch gebeurt er in het privé leven van Yvonne ook het een en ander. Na een huwelijk van meer dan 20 jaar heeft Yvonne’s man haar in de steek gelaten voor een bijna 20 jaar jongere vrouw. Ze heeft het niet zien aankomen. Tot overmaat van ramp overleed haar moeder zeer onverwachts. Haar puberende zoon, Tom, is veel weg van huis en zoekt zijn eigen weg. Yvonne voelt zich alleen, en raakt in een depressie.

Karin

Bij Karin lijkt alles verkeerd te gaan. Op haar werk loopt het niet zo lekker. Thuis zijn de kinderen druk, en wanneer haar man met goedbedoelde adviezen komt, heeft Karin het helemaal gehad. Karin weet eigenlijk ook wel dat het niet aan haar gezin ligt. Er speelt meer, er gebeurt te veel. Haar band met haar vader is nooit erg goed geweest. Haar vader vraagt echter steeds vaker naar haar de laatste tijd. En dat kost haar veel energie. Er gebeurt momenteel zoveel dat Karin maar weinig kan hebben. En dan hoeft er maar iets te gebeuren en dan slaan alle stoppen door...

Eelco

Eelco kun je bijna elke dag in de sportschool terugvinden. Samen met zijn vrienden besteed hij daar behoorlijk wat tijd aan. Samen sporten, samen nog een borrel nemen en na afloop van het sporten nog even stappen. Zijn beste vriend, Bas, is echt een stoere vent, die het leuk vind om schuine moppen te vertellen, en enorme verhalen kan vertellen over de vrouwen waarmee hij is uitgegaan. Eelco heeft sinds kort een nieuwe vriendin, Julia. Eelco is tot over zijn oren verliefd. Bovendien merkt hij dat zijn gevoelens, en behoeften veranderen sinds hij Julia heeft leren kennen.

Wat gaan we doen ?

01

intake

Een goede training begint met een goede intake. Deze intake laat je nadenken waar je nu staat en waar je naar toe wil. Met een goed doel voor ogen zul je vele malen sneller groeien !

02

jouw identificaties

Op een gemiddelde dag komen vele prikkels voorbij. En jij pakt ze allemaal vast, trekt het je allemaal aan. In deze module leer ik jou hoe je ervoor kan zorgen dat je ze niet allemaal vastpakt. Maar dat je gewoon bij jezelf kan blijven en je kan focussen op dingen die wel belangrijk zijn.

03

het hier en nu

Het hier-en-nu is een magisch iets ! Want... nu je deze pagina leest, heb je geen enkel probleem toch ? We worden met onze gedachten vaak naar het verleden, de toekomst of naar andere mensen geloodst. In deze module leer ik je hoe je in het moment kan blijven zonder dat je lasten ervaart.

04

de aandachtsslang

Vele gebeurtenissen om je heen trekken je aandacht. Maar diep van binnen zit ook nog die echte, unieke persoon. Hoe kun je nu bij jezelf blijven en minder last ervaren als jouw omgeving je zo lijkt uit te dagen ? In deze module gaan we daar dieper op in.

05

aandacht en resultaten

Meer rust en harmonie is natuurlijk geweldig. Maar hoe ga je nu te werk als je merkt dat je lichaam veel weerstand lijkt te bieden ? Met een eenvoudige oefening laat ik je zien hoe je die weerstand kan verminderen. Eigenlijk op een hele eenvoudige manier !

06

jouw innerlijke strijd

Die weerstand die je soms voelt, die boze buien, niet in controle zijn, die vermoeidheid... die wordt veroorzaakt door dat stemmetje in je hoofd die soms zo ontzettend sterk lijkt. In deze module laat ik je zien welke 13 trucjes dat stemmetje gebruikt om de controle te behouden, waardoor je die weerstand blijft voelen.

07

effectieve communicatie

Hoe kun je nu opkomen voor je eigen mening, en ook nog op zo'n manier dat je er niemand mee kwetst ? Hoe kun je ervoor zorgen dat de ander naar je blijft luisteren en dat er geen ruzie ontstaat ? Hoe kun je sterker en stabieler overkomen op je gesprekspartner ? In deze module laat ik je zien hoe dit moet.

08

communiceren met de buitenwereld

Bij sommige mensen krijg je een vervelend gevoel. Deze mensen lijken je niet te begrijpen, staan niet helemaal open voor jouw mening. Hoe komt dat ? En hoe moet je daar nu mee omgaan ? Ik laat je zien dat er diverse vormen van gevoeligheid bestaat, en maak je er bewust van hoe dat in jouw omgeving gaat.

09

cirkel van overprikkeling

Er zijn vier fasen van overprikkeling die beschrijven hoe jij van licht gestresst naar landurig gestresst kunt gaan. Aan de hand van jouw klachten gaan we samen kijken in welke fase jij je bevindt. Je leert de signalen van je lichaam in een nieuw daglicht te zien en hoe je zo snel mogelijk weer kan terugkeren naar de fase van meer rust.

10

het eigen domein

Waar ligt jouw grens eigenlijk ? Hoeveel sta jij toe ? Mogen mensen gewoon over je heen lopen ? Of is er een bepaalde grens waarmee jij zegt : tot hier en niet verder ? Ik laat je ervaren waar jouw grenzen liggen en help je om ze te bewaken !

11

de totaliteit

Gedurende de gehele training, geef ik je stukjes van een oefening mee. Elke module bevat een klein stukje van deze oefening. Tijdens deze bijeenkomst ronden we de oefening af en krijg je de gehele oefening mee naar huis. Deze oefening heeft je al zoveel gebracht en gaat je nog veel meer brengen !

12

bonus : gevoelsmatig plannen

Takenlijstjes...! Deze lijstjes op zich kunnen je al behoorlijk wat stress bezorgen. Sta jij jezelf wel eens toe dat je eens rustig op de bank gaat zitten ? Of streef je zodanig naar perfectie dat het je in de weg gaat zitten? In deze module laat ik je zien hoe het ook anders kan. Nooit meer takenlijstjes !

13

bonus : jouw pure potentieel

Patty Post is astrologe en helpt je om je minset aan te passen en om je gevoeligheid als een kracht in te zetten. Een mooie bonus module die perfect bij deze training aansluit !

bonus module : jouw pure potentieel van astrologe patty post

In deze training leer je om je mindset aan te passen en hoe jij je gevoeligheid als een kracht kan inzetten. Patty is astrologisch coach en in deze bonusmodule helpt ze jou om antwoorden te vinden op grote vragen zoals: "waarom ben ik hier ?", "wat is mijn levenspad ?" en "wat moet ik doen om meer rust en harmonie in mijn leven te ervaren ?". Patty's inzichten zijn een enorme bekrachtiging en helpen je om nog meer uit je leven te halen. Ze geeft concrete opdrachten en aanwijzingen mee zodat je ook echt in actie komt en dat maakt dat de module van Patty een zeer waardevolle toevoeging is ! Zie ook haar eigen website voor meer informatie.

voor wie is deze training ?

Jij worstelt al een tijdje met je gevoelens. Je merkt dat je in je hoofd veel met het verleden bezig bent, met de toekomst, of wat andere mensen van je vinden. Je vergelijkt jezelf met anderen. Je merkt dat je thuis wel eens overprikkeld raakt, je weet niet zo goed wat je ermee aan moet. Je bent kortaf naar je partner of naar je kinderen, en voelt je later daar weer schuldig over. Maar nu heb je besloten dat je het anders wil. Je bent vastbesloten om deze stress voor eens en voor altijd je leven uit te bannen !

Speciaal voor deze mensen, die hun leven graag willen veranderen, die meer rust willen in hun hoofd, willen kunnen genieten van de kleine dingen om hun heen, die niet meer zo snel geraakt willen worden door wat andere mensen over je te zeggen hebben, speciaal voor deze mensen is deze training gemaakt. Deze training leert je niet alleen om anders tegen dingen aan te kijken, hij leert je ook nog eens om een complete nieuwe levenshouding aan te nemen !

Eigenlijk is het niet eens zo heel moeilijk. Je moet gewoon bepaalde dingen weten en op een hele bewuste manier tegen bepaalde dingen aan kijken. Ik ga je dat leren. Met 12 modules, gaan we samen aan de slag. Na elke bijeenkomst krijg je twee weken de tijd om de stof eigen te maken. Om hem toe te passen thuis, om dingen uit te proberen. Om met partner erbij te betrekken. Want dan gaat het pas echt snel ! Ik heb zelf ooit, jaren geleden, deze training ook gevolgd. Het heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. En niet alleen die van mij, maar ook die van Sandra en van de kinderen. Het heeft ons zoveel mooie dingen gebracht ! En dat is wat ik jou en jouw gezin ook gun !

WANNEER geven we deze training ?

Dit is een 1-op-1 training die op elk gewenst moment kan beginnen. Wel zitten er een aantal momenten in dat we gezamenlijke workshops geven waarbij je ook andere mensen ontmoet die met dezelfde training bezig zijn.

schrijf je nu in !

Herken jij jezelf in een groot aantal punten ? Ben jij ook vastbesloten om voor eens en voor altijd verandering aan te brengen in jouw leven ? Wil jij ook graag meer rust in je hoofd, meer genieten van de kleine dingen om je heen en meer bij jezelf kunnen zijn ? Maar twijfel je misschie nog een beetje of de training echt wel bij je past ?

Speciaal voor jou hebben wij een mooie aanbieding. We bieden je een gratis sessie aan, waarin wij jou al minimaal 3 waardevolle tips meegeven waar je direct mee aan de slag kan thuis ! In deze gratis sessie gaan we samen kijken wat de training voor jou kan doen. Wees er dus snel bij en boek je gratis sessie vandaag nog !

Zij gingen je voor en hebben hun leven inmiddels al een andere wending gegeven !

Een doeltreffend effect !

Jarenlang was ik slachtoffer van depressies. Toen ik in contact kwam met Leef Intens, werd Roel al snel mijn vertrouwenspersoon. Hij was geduldig en rustig en ik voelde me er 100% goed bij. Op een aangename en gemakkelijke manier heeft hij me geleerd hoe ik depressieve gevoelens en stress kan verminderen. De technieken die hij me leerden hebben een doeltreffend effect. Het geeft me een diepere rust, voor lichaam en geest. De impact was groot, op dingen waarvan ik nooit dacht dat ik ze kon veranderen. Ik kwam tot de conclusie dat het ook anders kan. Om te begrijpen en te ontdekken hoe alles in enkele weken tijd kan veranderen... raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Roel. Een ervaren coach die antwoord weet op vele vragen.

profile-pic
Els

Bedankt voor je support !

Een paar maanden geleden, ik geloof in Juli, heb ik enkele gesprekken gehad met Roel van Heel. Roel heeft me geleerd dat HSP een kracht is en iets mooi’s, terwijl ik het altijd als een last zag. Roel leerde me dat het kwam door dat vervelende ego mannetje in me hoofd wat bij mij heel sterk is. Ik heb ook nog een ontspanningsoefening gekregen voor na het werk en voor als ik s’morgens opsta. Daardoor word ik rustig en kan ik de dag rustig beginnen. Ik heb hier veel baat bij gehad! Ik heb ook een keer deelgenomen aan het HSP cafe, wat ook leuk is om ervaringen te horen van andere mede HSP’ers. Bedankt Roel voor your support!

profile-pic
Josine

Op een rustige manier en op mijn eigen tempo vooruit...!

Ik merkte dat ik me veel bezighield met wat anderen van me vonden en spiegelde dit op mezelf. Ik realiseerde me later dat ik ook vele momenten uit het verleden erbij haalde, die de situatie er niet beter op maakten. Dit was niet de manier om me te uiten, ik wilde graag mijn manier van denken veranderen. Roel heeft me enorm geholpen, doordat ik zelf mijn eigen tempo kon bepalen in de coaching. Hij heeft het rustig uitgelegd, deze manier van uitleggen paste goed bij mij. Ik vond het prettig dat het nooit een probleem was om even te bellen of om een berichtje te sturen als ik ergens mee zat. Ik heb geleerd om me meer kwetsbaar op te stellen. Ook heb ik geleerd dat het niet nodig is om mezelf te verdedigen als ik negatieve prikkels binnenkrijg van een ander. Echt heel fijn !

profile-pic
Marcel

Een groot cadeautje voor mezelf !

Ik weet nog dat ik helemaal blij werd toen ik over de cursus las, zoveel raak vlakken, alleen het koste wel wat, dat bracht me aan het twijfelen. Wel/niet, wel/niet...Toch ervoor gegaan en dit was echt de beste keuze ever! Het heeft me veel puzzelstukjes gebracht die op zijn plek zijn gevallen. Veel handvatten om lekker mee door te kunnen en vooral een rustigere mister Mind. Want tjeetje zeg wat was me dat een reus zeg. En hij ligt nog wel eens op de loer, vooral als ik moe ben, want dan kost het me meer moeite om binnen te blijven. Maar ik heb dat veel sneller in de gaten nu en pak dan het ritme weer terug op of zorg even weer wat beter voor mezelf. Ik kan nu wel zeggen dat dit toch echt wel de beste investering was in mezelf en zie het als een groot kado dat ik mezelf hiermee heb gegeven. Bedankt Roel en Sandra.

profile-pic
Paula

Een 'wake up call' die me inzichten heeft verschaft die ik anders nooit gehad zou hebben

Na een heftige emotionele uitbarsting en alweer een baan die op een fiasco uitliep dacht ik: 'Dit kan zo niet langer'. Ik merkte dat ik erg gevoelig was en altijd maar bezig met wat anderen dachten en vonden van me. Toen ik op internet begon te lezen over hooggevoeligheid merkte ik dat dit zo ontzettend op mij van toepassing was. Ik was blij dat mijn gedrag heel verklaarbaar was. Mijn besluit om te leren omgaan met mijn gevoeligheid was het beste besluit sinds jaren. Toen ik vervolgens op de site van Leef Intens terechtkwam op internet wist ik meteen dat ik bij Roel moest zijn en dat voelde meteen goed vanaf het begin. Hij heeft me geleerd om van mijn gevoeligheid mijn kracht te maken en handvatten gegeven om in de toekomst beter om te gaan met stress, andere mensen en meningen. Er zal nog wat tijd voor nodig zijn maar ik merk nu al dat ik rustiger ben, beter in balans en meer zelfvertrouwen heb. De zelfreflectie en training hebben me veel mooie inzichten gegeven en een hoop duidelijk gemaakt voor me. Een goede basis voor de toekomst.

Roel nam echt de tijd voor me, luisterde aandachtig, oordeelde niet, toonde begrip en gaf me het gevoel dat ik alles kon vertellen dat me bezighield en dwars zat (hetgeen ik dus gelukkig ook deed). Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik niet gemakkelijk "het achterste van mijn tong" durf te laten zien wat wel weer nodig is om tot de kern van de zaak te komen en dus de coaching tot een succes.

Vooral de door onderdelen 'communiceren met de buitenwereld' en 'cirkel van overprikkeling' realiseerde ik me wel hoezeer ik al veel te lang tegen mijn natuur in leefde en hoezeer de buitenwereld me in mijn greep had. Het was een 'wake up call' die me inzichten heeft verschaft die ik anders nooit gehad zou hebben en waar ik veel baat bij ga hebben de rest van mijn leven.

profile-pic
Ger

Op een rustige manier en op mijn eigen tempo vooruit...!

Ik merkte dat ik me veel bezighield met wat anderen van me vonden en spiegelde dit op mezelf. Ik realiseerde me later dat ik ook vele momenten uit het verleden erbij haalde, die de situatie er niet beter op maakten. Dit was niet de manier om me te uiten, ik wilde graag mijn manier van denken veranderen. Roel heeft me enorm geholpen, doordat ik zelf mijn eigen tempo kon bepalen in de coaching. Hij heeft het rustig uitgelegd, deze manier van uitleggen paste goed bij mij. Ik vond het prettig dat het nooit een probleem was om even te bellen of om een berichtje te sturen als ik ergens mee zat. Ik heb geleerd om me meer kwetsbaar op te stellen. Ook heb ik geleerd dat het niet nodig is om mezelf te verdedigen als ik negatieve prikkels binnenkrijg van een ander. Echt heel fijn !

profile-pic
Marcel

Een groot cadeautje voor mezelf !

Ik weet nog dat ik helemaal blij werd toen ik over de cursus las, zoveel raak vlakken, alleen het koste wel wat, dat bracht me aan het twijfelen. Wel/niet, wel/niet...Toch ervoor gegaan en dit was echt de beste keuze ever! Het heeft me veel puzzelstukjes gebracht die op zijn plek zijn gevallen. Veel handvatten om lekker mee door te kunnen en vooral een rustigere mister Mind. Want tjeetje zeg wat was me dat een reus zeg. En hij ligt nog wel eens op de loer, vooral als ik moe ben, want dan kost het me meer moeite om binnen te blijven. Maar ik heb dat veel sneller in de gaten nu en pak dan het ritme weer terug op of zorg even weer wat beter voor mezelf. Ik kan nu wel zeggen dat dit toch echt wel de beste investering was in mezelf en zie het als een groot kado dat ik mezelf hiermee heb gegeven. Bedankt Roel en Sandra.

profile-pic
Paula

Een doeltreffend effect !

Jarenlang was ik slachtoffer van depressies. Toen ik in contact kwam met Leef Intens, werd Roel al snel mijn vertrouwenspersoon. Hij was geduldig en rustig en ik voelde me er 100% goed bij. Op een aangename en gemakkelijke manier heeft hij me geleerd hoe ik depressieve gevoelens en stress kan verminderen. De technieken die hij me leerden hebben een doeltreffend effect. Het geeft me een diepere rust, voor lichaam en geest. De impact was groot, op dingen waarvan ik nooit dacht dat ik ze kon veranderen. Ik kwam tot de conclusie dat het ook anders kan. Om te begrijpen en te ontdekken hoe alles in enkele weken tijd kan veranderen... raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Roel. Een ervaren coach die antwoord weet op vele vragen.

profile-pic
Els

Bedankt voor je support !

Een paar maanden geleden, ik geloof in Juli, heb ik enkele gesprekken gehad met Roel van Heel. Roel heeft me geleerd dat HSP een kracht is en iets mooi’s, terwijl ik het altijd als een last zag. Roel leerde me dat het kwam door dat vervelende ego mannetje in me hoofd wat bij mij heel sterk is. Ik heb ook nog een ontspanningsoefening gekregen voor na het werk en voor als ik s’morgens opsta. Daardoor word ik rustig en kan ik de dag rustig beginnen. Ik heb hier veel baat bij gehad! Ik heb ook een keer deelgenomen aan het HSP cafe, wat ook leuk is om ervaringen te horen van andere mede HSP’ers. Bedankt Roel voor your support!

profile-pic
Josine

Online

spinner

Je neemt zelfstandig op je eigen tempo de training door.


 • check
  1x toegang tot tien modules uit de leeromgeving
 • check
  7x ingesproken visualisaties
 • check
  1x tasje met 8 flesjes essentiële olie

Groep

bolt

In 4 trainingsdagen neem je in een groep van maximaal 10 personen het materiaal door.


 • check
  1x werkboek
 • check
  1x toegang tot alle modules uit de leeromgeving
 • check
  7x ingesproken visualisaties
 • check
  1x tasje met 8 flesjes essentiële olie
 • check
  bonus : boekje "Hartsverhalen voor iedere HSP" van Antoine van Staveren
 • check
  bonus : videoreeks "hoe krijg ik rust in mijn hoofd?"

1-op-1

graduation-cap

Je krijgt mijn volledige aandacht, ik ga je persoonlijk helpen !


 • check
  1x werkboek
 • check
  1x toegang tot alle modules uit de leeromgeving
 • check
  12 bijeenkomsten via skype en/of in mijn praktijk
 • check
  7x ingesproken visualisaties
 • check
  1x emotionele aromatherapie touch
 • check
  1x master class "pure potentieel" van Patty Post
 • check
  bonus : boekje "Hartsverhalen voor iedere HSP" van Antoine van Staveren
 • check
  bonus : videoreeks "hoe krijg ik rust in mijn hoofd?"
 • Roel van Heel
 • Stress- en Burn-out Coach
 • 06 21 390 312
 • envelope-open
  roel@leefintens.com

Heb je nog een vraag voor me ? 

Twijfel je nog welke trainingsvorm het beste bij je past ? Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag.