Bedankt ! | Leef Intens

bedankt voor jouw deelname !

Wat geweldig dat je meedoet ! Het enige wat je moet doen om het maximale uit deze 5 daagse te halen is het ontdekken van jouw vastbeslotenheid ! Neem voordat je meedoet eens wat afstand van alles en iedereen en zet voor jezelf eens de dingen op een rijtje. Waar ben je heel tevreden over ? Wat zou je graag anders willen ? Heb je last van een negatieve werksfeer ? Is de werkdruk hoog ? Wordt er te veel van je verwacht ? Ervaar je onbegrip, thuis of op je werk ? Ben je echt gelukkig of moet er nog iets veranderen voordat jij jezelf echt gelukkig voelt ? En wat is dat dan ? 

In deze 5 daagse ga ik je helpen om juist dat te doen. Ik help je op weg om grote stappen te maken. Hoe meer vastbesloten jij bent, hoe groter de verandering is die we samen teweeg brengen !

Hoe gaan we nu verder ?

stap 1

Over enkele ogenblikken ontvang je een bevestiging van jouw aankoop. 

stap 2

Ik geef je persoonlijk toegang tot de online training. Je krijgt een apart mailtje met de accountgegevens en hoe je kan inloggen.

stap 3

Je gaat van start en kan vanuit je luie stoel de training gaan volgen !

Het ware geluk kun je niet vinden door te leven op een automatische piloot en precies en exact te doen wat er van je verwacht wordt. Om het ware geluk echt te kunnen vinden, zul je moeten opstaan, zul je alle moed en lef moeten verzamelen om te doen wat goed voelt voor jou. Laten we elkaar helpen en steunen in dit proces. Ik zal je laten zien hoe je een goede start maakt in je eigen zoektocht. 

>