1-op-1 Training : Direct Grip op Stress

"ontdek hoe je elke dag begint met meer energie zodat je productiever en assertiever bent en jij je weer met gemak van je beste kant kan laten zien"

herken je dit ?

Ik weet het nog zo goed. Een aantal jaren geleden stond ik 's morgens op om naar mijn werk te gaan. Ik voelde me futloos en had weinig energie. Het liefste wilde ik terug in bed kruipen en de dekens over mijn hoofd trekken. Maar dat ging niet. Op mijn werk had ik weinig vrijheid om de dingen op mijn manier te doen, daar was het een kunstje wat je elke dag moest herhalen en ik vroeg me af : "is dit het nou ?"

Thuis was ik kortaf en niet de meest vriendelijke man op aarde. Ik was in een burn-out beland en diezelfde burn-out veranderde me in een man die ik helemaal niet wilde zijn. Ik wilde zoveel meer uit het leven halen, mijn verborgen gaven en talenten ten volle benutten, maar ik wist even niet hoe ik dat moest doen.

Herken jij je in dit verhaal ?

 • zou je 's morgens ook het liefste willen terugkruipen in bed ?
 • ben je 's morgens nog moe en futloos en vind je het moeilijk je dag te starten ?
 • heb je 's morgens vroeg al het gevoel dat je nog zoveel moet en dat er veel van je wordt verwacht ?
 • heb je het gevoel dat je het altijd druk hebt en iets moet doen ?
 • Heb je het gevoel dat je hoofd enorm vol zit ?
 • heb je moeite om in slaap te komen of slaap je onrustig ?
 • heb je al van alles gedaan, waaronder yoga en mindfulness, maar lukt het nog steeds niet om te ontspannen ?
 • heb je al psychologen of andere coaches gesproken, maar heb je het gevoel dat je nog geen stap verder bent gekomen ?
 • heb je het gevoel dat je na een tijdje weer terugvalt in je oude gewoonten en dat je dan opnieuw kan beginnen ?

de leef in balans methode

een aantal jaren geleden werden wij wakker geschud

Mijn vrouw Sandra en ik leefden allebei op onze eigen manier een druk leven. Ik had een drukke baan in loondienst waar ik buiten werktijd naar allerlei bijeenkomsten ging van mijn werk om kennis te delen en met elkaar te sparren. Sandra had haar eigen werk en was daar ook dag en nacht mee bezig. Op een gegeven moment werden wij beiden wakkergeschud. Sandra kreeg de diagnose borstkanker en kreeg de meest heftige behandeling die er mogelijk was omdat ze nog zo jong was. Vlak daarna kreeg ik een heftige burn-out. Het was een moeilijke en heftige periode, maar ook een moment dat we werden wakkergeschud.

onderzoek naar een nieuwe levensstijl

We besloten in deze periode dat het roer om moest. We liepen tegen problemen aan als extreme vermoeidheid, onrust in je hoofd en lichaam, niet meer de kwaliteit kunnen leveren op je werk en binnen je gezin die je gewend bent, concentratieproblemen, en nog veel meer. We hebben veel onderzoek gedaan en ontdekten dat vele coaches, psychologen en trainers meteen met mindset adviezen kwamen en daarmee een belangrijk onderdeel oversloegen. Ook de medische wereld doet vaak aan symptoombestrijding : je krijgt bijvoorbeeld een pilletje tegen hoofdpijn, maar niemand staat stil bij waar die hoofdpijn vandaan komt en wat de daadwerkelijke oorzaak van die hoofdpijn is. Wij ontdekten dat roer omgooien, het zoeken naar een andere levensstijl die beter bij je past veel makkelijker is dan dat je denkt. Het was voor ons een enorme openbaring om te realiseren dat je zelf veel meer controle hebt over je hoofd en je lichaam dan dat je denkt !

Wij kijken eerst naar de oorzaak en gaan daarna aan de slag met meer rust en ontspanning in zowel je hoofd als lichaam. Wanneer je eerst daar voldoende aandacht aan besteedt, ontstaat er letterlijk ruimte in je hoofd en zul je sneller kunnen doorgroeien naar het leven waar je al zo lang naar verlangt.

DE leef in balans methode

Tijdens ons onderzoek hebben we veel mensen ondervraagt, enquetes gehouden en professionals geïnterviewd. Uiteindelijk hebben we uit dit onderzoek een eigen methode ontwikkeld : de LEEF IN BALANS methode. Met deze methode gaan wij verder waar andere coaches en trainers stoppen en pakken wij die onrust en chaos die je ervaart in je lichaam direct aan. Wij pakken we het probleem aan bij de bron, bij de oorzaak. De methode bestaat uit 8 stappen. Wanneer je deze stappen in de juiste volgorde met de juiste aandacht volgt, neem je jouw leven nauwkeurig onder de loep en breng je met de gouden inzichten die we je geven in korte tijd belangrijke wijzigingen aan in jouw levensstijl.

wanneer je met mij gaat werken dan...

 • geef ik jouw lichaam een stem met een gezondheidsscan, zodat je weet hoe je met eenvoudige veranderingen het je lichaam meteen al vele malen makkelijker kan maken, waardoor je direct meer rust ervaart
 • ontdek je het geheim wat jou zal helpen om 's morgens vroeg op te staan met een leeg hoofd en energie voor 10, zodat het niet meer uit maakt wat er die dag gebeurt omdat je met twee voeten stevig op de grond staat
 • ontdek je met welke eenvoudige technieken en oefeningen, jij je gedachten en emoties zelf kan bijsturen waardoor jij je overal van je beste kant kan laten zien en je gaat stralen van zelfvertrouwen
 • ontdek je hoe je de relaties met je dierbaren kan verdiepen zodat jij je veilig voelt en jij vol zelfvertrouwen de stappen durft te zetten die nodig zijn om je dromen waar te maken
 • ontdek je hoe je weer helder kan nadenken, makkelijker keuzes maakt en jij je gaven en talenten weer optimaal kan ontplooien

wat gaan we doen ?

5 maanden

traject

in korte tijd grote stappen zetten in een intensief 1-op-1 traject

 • 10 gesprekken via skype of in mijn praktijk
 • 1 werkboek
 • toegang tot de online leeromgeving met extra lesmateriaal
 • 2 gezondheidsscans t.w.v. € 350
 • BONUS : toegang tot alle masterclasses van gast experts
 • BONUS : plannings- en voedingsadvies
 • BONUS : toegang tot extra mini-trainingen

twijfel je ?

Twijfel je of deze training wel bij je past ? Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog een dringende vraag ? Stel hem gerust aan me, ik help je graag !

 • jouw vraag
 • controleren en verzenden

twijfel je nog steeds...? Dit zeggen anderen over de training !

profile-pic
Petra
profile-pic
Els
profile-pic
Marcel
profile-pic
Ger
profile-pic
Floortje
profile-pic
Paula

Blokkades opgeruimd!

In het najaar van 2015 was mijn energie op. Ik gaf zoveel van mijn energie en tijd aan anderen dat er niets meer overbleef voor mijzelf. Heel mijn lichaam stond strak van de spanning. Ook omdat ik de negatieve energie uit mijn omgeving opslurpte.

Ik was naarstig op zoek naar iemand die mij een ontspanningsmassage kon geven en kwam bij Sandra terecht. Op haar advies heb ik gekozen voor het advanced pakket met de prikkelgevoelige massages en ik ben nog steeds erg blij met deze keuze. De massages zijn zowel voor mijn lichaam als geest goed geweest, ook door de essentiële olie die Sandra gebruikt. Daarnaast heeft Sandra mij EFT geleerd. Deze techniek heeft mij echt goed geholpen om me Oké te voelen en ik kan het als het nodig is nog steeds toepassen. Heel blij ben ik ook met de essentiële oliën die Sandra voor mij had samengesteld. Ik gebruik deze bijna dagelijks en heb hier veel profijt van.

Wat ik waardeer in de samenwerking met Sandra is dat zij rust uitstraalt. Ze helpt je goed bij het juist formuleren van wat je wilt bereiken met de behandelingen. Ze biedt een luisterend oor en geeft goede tips mee die je direct kunt toepassen. Ook een pluspunt is dat zij tussen de behandelingen in steeds bij je toetst hoe het met je gaat en of de behandelingen effectief zijn.

Door haar rust, kennis en kunde heeft Sandra mij geholpen blokkades op te ruimen en geleerd dat ik ook aan mijzelf mag denken. Ik sta weer dicht bij mezelf en heb de juiste technieken en hulpmiddelen om dat ook te blijven.

Een doeltreffend effect !

Jarenlang was ik slachtoffer van depressies. Toen ik in contact kwam met Leef Intens, werd Roel al snel mijn vertrouwenspersoon. Hij was geduldig en rustig en ik voelde me er 100% goed bij. Op een aangename en gemakkelijke manier heeft hij me geleerd hoe ik depressieve gevoelens en stress kan verminderen. De technieken die hij me leerden hebben een doeltreffend effect. Het geeft me een diepere rust, voor lichaam en geest. De impact was groot, op dingen waarvan ik nooit dacht dat ik ze kon veranderen. Ik kwam tot de conclusie dat het ook anders kan. Om te begrijpen en te ontdekken hoe alles in enkele weken tijd kan veranderen... raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Roel. Een ervaren coach die antwoord weet op vele vragen.

Op een rustige manier en op mijn eigen tempo vooruit...!

Ik merkte dat ik me veel bezighield met wat anderen van me vonden en spiegelde dit op mezelf. Ik realiseerde me later dat ik ook vele momenten uit het verleden erbij haalde, die de situatie er niet beter op maakten. Dit was niet de manier om me te uiten, ik wilde graag mijn manier van denken veranderen. Roel heeft me enorm geholpen, doordat ik zelf mijn eigen tempo kon bepalen in de coaching. Hij heeft het rustig uitgelegd, deze manier van uitleggen paste goed bij mij. Ik vond het prettig dat het nooit een probleem was om even te bellen of om een berichtje te sturen als ik ergens mee zat. Ik heb geleerd om me meer kwetsbaar op te stellen. Ook heb ik geleerd dat het niet nodig is om mezelf te verdedigen als ik negatieve prikkels binnenkrijg van een ander. Echt heel fijn !

Een 'wake up call' die me inzichten heeft verschaft die ik anders nooit gehad zou hebben

Na een heftige emotionele uitbarsting en alweer een baan die op een fiasco uitliep dacht ik: 'Dit kan zo niet langer'. Ik merkte dat ik erg gevoelig was en altijd maar bezig met wat anderen dachten en vonden van me. Toen ik op internet begon te lezen over hooggevoeligheid merkte ik dat dit zo ontzettend op mij van toepassing was. Ik was blij dat mijn gedrag heel verklaarbaar was. Mijn besluit om te leren omgaan met mijn gevoeligheid was het beste besluit sinds jaren. Toen ik vervolgens op de site van Leef Intens terechtkwam op internet wist ik meteen dat ik bij Roel moest zijn en dat voelde meteen goed vanaf het begin. Hij heeft me geleerd om van mijn gevoeligheid mijn kracht te maken en handvatten gegeven om in de toekomst beter om te gaan met stress, andere mensen en meningen. Er zal nog wat tijd voor nodig zijn maar ik merk nu al dat ik rustiger ben, beter in balans en meer zelfvertrouwen heb. De zelfreflectie en training hebben me veel mooie inzichten gegeven en een hoop duidelijk gemaakt voor me. Een goede basis voor de toekomst.

Roel nam echt de tijd voor me, luisterde aandachtig, oordeelde niet, toonde begrip en gaf me het gevoel dat ik alles kon vertellen dat me bezighield en dwars zat (hetgeen ik dus gelukkig ook deed). Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik niet gemakkelijk "het achterste van mijn tong" durf te laten zien wat wel weer nodig is om tot de kern van de zaak te komen en dus de coaching tot een succes.

Vooral de door onderdelen 'communiceren met de buitenwereld' en 'cirkel van overprikkeling' realiseerde ik me wel hoezeer ik al veel te lang tegen mijn natuur in leefde en hoezeer de buitenwereld me in mijn greep had. Het was een 'wake up call' die me inzichten heeft verschaft die ik anders nooit gehad zou hebben en waar ik veel baat bij ga hebben de rest van mijn leven.

Gezondheid in body én mind

Mijn naam is Floortje, jongedame 22 jaar oud. Ik ben een avontuurlijk en reislustig type. Afgestuurd HBO-verpleegkundige, gewerkt in de thuiszorg, ziekenhuis en ouderenzorg. Ben nog erg zoekende wat werk betreft. Ik ben erg behulpzaam, enthousiast en hoogsensitief. Naar mijn idee heb ik al flink wat mensen kennis, en is mijn empathie enorm gegroeid. Mijn hobby's zijn festivals bezoeken, kamperen in de natuur, wereld verkennen en spelletjes spelen. Ook ben ik dol op kinderen, en zou ik graag werk willen zoeken gebaseerd op opvoeding van kinderen en/of psychologische hulp bieden aan kinderen/jongeren.

Ik ben aan deze training begonnen, omdat ik laatste halfjaar enorme psychische ontwikkeling heb meegemaakt in mijn hoofd, waardoor ik vaak overprikkeld raakte en de prikkels om mij heen niet goed kon filteren. Daarbij heb ik professionele hulp gezocht, psychose doorgemaakt, hypo-mansiche fases. En zelf professionele hulp gezocht bij de GGZ en bij een lifestyle coach. AL heel snel belandde ik weer met beide benen op de grond. Herstel fase verliep voorspoedig door veel zelfkennis en discipline. En natuurlijk veel lieve familie en vrienden om me heen. Kom uit een prettige omgeving.

Wat mij enorm aansprak in Roel's begeleiding is dat hij met een afstand naar mijn persoonlijke situatie kan kijken. Roels professionele kennis van stress, burn-out en hoogsensitiviteit was een aangename verrassing, waarbij hij mij met behulp van deze kennis, nieuwe inzichten kond geven.Ik heb vele tips en oefeningen meegekregen. Door lichamelijke en mentale klachten aan elkaar te verbinden, om alles als één geheel te zien. Gezondheid in mind en body.

Door alle deze kennis en inzichten door middel van oefeningen en tips, ben ik meer in balans gekomen met body&mind. Ik kan beter naar mijn lichaam luisteren, ervaar ik meer innerlijke rust en voel ik mij meer ontspannen.

Een groot cadeautje voor mezelf !

Ik weet nog dat ik helemaal blij werd toen ik over de cursus las, zoveel raak vlakken, alleen het koste wel wat, dat bracht me aan het twijfelen. Wel/niet, wel/niet...Toch ervoor gegaan en dit was echt de beste keuze ever! Het heeft me veel puzzelstukjes gebracht die op zijn plek zijn gevallen. Veel handvatten om lekker mee door te kunnen en vooral een rustigere mister Mind. Want tjeetje zeg wat was me dat een reus zeg. En hij ligt nog wel eens op de loer, vooral als ik moe ben, want dan kost het me meer moeite om binnen te blijven. Maar ik heb dat veel sneller in de gaten nu en pak dan het ritme weer terug op of zorg even weer wat beter voor mezelf. Ik kan nu wel zeggen dat dit toch echt wel de beste investering was in mezelf en zie het als een groot kado dat ik mezelf hiermee heb gegeven. Bedankt Roel en Sandra.

profile-pic
Petra

Blokkades opgeruimd!

In het najaar van 2015 was mijn energie op. Ik gaf zoveel van mijn energie en tijd aan anderen dat er niets meer overbleef voor mijzelf. Heel mijn lichaam stond strak van de spanning. Ook omdat ik de negatieve energie uit mijn omgeving opslurpte.

Ik was naarstig op zoek naar iemand die mij een ontspanningsmassage kon geven en kwam bij Sandra terecht. Op haar advies heb ik gekozen voor het advanced pakket met de prikkelgevoelige massages en ik ben nog steeds erg blij met deze keuze. De massages zijn zowel voor mijn lichaam als geest goed geweest, ook door de essentiële olie die Sandra gebruikt. Daarnaast heeft Sandra mij EFT geleerd. Deze techniek heeft mij echt goed geholpen om me Oké te voelen en ik kan het als het nodig is nog steeds toepassen. Heel blij ben ik ook met de essentiële oliën die Sandra voor mij had samengesteld. Ik gebruik deze bijna dagelijks en heb hier veel profijt van.

Wat ik waardeer in de samenwerking met Sandra is dat zij rust uitstraalt. Ze helpt je goed bij het juist formuleren van wat je wilt bereiken met de behandelingen. Ze biedt een luisterend oor en geeft goede tips mee die je direct kunt toepassen. Ook een pluspunt is dat zij tussen de behandelingen in steeds bij je toetst hoe het met je gaat en of de behandelingen effectief zijn.

Door haar rust, kennis en kunde heeft Sandra mij geholpen blokkades op te ruimen en geleerd dat ik ook aan mijzelf mag denken. Ik sta weer dicht bij mezelf en heb de juiste technieken en hulpmiddelen om dat ook te blijven.

profile-pic
Els

Een doeltreffend effect !

Jarenlang was ik slachtoffer van depressies. Toen ik in contact kwam met Leef Intens, werd Roel al snel mijn vertrouwenspersoon. Hij was geduldig en rustig en ik voelde me er 100% goed bij. Op een aangename en gemakkelijke manier heeft hij me geleerd hoe ik depressieve gevoelens en stress kan verminderen. De technieken die hij me leerden hebben een doeltreffend effect. Het geeft me een diepere rust, voor lichaam en geest. De impact was groot, op dingen waarvan ik nooit dacht dat ik ze kon veranderen. Ik kwam tot de conclusie dat het ook anders kan. Om te begrijpen en te ontdekken hoe alles in enkele weken tijd kan veranderen... raad ik iedereen aan om contact op te nemen met Roel. Een ervaren coach die antwoord weet op vele vragen.

profile-pic
Floortje

Gezondheid in body én mind

Mijn naam is Floortje, jongedame 22 jaar oud. Ik ben een avontuurlijk en reislustig type. Afgestuurd HBO-verpleegkundige, gewerkt in de thuiszorg, ziekenhuis en ouderenzorg. Ben nog erg zoekende wat werk betreft. Ik ben erg behulpzaam, enthousiast en hoogsensitief. Naar mijn idee heb ik al flink wat mensen kennis, en is mijn empathie enorm gegroeid. Mijn hobby's zijn festivals bezoeken, kamperen in de natuur, wereld verkennen en spelletjes spelen. Ook ben ik dol op kinderen, en zou ik graag werk willen zoeken gebaseerd op opvoeding van kinderen en/of psychologische hulp bieden aan kinderen/jongeren.

Ik ben aan deze training begonnen, omdat ik laatste halfjaar enorme psychische ontwikkeling heb meegemaakt in mijn hoofd, waardoor ik vaak overprikkeld raakte en de prikkels om mij heen niet goed kon filteren. Daarbij heb ik professionele hulp gezocht, psychose doorgemaakt, hypo-mansiche fases. En zelf professionele hulp gezocht bij de GGZ en bij een lifestyle coach. AL heel snel belandde ik weer met beide benen op de grond. Herstel fase verliep voorspoedig door veel zelfkennis en discipline. En natuurlijk veel lieve familie en vrienden om me heen. Kom uit een prettige omgeving.

Wat mij enorm aansprak in Roel's begeleiding is dat hij met een afstand naar mijn persoonlijke situatie kan kijken. Roels professionele kennis van stress, burn-out en hoogsensitiviteit was een aangename verrassing, waarbij hij mij met behulp van deze kennis, nieuwe inzichten kond geven.Ik heb vele tips en oefeningen meegekregen. Door lichamelijke en mentale klachten aan elkaar te verbinden, om alles als één geheel te zien. Gezondheid in mind en body.

Door alle deze kennis en inzichten door middel van oefeningen en tips, ben ik meer in balans gekomen met body&mind. Ik kan beter naar mijn lichaam luisteren, ervaar ik meer innerlijke rust en voel ik mij meer ontspannen.

profile-pic
Paula

Een groot cadeautje voor mezelf !

Ik weet nog dat ik helemaal blij werd toen ik over de cursus las, zoveel raak vlakken, alleen het koste wel wat, dat bracht me aan het twijfelen. Wel/niet, wel/niet...Toch ervoor gegaan en dit was echt de beste keuze ever! Het heeft me veel puzzelstukjes gebracht die op zijn plek zijn gevallen. Veel handvatten om lekker mee door te kunnen en vooral een rustigere mister Mind. Want tjeetje zeg wat was me dat een reus zeg. En hij ligt nog wel eens op de loer, vooral als ik moe ben, want dan kost het me meer moeite om binnen te blijven. Maar ik heb dat veel sneller in de gaten nu en pak dan het ritme weer terug op of zorg even weer wat beter voor mezelf. Ik kan nu wel zeggen dat dit toch echt wel de beste investering was in mezelf en zie het als een groot kado dat ik mezelf hiermee heb gegeven. Bedankt Roel en Sandra.

>