fbpx

Roel & Sandra van Heel


training:

direct grip op
drukte en stress


binnen enkele weken al een merkbaar verschil voor jou en je gezin

Je geniet elke dag van je gezin, maar ook van je werk. Toch is het zwaar om alle ballen in de lucht te houden en op alle fronten goed te blijven functioneren.

Merk je dat:

  • ...opstaan elke ochtend een strijd is en dat je niet alleen moeite hebt om zelf op tijd op het werk te zijn, maar dat je daarnaast ook nog andere verantwoordelijkheden hebt, zoals de kinderen op tijd naar school brengen, de hond uitlaten en dat de boel aan kant is ?
  • ...dat je op je werk alles wil aanpakken en dat je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven, en soms nee te zeggen, waardoor je stelstelmatig een volle agenda hebt ?
  • ...dat je soms moeite hebt met de kritische woorden van die ene collega of je werkgever, dat ze je harder raken dan dat je zou willen en dat het je onrust brengt ?
  • ...je vaak moe bent aan het einde van de werkdag, omdat een gemiddelde werkdag veel gedachten, emoties en gevoelens losmaakt ?
  • ...je als je thuis bent gewoon doorgaat met de andere verantwoordelijkheden die je naast je werk ook nog hebt ?
  • ...dat je te laat naar bed gaat en nog steeds die onrust voelt, waardoor je nog een tijdje wakker ligt en dus niet voldoende slaapt ?

"Kies vanaf nu eens echt voor jezelf en ontdek dat je zelf al over alle tools en technieken beschikt die je nodig hebt. Je moet ze alleen nog leren gebruiken."

nu wordt het tijd dat jij jezelf op de eerste plek zet

Grote kans dat jij het druk in je hoofd hebt, omdat je daar meer met anderen bezig bent dan met jezelf. Het is vaak ook een patroon dat door je ouderlijk gezin aan jou wordt doorgegeven. Je partner, je kinderen, het huishouden en de hond komen eerst en daarna kom jij pas. Natuurlijk lijkt het voor jou egoïstisch om vanaf nu te zeggen : "ik kom eerst, en dan komt de rest pas". En toch is dit de stap die je op dit moment mag gaan zetten. Ik ga je daarbij helpen.


Je hebt in het verleden al van alles geprobeerd: yoga, mindfulness, tijd voor jezelf nemen, maar op de een of andere manier lukt het jou niet. Je baalt er enorm van dat het anderen wel lukt, maar bij jou lijkt op dit moment niets te helpen. Je bent helemaal klaar met dat gejojo en wil nu eens definitief het roer helemaal omgooien. Je bent er lang genoeg voor anderen geweest, nu ben jij aan de beurt !


Ik ga je helpen om jouw leven in zijn volle glorie te herstellen. Over enkele weken zit je er al heel anders bij en kun je veel makkelijker genieten van de kleine dingen om je heen, omdat je weet dat je het verdiend hebt. Je zult je minder aantrekken van wat anderen van je vinden en stelt de prioriteiten die je moet stellen. Je zult het makkelijker vinden om in te zien wat je partner en je kinderen echt nodig hebben omdat je weet dat de drukte en de stress die zij uitzenden, niet van jou is. Je zult beter in staat zijn om vanuit alle rust te reageren en ze op een kwalitatievere manier te helpen om ze te geven wat ze nodig hebben.

hoe ik tegen het bestrijden van drukte en stress aan kijk

De meeste coaches en therapeuten gaan meteen met je mindset aan de slag wanneer je aangeeft dat je het druk hebt in je hoofd. Het is inderdaad zo dat je moet leren om je manier van denken en handelen aan te pakken. Je hebt door de jaren heen een ongezonde manier aangeleerd en als je jouw leven echt  een nieuwe wending wil geven, zul je dus ook moeten leren om om een betere manier te denken en te handelen. Dat is absoluut waar.


Toch is dit niet het punt waar ik mijn trainingen mee begin. Als het continue druk is in je hoofd, heeft het niet zo'n zin om meteen anders te willen leren denken en handelen. Eerst zul je moeten leren om je lichaam weer tot rust te brengen. Wanneer je druk bent, gebeurt er namelijk van alles in je lichaam. Je bloeddruk gaat omhoog, je spieren verkrampen, je gewrichten kunnen pijn gaan doen, je spijsvertering is van slag, afvallen lukt niet meer, sterker nog, je komt aan en je bent constant moe. Wat jou lichaam nodig heeft is om opnieuw te leren ontspannen. Om je hoofd af en toe even stil te zetten, zodat je lichaam de kans krijgt om echt op een duidelijkere manier aan te geven wat het nodig heeft.


Dat is waar ik jou in deze training mee ga helpen. Wanneer jij je hoofd af en toe kan stilzetten, zul je merken dat er echt rust ontstaat. Je zult zien dat je vanuit die rust op een hele andere manier naar de wereld kan kijken en dat je dan pas echt in je kracht staat.

Neem vandaag nog afscheid van je drukke leven en doe mee met deze training

Ik zal er geen doekjes omheen draaien. Deze training is alleen voor die mensen die echt aan zichzelf willen werken en die echt in korte tijd grote stappen willen zetten. Ik bied je een traject aan waarin jij in een veel sneller tempo die rust weer kan terugvinden dan dat je dat ooit op eigen houtje zou kunnen doen. Ik zorg er echt voor dat je aan het werk gaat, maar ook dat je aan het werk blijft. Ik ben jou stok achter de deur. Als het nodig is, geef ik je een liefdevol duwtje in je rug en zorg ik ervoor dat je weer in beweging komt. Want let wel, echte verandering komt niet zomaar. Je zult je regelmatig uit je comfort-zone moeten halen om echt de resultaten te bereiken waarvan je nu droomt.


Maar ik weet zeker dat jij dit ook kan. Als jij vastbesloten bent om voor eens en altijd het roer om te draaien, weet ik zeker dat jij er komt. Eigenlijk moet je het zo ontzettend beu zijn om maar altijd druk bezig te zijn en voor anderen klaar te staan, dat het je niet meer kan schelen wat iedereen er van vindt. Jij bent ervan overtuigd dat het anders moet en dat het anders kan en bent bereid om deze stappen te zetten. 


Ik wil je nergens toe dwingen, maar je zult zelf ook wel realiseren hoe fijn het is als je over enkele weken of maanden het leven van je dromen al kan bereiken. Dat bereik je niet door een zelfhulp boek te lezen of een webinar te volgen. Daar heb je bepaalde inzichten voor nodig, hulpmiddelen en tools, waarover je nu in feite ook al beschikt, maar die je nog nooit hebt geleerd te gebruiken.

"Een doel zonder plan is slechts een wens"

Wat gaan we doen ?

1.

We beginnen met een intake. Van te voren vul jij het intakeformulier in en vul je een ontspanningstest in, zodat ik kan zien waar jouw grootste uitdagingen liggen. Daarnaast vul je ook nog een doelenformulier in. Ik besteed extra aandacht aan deze stap, omdat het jou dwingt om eens goed na te denken over wat er speelt op dit moment, maar ook zodat ik een behandelplan kan opstellen dat het beste bij je past. Je bent namelijk geen nummertje in mijn praktijk. Elke klant is maatwerk en een goed begin is het halve werk.

2.

Vervolgens gaan we in 10 bijeenkomsten aan de slag. Dat kan bij mij in de praktijk, maar dat mag ook via Skype. In de gesprekken die we samen voeren vertel ik welke stappen het beste voor je zijn en licht ik in elke sessie één stap toe. Na afloop kun je in de online leeromgeving nog het een en ander nalezen, video's bekijken en de opdrachten opnieuw lezen. 

3.

De leeromgeving bevat meer materiaal dan dat ik in onze sessies behandel.  Ik adviseer je om enkele modules vooraf door te nemen. In de nabije toekomst zal het huiswerk ook in de vorm van luisterverhalen via een app beschikbaar zijn. Wanneer je vragen hebt over de zelfstudie, kun je die uiteraard stellen in de sessies die ik met je heb. Aarzel niet om je vraag te stellen!

Ik ken mijn klanten en ik weet wat je nu denkt...

Je hebt nu twee keuzes. Of je kiest voor de snelle manier zodat je over enkele weken al op een hele andere manier je leven leeft. Een leven waar er veel meer ruimte is om echt te genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Of je kiest ervoor om het nog even zelf te proberen.


Zelf proberen kan natuurlijk. Maar zelf proberen is wel een manier die vele malen langer duurt dan de manier die ik je nu aanbied. Waarom zou je het wiel zelf nog eens opnieuw gaan uitvinden, terwijl diverse professionals er al jaren onderzoek naar hebben gedaan ? Waarom zou je niet profiteren van de resultaten van jaren aan onderzoek die jou in versneld tempo het leven laten leiden waar je altijd al van droomt ?


Ja natuurlijk is het best even een investering om je leven weer op de rit te krijgen. Maar het is wel een investering waar je de rest van je leven profijt van hebt. En niet alleen jij, maar ook die van je partner en die van je kinderen en zelfs van je kleinkinderen. Ik denk dan altijd aan een van de onderzoeksresultaten die me nog steeds het meeste bij blijft: drukte en stress kunnen genen blokkeren, wat inhoudt dat jouw drukte en stress tot drie generaties toe kunnen worden doorgegeven. Hoe belangrijk is het dan dat je vandaag nog het roer om gooit zodat niet alleen jouw leven maar ook dat van je kinderen en kleinkinderen er heel anders uit zal zien ?


Wat gaat het jou kosten als je niet nu meteen aan de bel trekt en je eerste stappen gaat zetten ? Hoe lang kun je nog met de drukte en de stress omgaan zoals je die nu ervaart ? Welk effect heeft het op jou, op je relatie, je kinderen ? Jouw traject is een levensveranderende gebeurtenis. Het zal met name een positief effect hebben op jou, maar ook zeker op die van je dierbaren. Een beter leven begint bij jezelf.

twijfel je nog of de training wel bij je past ?

Ik bied je een gratis half uurtje aan, waarin ik samen met jou naar je specifieke situatie kijk. Ik luister naar jouw verhaal en spar met jou wat jou eerste stappen zouden kunnen zijn op weg naar een zo snel mogelijk herstel. Jij kan binnen enkele weken het roer om gooien en weer de controle over je eigen leven herpakken ! Vraag met de onderstaande knop jouw gratis sessie aan, dan spreken we elkaar snel in onze praktijk.

wat zeggen anderen ?

 
profile-pic
Corine

Ik kan mijn situatie zelf veranderen !

 

Ik ben overspannen momenteel, ik heb 10 jaar geleden een burn out gehad. Door meer inzicht te krijgen via een coach wil ik meer balans vinden in mijn leven. En het liefst burn out of overspannenheid voorkomen. Wat mij aanspreekt is dat Roel en Sandra in staat zijn om droge kost boeiend te vertellen en ook daardoor zeer inzichtelijk te maken. Zo wordt de informatie ook beter opgenomen. Verder ook de open en ongedwongen sfeer ! Roel en Sandra voelen de cursisten goed aan en spelen hier op in !

Het meest waardevol vond ik dat ik meer inzicht heb gekregen hoe overspannenheid of burn-out ontstaat en hoe het actueel blijft. Ik ben nu in staat om wat ik geleerd heb toe te passen waardoor ik zelf deze situatie kan veranderen ! Het is natuurlijk wel iets waar ik aan moet blijven werken.

 
profile-pic
Rian

gestopt met anti-depressiva !

 

Ik ben een oma van 7 kleinkinderen. Ik ben vast gelopen in mijn werk uitgevallen door een burn- out, maar ook door dingen uit het verleden die ik niet volledig verwerkt heb. Ik heb gekozen voor een traject bij Roel en Sandra omdat ik voelde dat er nog puntjes op i moest worden gezet. Ik was al ver maar er ontbraken nog een aantal dingen. Ik vond het geweldig om te zien dat de samenwerking tussen Roel en Sandra er een is van twee zielen en een gedachte. Ze vullen elkaar ook goed aan: de voortvarendheid van Roel en de rust van Sandra. dankzij hun hulp en hun inzichten is het me gelukt om te stoppen met anti-depressiva en geniet ik weer van het leven !

 
profile-pic
Chantal

ik voel me fantastisch !

 

Ik ben creatief en ondernemend en had mijn hulpvraag om beter met mezelf om te gaan bij Roel en Sandra neergelegd. Ik ken Roel en Sandra al enige jaren en voelde me vertrouwd om mijn gevoelens, onrust van binnen en gedrag in de praktijk te bespreken. Zij werken vanuit passie en voel herkenbaarheid. Hierdoor kon ik beslissingen beter nemen en ben ik meer tijd voor mezelf in gaan delen. Roel heeft bij mij de gezondheidscan afgenomen. Sandra heeft mij geholpen met essentiële oliën en vitamine. Dit gaf mij zoveel inzicht en rust. Pure verslaving geworden. Ben met mijn ochtendritueel, avondritueel en mediteren zoveel vooruit gegaan. Voel me fantastisch !

profile-pic

Ik kan mijn situatie zelf veranderen !

Ik ben overspannen momenteel, ik heb 10 jaar geleden een burn out gehad. Door meer inzicht te krijgen via een coach wil ik meer balans vinden in mijn leven. En het liefst burn out of overspannenheid voorkomen. Wat mij aanspreekt is dat Roel en Sandra in staat zijn om droge kost boeiend te vertellen en ook daardoor zeer inzichtelijk te maken. Zo wordt de informatie ook beter opgenomen. Verder ook de open en ongedwongen sfeer ! Roel en Sandra voelen de cursisten goed aan en spelen hier op in !

Het meest waardevol vond ik dat ik meer inzicht heb gekregen hoe overspannenheid of burn-out ontstaat en hoe het actueel blijft. Ik ben nu in staat om wat ik geleerd heb toe te passen waardoor ik zelf deze situatie kan veranderen ! Het is natuurlijk wel iets waar ik aan moet blijven werken.

Corine
profile-pic

een echte wakeup call !

Mijn besluit om te leren omgaan met mijn gevoeligheid was het beste besluit sinds jaren. Roel nam echt de tijd voor me, luisterde aandachtig, oordeelde niet, toonde begrip en gaf me het gevoel dat ik alles kon vertellen dat me bezighield en dwars zat (hetgeen ik dus gelukkig ook deed). De zelfreflectie en training hebben me veel mooie inzichten gegeven en een hoop duidelijk gemaakt voor me. Een goede basis voor de toekomst.

Ger
profile-pic

Gezondheid in body én mind

Roel keek vanaf een afstandje mee naar mijn persoonlijke situatie. Roels professionele kennis van stress, burn-out en hoogsensitiviteit was een aangename verrassing. Ik heb vele tips en oefeningen meegekregen. Door lichamelijke en mentale klachten aan elkaar te verbinden, om alles als één geheel te zien. Gezondheid in mind en body.

Floortje
>