Anti-Stress Massage voor Kinderen | Leef Intens

Anti-Stress Massage voor Kinderen

Door Roel van Heel

Anti-Stress Massage voor Kinderen

49,95 incl. BTW

Deze online workshop is speciaal voor ouders die merken dat hun kind last heeft van stress. Gevoelige kinderen leven soms in een vicieuze cirkel. Ze krijgen behoorlijk wat prikkels te verwerken op een dag. Ze kennen hun grenzen niet en gaan daar vaak overheen. Ze vinden het moeilijk om hun dag af te bouwen, met als resultaat dat als ze naar bed gaan niet direct kunnen slapen. De prikkels van die dag komen dan vaak nogmaals voorbij. Ze slapen dan te laat in, of komen nog een aantal keer uit bed voordat ze definitief inslapen. Hierdoor komen ze niet toe aan de hoeveelheid slaap die ze nodig hebben.

Het gevaar bestaat dat je kind de volgende dag op staat met de prikkels van gisteren nog in zijn hoofd. Voldoende slaap is het beste middel om zijn prikkels goed te verwerken. Als jij je kind kan helpen om beter te slapen, zul je merken dat hij er meteen baat bij heeft. De anti-stress massage is daar een onmisbaar en unieke techniek voor ! Misschien dat jij als ouder elke avond naast je kind blijft zitten totdat hij in slaap valt. Of misschien ga je bij hem in bed liggen om hem zodoende een gevoel van veiligheid te geven. Uiteindelijk krijgt je kind misschien wel een goed gevoel, maar hoe zit het met jou als ouder ?

Met deze online workshop kun jij je kind extra rust geven zodat hij zelfstandig, op tijd naar bed kan. Je helpt hem zijn prikkels te verwerken en om de rust te vinden. Uiteindelijk geeft het jou als ouder ook meer rust ! Als je deze anti-stress massage koopt krijg je er gratis onze 25 tips bij om de dag beter af te bouwen.

  • valt jouw kind moeilijk in slaap omdat het druk is in zijn hoofd ?
  • word je kind snel moe ?
  • maakt hij veel mee op een dag en raakt hij daardoor gestresst ?
  • zit zijn hoofd vol met prikkels ?
  • slaapt je kind laat in omdat de prikkels hem niet loslaten ?

Beschrijving

Essentiële Oliën komen rechtstreeks uit de natuur. Er worden geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd. Ze dringen rechtstreeks door tot de kern van de cel, daar waar reguliere medicijnen dat niet doen. Dat zorgt ervoor dat ze dus ook viruscellen kunnen vernietigen, terwijl medicijnen zoals paracetamol dat niet altijd kunnen. Het is daarom ook een zeer krachtig en zeer effectief middel om allerlei kwaaltjes zoals hoofdpijn, buikpijn, maar ook slapeloosheid te bestrijden. Naast de lichamelijke kwaaltjes biedt de olie ook een goed alternatief voor als je kind last heeft van emotionele stress, zoals (faal)angst, zenuwachtig, boosheid of verdriet.

De volgende flesjes olie zijn inbegrepen in de mini-cursus:

Serenity : een hele fijne olie voor de dagelijkse stress die je kind ervaart. Het zorgt ervoor dat het gevoelens van spanning vermindert en emotioneel meer tot rust komt.

Ylang Ylang : een hele fijne olie voor kinderen die last hebben van verschillende angsten. Het geeft rust aan je kind als hij bang is in het donker, angstig is voor nieuwe prikkels of last heeft van faalangst op school.

Lavendel : een veelzijdige olie voor bij het slapen gaan of bij ongelukjes in en om het huis, zoals schaafwonden of insectenbeten.

Vetiver : een hele fijne olie die je kan gebruiken als je kind moeite heeft om zich af te sluiten voor de prikkels om hem heen. Hij krijgt daardoor moeite met concentratie en is gauw afgeleid in de klas.

Cedarwood : een hele fijne olie met een houtachtige geur. Het kan je kind goed helpen om te ontspannen na een drukke dag.

>